انواع توت
پژوهش دانشگاهی
میوه و سبزی با طعم آفتکش
کارگروه محیط زیست آمریکا گزارشی در مورد میزان باقیمانده آفتکشها در محصولات کشاورزی شامل میوهها و سبزیها منتشر کرده است که نشان میدهد برخی میوهها مانند توتفرنگی بیش از حد مجاز سموم کشاورزی را در خو
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی
مطالعات جدید نشان میدهد رژیم غذایی ضد التهاب شامل انواع میوه و سبزی، حبوبات، چای یا قهوه، با کاهش التهاب سیستم ایمنی بدن و خطر بروز اختلال شناختی و آلزایمر مرتبط است.
مقالات تغذیه و سلامت
تضمین سلامت روان کودکان با مصرف میوه و سبزیجات
محققان دانشگاه ایست آنگلیا واقع در انگلیس دریافتند کودکانی که رژیم غذایی سالمتری دارند و مقادیر بیشتری از میوه و سبزیجات را مصرف میکنند، از سلامت روان بهتری برخوردار هستند.
مقالات تغذیه و سلامت
خوراکیهای دشمن سلامتی کبد
ممکن است به این موضوع اهمیت چندانی ندهید، اما کبد شما به طور شبانه روزی و به سختی کار میکند تا شما را سرحال و سالم نگه دارد. بنابراین، هنگامی که از مراقبت مناسب کبدتان خودداری میکنید، ممکن است عوارض مختلف و مسائلی جدی برای کبد ایجاد شود.
مقالات تغذیه و سلامت
کلسترول خوب از کبد محافظت میکند
مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در سنتلوئیس نشان میدهد یک نوع کلسترول خوب (HDL)، از کبد در برابر انواع آسیبها محافظت میکند.
مقالات تغذیه و سلامت
صبحانه مناسب برای افراد دیابتی
در صورت ابتلا به دیابت، با توجه به اینکه گزینههای محبوب صبحانه سرشار از کربوهیدرات هستند، ارائه گزینههای صبحانه مقوی، خوشمزه و سیر کننده میتواند مشکل باشد. در صورت ابتلا به دیابت، معمولاً لازم است سطح قند خون خود را کنترل کنید و این
مقالات تغذیه و سلامت
مصرف زیاد قهوه حجم مغز را کاهش میدهد
مطالعات محققان دانشگاه جنوب استرالیا نشان میدهد مصرف بیش از ۶ فنجان قهوه در روز حجم مغز را کاهش داده و احتمال بروز زوال عقل و سکته مغزی را افزایش میدهد.
مقالات تغذیه و دیابت
۵ میوه برای بیماران دیابتی
در حالی که روشهایی برای کنترل و نظارت بر دیابت وجود دارد، اما هنوز درمانی قطعی برای این بیماری وجود ندارد. طبق اطلاعات سازمان دیابت استرالیا "دیابت اپیدمی قرن بیست و یکم و بزرگترین چالش سیستم بهداشت استرالیا است. حدود ۱.۷ میلیون استرالیای
مقالات تغذیه و سلامت
میخواهید گیاهخوار شوید؟ اول اینجا را بخوانید
این نکته ثابت شده که رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا، و بیماری های قلبی و سکته ها را کاهش دهد.