سلولز
پژوهش های پزشکی
حفظ طولانی مدت مواد غذایی با استفاده از فرآورده ذرت
محققان دانشگاه هاروارد با همکاری محققان دانشگاه فنی نانیانگ با استفاده از ذرت توانستند یک ماده جدید زیست تخریبپذیر برای بسته بندی بسازند که امکان حفظ طولانی مدت مواد غذایی را فراهم میکند.
پژوهش های دانشگاهی
نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی
محققان بانک میکروارگانیسم های مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی در یک مطالعه مشترک به بررسی نقش میکروارگانیسم های تجزیه کننده سلولز در فرایند زیست پالایی پرداختند.