بیماری میگرن
مقالات پزشکی و سلامت
بیماری میگرن، یکی از پنج بیماری شایع در ایران
معمولاً به سردردهای شدیدی که با تهوع، استفراغ، اختلال در تکلم، بی حسی و کوفتگی، حساسیت به صدا و نور همراه باشند میگرن می گویند. ریشه میگرن در ۲۵ درصد افراد مبتلا به آن ژنتیکی است و بانوان سه برابر بیشتر از آقایان در معرض ابتلا به آن قرار دارند.
به مناسبت روز جهانی آسم
نفس مبتلایان به آسم را تنگ نکنیم
سیگاری که روشن میکنیم، خودروهای تک سرنشین و فاقد معاینه فنی، استفاده از افشانههای آفت کش و انواع مواد شیمیایی و بهداشتی، نفس بیماران مبتلا به آسم را تنگ میکند اما با توجه به این موارد، میتوان در افزایش سلامت و کیفیت زندگی بیما
پژوهش های جدید پزشکی
میگرنیها موادغذایی فرآوری شده مصرف نکنند
مصرف برخی مواد غذایی مانند غذاها و نوشیدنیهای فرآوری شده بر شدت بیماری میگرن تاثیرگذار است و حتی طبق یافتههای علمی این نوع مواد غذایی ۳۰ درصد عامل بروز میگرن هستند.
درمان میگرن با تحریک عصب واگ
محققان با تکیه بر تکنیک نورومدولاسیون دستگاهی به اندازه یک تلفن همراه ابداع کردند که با تحریک عصب واگ از بروز حملات میگرنی پیشگیری میکند.
به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال اکسپرس»، داروهای خانواده تریپتانها به عنوان درمان اصلی