درمان کرونا
مقالات تغذیه و سلامت
آنچه باید درباره ویتامین D بدانید
توجه کنید که هرچند تامین ویتامین D برای سلامت انسان بسیار ضروری است اما استفاده از قرص و آمپول ویتامین D با میزان بالا و به طور مکرر و به صورت خودسرانه میتواند باعث سردرد شود.
مقالات ویروس کرونا
۲ روش درمانی جدید برای کرونا
سازمان جهانی بهداشت توصیه اکید به استفاده از داروی باریسیتینیب (Baricitnib) به عنوان جایگزینی برای مهارکننده اینترلوکین ۶ (IL-۶)، در ترکیب با کورتیکواستروئیدها در بیماران مبتلا به کرونای شدید مزمن دارد. کورتیکواستروئید نوعی داروی ضدالتهابی است.
مقالات پزشکی
نقش روی در کاهش علایم عفونت تنفسی
نتایج یک مطالعه نشان میدهد مکمل روی (زینک) در کاهش و از بین بردن علایم عفونتهای دستگاه تنفسی از جمله سرفه، گلو درد و احتقان و کاهش طول دوره بیماری موثر است.
پژوهش های جدید پزشکی
نتایج موفقیتآمیز افشانه استروئیدی بینی در جلوگیری از کرونای شدید
مطالعات جدید محققان کلیولند نشان میدهد بیمارانی که به طور مرتب از افشانههای بینی استروئیدی استفاده میکنند، کمتر در معرض عوارض شدید کرونا قرار میگیرند و احتمال بستریشدن در بیمارستان، مراقبتهای ویژه و مرگ
پژوهش های جدید پزشکی
شناسایی ساختار یک آنزیم حیاتی در سندرم حاد تنفسی کروناویروس
محققان در یک مطالعه جدید ساختار آنزیم حیاتی موجود در سندرم حاد تنفسی کروناویروس ۲ (SARS-CoV-۲)، عامل کروناویروس ۲۰۱۹ (کووید-۱۹) را شناسایی کرده اند که مهار آن می تواند راهگشای تولید داروهای موثر در درمان کرونا باشد.
واکسن کرونا و حضور 180کشور در کوواکس؛ مقابله با آپارتاید سلامت درجهان
بررسی ها نشان می دهد : بیش از ۱۸۰ کشور به «کوواکس» یا برنامه جهانی تامین واکسن کووید ۱۹ برای همه کشورها پیوسته اند تا از طریق یک ساختار جمعی و مشترک با آپارتاید و احتکار واکسن از سوی برخی کشورها مقابله کنند.
به گزارش ایرنا، بیماری کووید
روش جدید ژاپنی ها برای درمان مبتلایان به کرونا
گروهی از متخصصان ژاپنی در روشی جدید دستکم ۱۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونا را با استفاده از یک دستگاه قلب و ریه درمان کردند.
به گزارش ایرنا از "ان. اچ. کی"، این افراد با دستگاه قلب و ریه طی مرحله ای که ECMO یا اکسپژناسیون غشایی برون پیکری نامیده
اطلاعرسانی دقیق؛ راهکار رویارویی با بیماری کرونا
واقعیت این است از زمان تایید ورود کرونا به ایران، مردم سردرگم شدهاند و نوعی هراس و نگرانی در جامعه به وجود آمدهاست. در چنین شرایطی اطلاعرسانی درست و دقیق در کنار آموزش و مشارکت همگانی آحاد جامعه به توصیههای پزشکی و پیشگی