چای سیاه
مقالات تغذیه و سلامت
فواید و مضرات مصرف چای در بدن
چای سیاه، چای سبز، چای سفید و چای اولانگ چهار نوع چای هستند که در این میان چای سیاه پرمصرفترین آنها به شمار میرود که تخمیر شده گیاه چای محسوب میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
چرا باید چای سبز بخوریم؟
آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکتههای مغزی و رفع خستگی میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
چای سیاه یا سبز؛ کدام سالمتر است؟
چای سیاه همیشه محبوبترین چای بوده اما حدود یک دهه است که چای سبز به دلیل فواید آن برای سلامتی، سر و صدای زیادی به پا کرده و اکنون این سوال مطرح شده که کدامیک سالمتر است.
مقالات تغذیه و سلامت
مضرات خوردن زیاد چای
برخی از افراد نیز هستند که در گرمای تابستان هم به خوردن چای سیاه عادت کرده اند. خوردن زیاد چای سیاه می تواند شما را در طول روز با مشکلاتی همراه سازد.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی
مطالعات جدید نشان میدهد رژیم غذایی ضد التهاب شامل انواع میوه و سبزی، حبوبات، چای یا قهوه، با کاهش التهاب سیستم ایمنی بدن و خطر بروز اختلال شناختی و آلزایمر مرتبط است.
مقالات پزشکی و سلامت
دلایل نوسانات قند خون
از آنجا که بیماری دیابت یکی از بیماریهایی است که روز به روز به شمار مبتلایان به آن اضافه می شود، ضروری است بدانیم کدام غذاها، داروها و یا شرایط زندگی باعث افزایش یا کاهش سطح قند خون می شوند.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی موثر بر کاهش التهاب
محققان دانشگاه ردبود واقع در هلند، یک رژیم غذایی جدید را شناسایی کردند که مانع التهاب می شود. این رژیم غذایی که با عنوان رژیم سنتی تانزانیایی معروف است، بسیار کمتر از رژیمغذایی غربی موجب بروز التهاب در بدن میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
تمام غذاهایی که دندان پزشکان مصرف می کنند!
این نکته ثابت شده است که پلاک های دندان منجر به آسیب به مینای دندان و همچنین خطر ابتلا به بیماری های پریودنتال و تشکیل حفره های دندانی می شوند.
مقالات تغذیه و سلامت
تمام گزینه های غذایی که تا به حال اشتباه مصرف می کردید!
حتی اگر به سراغ انتخاب سالم ترین گزینه های غذایی بروید، بدون در نظر گرفتن نحوه صحیح مصرف آنها، نمی توانید از همه فواید و مواد مغذی موجود در آنها بهره مند شوید.
به بهانه روز جهانی چای- خواص و مضرات مصرف دومین نوشیدنی محبوب در جهان
چای پس از آب، دومین نوشیدنی محبوب در جهان است که با وجود داشتن خواص درمانی فراوان، مضراتی را نیز برای بدن به همراه دارد.
بسیاری از پژوهشگران معتقدند که چای نخستین بار در قرن سوم میلادی در چین و در قالب یک نوشیدنی دارویی ظاهر شد. نزدیک به یک هزار و ۳