بادام زمینی

۱۴ خوراکی که التهاب را از بدن دور می‌کند

مقالات تغذیه و سلامت

۱۴ خوراکی که التهاب را از بدن دور می‌کند

التهاب مزمن زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی به سلول‌های سالم بدن حمله کرده و سبب بروز بیماری‌های خودایمنی می‌شود.
معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

مقالات تغذیه و سلامت

معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروف‌های آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
عوارض مصرف مستمر بادام زمینی

پژوهش های جدید پزشکی

عوارض مصرف مستمر بادام زمینی

محققان دانشگاه لیورپول در انگلیس دریافتند بیماران سرطانی که به طور مستمر بادام زمینی مصرف می‌کنند در معرض افزایش خطر گسترش و رشد سرطان در بدن قرار دارند.
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
 ۵ خوراکی که شما را باهوش می‌کنند 

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی که شما را باهوش می‌کنند 

غذا‌هایی که می‌خوریم می‌توانند تأثیر زیادی در ساختار و سلامت مغز ما داشته باشند. دنبال کردن یک رژیم غذایی تقویت کننده مغز می‌تواند از عملکرد کوتاه مدت و بلند مدت مغز پشتیبانی کند. مغز عضوی  است که از حدود ۲۰ درصد کالری بدن اس
عدم تعادل هورمونی ناشی از کدام عوامل خطر است؟

مقالات پزشکی و سلامت

عدم تعادل هورمونی ناشی از کدام عوامل خطر است؟

عدم تعادل هورمونی نقش مهمی در بوجود آمدن مشکلات عمده بهداشتی دارد. هورمون ها پیام رسان های شیمیایی هستند که برای بسیاری از جنبه های سلامتی نقش مهمی دارند و توسط غدد و اندام های مختلف از جمله تیروئید، آدرنال، هیپوفیز، تخمدان، بیضه ها و پانکرانس ترشح م
۶ گزینه غذایی که خستگی را از بین می برند

مقالات تغذیه و سلامت

۶ گزینه غذایی که خستگی را از بین می برند

احساس خستگی در زمان های خاصی از روز به ویژه زمان بیدار شدن از خواب صبحگاهی یا پایان یک روز طولانی طبیعی است اما خستگی مداوم بخصوص بعد از مصرف برخی مواد غذایی می تواند نشانه ای از یک رژیم نامناسب باشد.
10 گزینه غذایی قلب را جوان نگه می دارند

مقالات تغذیه و سلامت

10 گزینه غذایی قلب را جوان نگه می دارند

بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی از 50 درصد کل مرگ و میرهای ناشی از حمله قلبی، می توان با تغییرات کوچک در رژیم غذایی پیشگیری کرد.