صنایع غذایی
پژوهش های پزشکی
نکاتی مهم در مورد نمک پتاسیم
مصرف نمک پتاسیم تنها برای درمان برخی بیماران تجویز می شود و افراد عادی نباید این نوع نمک را جایگزین نمک معمولی یعنی سدیم کلراید کنند.
مقالات اقتصادی
۳۰ تصمیم صنعتی مهم دولت سیزدهم
وزارت صنعت، معدن و تجارت در ۱۰۰ روزی که از عمر دولت سیزدهم میگذرد، حداقل ۳۰ تصمیم مهم گرفته که باعث شده این روزها تا حدودی وضعیت واحدهای صنعتی، تولیدی و تجاری کشور بهبود پیدا کند.
مقالات تغذیه و سلامت
روغن خوراکی هوشمند، جدیدترین اختراع دست بشر
روغنهای هوشمند جدید تلفیقی از روغنهای نسل قبل به همراه بسیاری از مواد مغذی مورد نیاز بدن انسان است که توانسته طرفداران زیادی را به خود جذب کند.
معرفی کتب انتشارات فاطمی
شیمی آلی/ پورجوادی
شیمی آلی یکی از چهار درس پایۀ رشتۀ شیمی است که در سه ترم تحصیلی ارائه می شود. رشته های تحصیلی دیگر از جمله مهندسی شیمی، مهندسی نساجی، مهندسی نفت، علوم پزشکی، علوم دارویی، زیست شناسی، صنایع غذایی و … نیز این درس را در یک ترم تحصیلی ارائه می دهن
دفترچه سئوالات آزمون دکترای رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی سال 1396
دفترچه آزمون دکترای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی سال 1396
در این دفترچه 80 سئوال در زمینه شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژی مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی