مشکلات قلبی
مقالات بهداشت و سلامت
عوارض جدی و خطرناک مسواک نزدن
رعایت بهداشت دهان و دندان بسیار حائز اهمیت است و دیابت، بیماری لثه، مشکلات قلبی و مشکلات کلیوی تنها چند نمونه از عوارض جدی و خطرناک مسواک نزدن برای سلامت بدن میباشد.
مقالات پزشکی
زنگ خطرهای بیماری قلبی
بیماریهای قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان هستند. مشکلات قلبی به تدریج و در طول چند سال ایجاد میشوند، بنابراین با آگاهی از عوامل خطر آن میتوان اقدامات موثری در جهت پیشگیری انجام داد.
مقالات تغذیه و سلامت
چرا باید چای سبز بخوریم؟
آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی و رفع خستگی میشود.
پژوهش های جدید پزشکی
سرطان سینه احتمال افزایش ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی قلب
تحقیقات پیش از این حاکی از آن بود که زنان مبتلا به سرطان سینه به مشکلات قلبی مرتبط با درمان مبتلا هستند و اکنون مطالعه ای جدید نشان میدهد احتمال ابتلای این افراد به ریتم غیرطبیعی قلب موسوم به «فیبریلاسیون دهلیزی» نیز ممکن است
مقالات پزشکی و سلامت
مهمترین عوامل سنگ کلیه
تا به امروز مشخص نشده آب معدنی بهتر از آبهای تصفیه شده شهری است و حتی میتواند به دلیل املاح و سدیم بالا باعث بروز سنگ کلیه شود ضمن اینکه آب جوشیده شده هم به دلیل دارا بودن املاح بالا بر احتمال ایجاد سنگ کلیه میافزاید.
مقالات پزشکی
کرونا با قلب چه میکند؟
پس از ورود کرونا به بدن سوخت ساز افزایش یافته تعادل عرضه و تقاضا در بدن به هم ریخته و منجر به افزایش فعالیت قلب شده که به مرور زمان میتواند نارسایی قلبی نامنظمی ضربان قلب، حمله و سکته قلبی ایجاد کند.
مقالات تغذیه و سلامت
غذاهایی که قاتل خستگی هستند
نوع مواد غذایی و چگونگی مصرف آنها نقشی مهم در سطح انرژی و خستگی دارند، استفاده از غذاهای مناسب و مصرف وعدههای کوچک و پرتعداد در روز راهکار مناسبی برای مبارزه با این خستگی ها است.
پژوهش های جدید پزشکی
درمان بیماران مبتلا به نارسایی قلبی با داروی ریه
مطالعات محققان دانشگاه منچستر نشان میدهد یک داروی رایج برای درمان فیبروز ریه میتواند در درمان مبتلایان به نارسایی قلبی موثر باشد.
مقالات پزشکی
ارتباط اختلال خواب کودکان و بروز مشکلات قلبی
محققان در این مطالعه با بررسی ۴۲۱ کودک ۵ تا ۱۲ ساله دریافتند که حدود ۱۲٪ آنها دارای آپنه انسدادی خواب هستند. شرکت کنندگان هشت سال بعد دوباره از نظر آپنه خواب و فشار خون بالا مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مقالات پزشکی و سلامت
با عوامل یبوست چطور مقابله کنیم؟
ابتلا به یبوست در اغلب موارد به دلیل عادات ناسالم زندگی مثل رژیم غذایی کم فیبر، عدم نوشیدن آب کافی، عدم تحرک بدنی و بی توجھی به اجابت مزاج، است. اما گاھی نیز عواملی در بروز یبوست نقش دارند که اصلا به ذھن ما نمی رسند.
پژوهش های جدید پزشکی
هورمونهای موجود در جفت به پیش بینی اختلالات بارداری کمک میکند
نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است، نشان می دهد آزمایش سطح هورمون در جفت در سه ماهه اول بارداری می تواند به شناسایی زنانی که در دوران بارداری دچار اختلالات بالقوه تهدیدکننده می شوند، کمک کند.
مقالات تغذیه و سلامت
ویتامین هایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید بخورید!
با قرار گرفتن در آستانه ۴۰ سالگی توده عضلانی شما کاهش می یابد، احتمال افزایش وزن بیشتر می شود و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری های قلبی و دیابت بیشتر می شود.
مقالات ویروس کرونا
مصرف دوز کم آسپرین خطر ابتلا به کووید-۱۹ را کاهش میدهد
نتایج یک مطالعه نشان میدهد مصرف آسپرین با دوز پایین ممکن است خطر ابتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد و دوره بیماری را برای افرادی که قبلاً این دارو را مصرف کرده و به ویروس کرونا آلوده شدهاند، کوتاه کند.
معجزه سکوت در مبارزه با افسردگی
سر و صدا و شلوغی بیش از اندازه بر زندگی روزمره تاثیر قابل توجهی داشته و سلامت جسمی و روحی ما را در معرض خطر قرار می دهد.
معجزه سکوت در مبارزه با افسردگی
پیرامون ما توسط صداهای گوناگونی در محیط اطرافمان احاطه شده است، از بوق ممتد خودروهای در حال عبو