سویا

بخور و نخورهای مبتلایان به کبد چرب

مقالات پزشکی و سلامت

بخور و نخورهای مبتلایان به کبد چرب

برای غلبه بر بیماری کبد چرب، لازم است تغییراتی اساسی و مداوم در رژیم غذایی خود ایجاد کنید، نه اینکه فقط از خوردن یک سری از غذاهای ناسالم پرهیز کنید. مهم‌ترین بخش این تغییرات این است که باید «تداوم‌پذیر» باشند.
بهترین مکمل برای جلوگیری از پیری استخوان

مقالات خودمراقبتی

بهترین مکمل برای جلوگیری از پیری استخوان

میلیون‌ها نفر در سراسر جهان دارای توده استخوانی پایینی هستند که آنها را در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می دهد.
مواد غذایی حاوی فلاونوئید و کنترل فشار خون

پژوهش های جدید پزشکی

مواد غذایی حاوی فلاونوئید و کنترل فشار خون

مطالعات جدید محققان انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد مواد غذایی حاوی فلاونوئید با تاثیر بر میکروبیوم روده منجر به کاهش فشار خون می‌شوند.
عدم تعادل هورمونی ناشی از کدام عوامل خطر است؟

مقالات پزشکی و سلامت

عدم تعادل هورمونی ناشی از کدام عوامل خطر است؟

عدم تعادل هورمونی نقش مهمی در بوجود آمدن مشکلات عمده بهداشتی دارد. هورمون ها پیام رسان های شیمیایی هستند که برای بسیاری از جنبه های سلامتی نقش مهمی دارند و توسط غدد و اندام های مختلف از جمله تیروئید، آدرنال، هیپوفیز، تخمدان، بیضه ها و پانکرانس ترشح م
چرا مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان روده را افزایش می‌دهد؟

مقالات پزشکی و سلامت

چرا مصرف گوشت قرمز احتمال بروز سرطان روده را افزایش می‌دهد؟

محققان الگوهای خاصی از آسیب‌های دی ان ای را شناسایی کردند که بر اثر مصرف گوشت قرمز ایجاد می‌شود و احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد.
بهترین گزینه های غذایی سرشار از امگا ۳

مقالات تغذیه و سلامت

بهترین گزینه های غذایی سرشار از امگا ۳

 احتمالا در مورد اسیدهای چرب امگا ۳ و تمام فواید آنها برای جلوگیری از ابتلا به آرتریت، بیماری قلبی و پوکی استخوان شنیده اید.
فقر منیزیم و ۵ هشدار جدی آن برای بدن!

مقالات تغذیه و سلامت

فقر منیزیم و ۵ هشدار جدی آن برای بدن!

سطوح کافی منیزیم برای عملکرد مغز، قلب و عضلات بسیار مهم است و ترکیب آن با ویتامین های کا و دی منجر به تقویت سلامت استخوان ها می شود.
۶ درسی که ژاپنی‌ها برای سلامت بیشتر به مردم جهان می‌دهند

مقالات تغذیه و سلامت

۶ درسی که ژاپنی‌ها برای سلامت بیشتر به مردم جهان می‌دهند

در مقایسه با دیگر کشورهای توسعه یافته، مردم ژاپنی، به طور متوسط کالری کمتری در طول روز دریافت می کنند و الگوهای تغذیه ای و سبک زندگی آن ها بر این اصل استوار است: مصرف ماهی و سبزیجات بیشتر، مصرف گوشت و لبنیات کمتر، دریافت دسرهای کمتر در اندازه های معق