نخود فرنگی

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

مقالات فناوری نانو

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

محققان در مقاله‌ای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) می‌تواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی گوجه‌فرنگی را ارتقا دهد.
تاثیر نان سبوس‌دار برای کاهش خطر بیماری قلبی

مقالات تغذیه و سلامت

تاثیر نان سبوس‌دار برای کاهش خطر بیماری قلبی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف فیبر کافی برای سلامتی مهم است، اما ممکن است برخی از منابع فیبر نسبت به سایر این منابع برای سلامت قلب بهتر باشد.
معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

مقالات تغذیه و سلامت

معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروف‌های آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
کلسترول خوب از کبد محافظت می‌کند

مقالات تغذیه و سلامت

کلسترول خوب از کبد محافظت می‌کند

مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در سنت‌لوئیس نشان می‌دهد یک نوع کلسترول خوب (HDL)، از کبد در برابر انواع آسیب‌ها محافظت می‌کند.
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!

 سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه‌ ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می‌ تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
حفظ سلامتی سالمندان در گرمای تابستان

مقالات سلامتی و بهداشت

حفظ سلامتی سالمندان در گرمای تابستان

بدن سالمندان به دلیل تعریق پایین، مقاومت کمتری در مقابل گرما دارد و آنان را در معرض حملات قلبی و سکته مغزی قرار می‌دهد؛ ولی با چند راهکار ساده می‌توان سالمندان را در مقابل گرما محافظت کرد.
ویتامین سی و کاهش خطر بروز آب مروارید

مقالات پزشکی و سلامت

ویتامین سی و کاهش خطر بروز آب مروارید

 مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالای ویتامین سی، خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد.
چرا مصرف ویتامین سی برای زنان مهم است؟

مقالات تغذیه و سلامت

چرا مصرف ویتامین سی برای زنان مهم است؟

مطالعات نشان می‌دهد مصرف ویتامین سی "C" برای عملکرد سیستم ایمنی، سیستم هورمونی، مقابله با فشار خون و استرس در زنان ضروری است.