مکانیسم
مقالات تغذیه و سلامت
غذای پرچرب چه بلایی بر سر بدن میآورد؟
آسیب به مخاط روده ناشی از رژیم غذایی با چربی بالا میتواند تغییرات منفی را در میکروبیوم روده ایجاد کند، از جمله گسترش باکتریهای مضر (به عنوان مثال، انتروباکتریاسه) و ترویج بیماری.
مقالات تغذیه و سلامت
آیا نمک و طعم مزه آن اعتیاد آور است؟
اینطور ثابت شده که طعم و مزه نمک اعتیاد آور است. مغز و بدن ما به گونه ای طراحی شده که از نمک برای زنده ماندن لذت ببریم. در طول تاریخ بشر، پیدا کردن نمک دشوار بود به طوری که ولع مصرف نمک یک مکانیسم برای بقا بود.
پژوهش های جدید پزشکی
معرفی عادتهای سرطان زا
مقامات پزشکی به طور رسمی به عدم مصرف مکملهای ویتامین E و بتاکاروتن توصیه و بر خطر آنها تاکید کرده اند؛ به گونهای که این مکملها ممکن است خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی را افزایش دهند.
پژوهش های جدید پزشکی
کشف پروتیینی که مانع چربی سوزی میشود
محققان موفق به کشف پروتیینی شده اند که از سوزاندن چربی در سلول ها جلوگیری می کند.