خواص چای سبز
مقالات تغذیه و سلامت
چرا باید چای سبز بخوریم؟
آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی و رفع خستگی میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
چای سبز و مقابله با کووید ۱۹
نتایج نشان می دهد ترکیب موجود در چای سبز به طور بالقوه می تواند کروناویروس را غیرفعال کرده و از تولیدمثل ویروس جلوگیری کند.
کتاب خواص آجیل ها و خشکبار
آجیل و مغزها مانند فندق، گردو و پسته نقش مهمی در تأمین سلامتی بدن ایفا میکنند. بر خلاف تصور باید گفت آجیل ها منابع سرشاری از پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانی هستند. مغزها یکی از مهمترین منابع غنی سلنیوم هستند که این ری