فلفل قرمز

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

مقالات فناوری نانو

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

محققان در مقاله‌ای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) می‌تواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی گوجه‌فرنگی را ارتقا دهد.
میوه‌ و سبزی با طعم آفت‌کش‌

پژوهش دانشگاهی

میوه‌ و سبزی با طعم آفت‌کش‌

کارگروه محیط‌ زیست آمریکا گزارشی در مورد میزان باقیمانده آفت‌کش‌ها در محصولات کشاورزی شامل میوه‌ها و سبزی‌ها منتشر کرده است که نشان‌ می‌دهد برخی میوه‌ها مانند توت‌فرنگی بیش از حد مجاز سموم کشاورزی را در خو
معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

مقالات تغذیه و سلامت

معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروف‌های آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
شایع‌ترین کمبودهای ویتامینی و علائم اصلی مرتبط با آنها

مقالات تغذیه و سلامت

شایع‌ترین کمبودهای ویتامینی و علائم اصلی مرتبط با آنها

متخصصان همیشه بر لزوم اهمیت دریافت مقدار کافی از ویتامین ها و مواد مغذی در رژیم روزانه غذایی تاکید می کنند، اما نکته بسیار مهمی که بسیاری از افراد جامعه توجه زیادی به آن ندارند، مصرف درست و به اندازه آنها است.
 راز‌هایی برای کاهش وزن سریع

مقالات تغذیه و سلامت

 راز‌هایی برای کاهش وزن سریع

بسیاری از افراد که با مشکل اضافه وزن مواجهند به دنبال راه‌هایی برای کاهش وزن سریعند. همه ما در مورد اهمیت رژیم غذایی مناسب و ورزش می‌دانیم، اما چه راهکار‌های جالب دیگری وجود دارد؟
۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها

مقالات تغذیه و سلامت

۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها

بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند.