مصرف انگور
مقالات تغذیه و سلامت
انگور و افزایش تنوع زیستی روده
مطالعات جدید محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان میدهد انگور تنوع زیستی روده را افزایش و سطح کلسترول خون را کاهش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای انگور برای سلامت
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص د
مقالات پزشکی و سلامت
چرا مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان روده را افزایش میدهد؟
محققان الگوهای خاصی از آسیبهای دی ان ای را شناسایی کردند که بر اثر مصرف گوشت قرمز ایجاد میشود و احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد.
مقالات تغذیه و سلامت
گزینههای غذایی مسکن انواع دردها
برخی از بیماریهای مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ترین درمان ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار