سرطان مری
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان
میوهها و سبزیهای رنگی غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ مصرف بیشتر این نوع مواد غذایی باعث کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری، معده و روده میشود.
مقالات پزشکی
مصرف الکل و سرطان
نتایج یک مطالعه بزرگی نشان میدهد مصرف الکل به طور مستقیم بر ابتلا به سرطان تاثیر میگذارد.
پژوهش های جدید پزشکی
شناسایی منشاء سرطان ریه در افراد غیرسیگاری
یک گروه بینالمللی از محققان با تجزیه و تحلیل ژنتیکی سرطان ریه در افراد غیرسیگاری دریافتند بخش عمده موارد ابتلا به این نوع سرطان و تشکیل تومور، حاصل تجمع جهشهای ژنتیکی است که در اثر فرایندهای طبیعی بدن رخ میدهند.
مقالات پزشکی و سلامت
علائمی که حکایت از ابتلا به بیماریهای جدی دارند
برخی بیماری ها زمانی تشخیص داده می شوند که به میزان زیادی پیشرفت کرده اند. این بیماری ها هیچ علامت ظاهری و نشانه ای ندارند و در صورت عدم تشخیص و درمان، اغلب می توانند مهلک باشند.
مقالات بهداشت و سلامت
۵ هشدار بین المللی درباره قلیان!
با توجه به تحقیقاتی که محققان دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۰۸ انجام دادند؛ نشان داده شد قلیان نه تنها به اندازه سیگار اعتیاد آور است؛ بلکه به دلیل شیوه استعمال، دود بیشتری را وارد ریه ها می کند و بسیار مضرتر از سیگار است.
پژوهش های جدید پزشکی
معرفی عادتهای سرطان زا
مقامات پزشکی به طور رسمی به عدم مصرف مکملهای ویتامین E و بتاکاروتن توصیه و بر خطر آنها تاکید کرده اند؛ به گونهای که این مکملها ممکن است خطر ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی را افزایش دهند.
به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات ۲۰۲۱
ژست روشنفکری به قیمت جان
سیگار کشیدن در بسیاری نقاط جهان به یکی از نمادهای روشنفکری به ویژه میان بانوان تبدیل شده، در حالیکه آمار مرگ و میر ناشی از مصرف دخانیات در جهان به بیش از هشت میلیون نفر در سال رسیده است که از این میان ۱.۲ میلیون نفر، سیگاری نیستند و فقط قربانی دود دس
مقالات پزشکی و سلامت
مردان ۱۰ سال زودتر از زنان به بیماریهای قلبی مبتلا میشوند
یکی از مهمترین دلایل ابتلای مردان به سرطان ریه، سیگار کشیدن است و احتمال ابتلا به آن را بالا میبرد. با کاهش و حذف سیگار بسیاری از مشکلات ریوی و قلبی که در بین مردان شایع تر است، کم می شود و برای حفاظت از قلب و ریه باید مراقبت کنند که حتی در معر
مقالات تغذیه و سلامت
۷ ویتامین ضد سرطان را به رژیم تان اضافه کنید!
هیچ ماده غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، می تواند این خطر را تا حد زیادی کاهش دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
رازهایی درباره توتها، میوههایی سرشار از آنتی اکسیدان
توت ها یکی از سالم ترین غذاهایی هستند که می توانید بخورید. این گروه از میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان ها برای کمک به کنترل رادیکال های آزاد در بدن هستند.
مقاله محققان ایرانی در «فهرست ۱۰۰ مقاله برتر» در رسانههای اجتماعی ۲۰۱۹
مقاله محققان ایرانی به سرپرستی دکتر رضا ملک زاده که برای نخستین بار در جهان، شواهد بسیار دقیق و بی سابقهای از ارتباط مصرف چای داغ در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد و بالای آن با افزایش ۹۰ درصدی خطر بروز سرطان سلولهای سنگفرشی مری ارائه داده و در ژ