سبوس

تاثیر نان سبوس‌دار برای کاهش خطر بیماری قلبی

مقالات تغذیه و سلامت

تاثیر نان سبوس‌دار برای کاهش خطر بیماری قلبی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف فیبر کافی برای سلامتی مهم است، اما ممکن است برخی از منابع فیبر نسبت به سایر این منابع برای سلامت قلب بهتر باشد.
کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف غلات

پژوهش های جدید پزشکی

کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف غلات

مطالعات محققان دانشگاه ایالتی بولینگ گرین در اوهایو نشان می‌دهد مصرف سه وعده غلات کامل در روز، خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.
مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید

مقالات تغذیه و سلامت

مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید

اگرچه بیماری های قلبی و سرطان ها، جزو نگرانی های اکثر افراد تا قبل از ۴۰ سالگی نیست اما بعد از این سنین و در صورت اتخاذ یک سبک زندگی ناسالم، خطر ابتلا به این بیماری ها چند برابر می شود.سرطان یکی از قاتلان زنان در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و بیماری های
مصرف روزانه برنج چه بلایی بر سر سلامتی می‌آورد؟

مقالات تغذیه و سلامت

مصرف روزانه برنج چه بلایی بر سر سلامتی می‌آورد؟

در کشورهای بنگلادش، کامبوج، اندونزی، میانمار، ویتنام، لائوس و ماداگاسکار مجموعا ۶۰۰ میلیون نفر نیمی از انرژی و پروتئین مورد نیاز روزانه خود را از برنج تامین می‌کنند