متابولیت
پژوهش های دانشگاهی
نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی
محققان بانک میکروارگانیسم های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی در یک مطالعه مشترک به بررسی نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی پرداختند.
مقالات تغذیه و سلامت
غذای پرچرب چه بلایی بر سر بدن میآورد؟
آسیب به مخاط روده ناشی از رژیم غذایی با چربی بالا میتواند تغییرات منفی را در میکروبیوم روده ایجاد کند، از جمله گسترش باکتریهای مضر (به عنوان مثال، انتروباکتریاسه) و ترویج بیماری.
ساخت حسگر خودترمیم برای نظارت بر سلامت
محققان انجمن شیمی آمریکا موفق به ساخت حسگر خودترمیمی شدهاند که توانایی اندازهگیری میزان الکترولیت موجود در عرق بدن را دارد.
به گزارش پایگاه خبری ساینسدیلی، برای ساخت این حسگر خودترمیم، محققان الکترودهایی از جنس رشتههای