فواید گردو
مقالات تغذیه و سلامت
مصرف ماهی و پیشگیری از بروز بیماری قلبی
نتایج مطالعهای جدید نشان میدهد که مصرف منظم ماهیهای چرب میتواند به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در افراد در معرض خطر مانند افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا سکته مغزی داشتند، کمک کند.
مقالات تغذیه و سلامت
10 گزینه غذایی قلب را جوان نگه می دارند
بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی از 50 درصد کل مرگ و میرهای ناشی از حمله قلبی، می توان با تغییرات کوچک در رژیم غذایی پیشگیری کرد.
مقالات تغذیه و سلامتی
با منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ به غیر از ماهی آشنا شوید
علاوه بر ماهی های چرب و مکمل های روغن ماهی، گزینه های غذایی نیز وجود دارند که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در غذاها منجر به کاهش التهاب در بدن، جلوگیری از آسیب اکسیداتیو و بسیاری از مزایای دیگر می شوند.