پلی فنول
مقالات تعذیه و سلامت
با چای و قهوه مغزتان را نجات دهید
نتایج تحقیقات نشان میدهد که نوشیدن چای یا قهوه ممکن است خطر سکته مغزی و زوال عقل را حدود یک سوم کاهش دهد.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی
مطالعات جدید نشان میدهد رژیم غذایی ضد التهاب شامل انواع میوه و سبزی، حبوبات، چای یا قهوه، با کاهش التهاب سیستم ایمنی بدن و خطر بروز اختلال شناختی و آلزایمر مرتبط است.
مقالات تغذیه و سلامت
خاصیت های آنتی اکسیدانی آلوئه ورا
آلوئه ورا یک گیاه محبوب دارویی است که برای هزاران سال برای درمان جراحات پوست، مانند سوختگی ها و زخم ها از آن استفاده شده است.
مقالات تغذیه و سلامت
معرفی خوراکی های مفید برای غضروفسازی
با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروفهای آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
مقالات تغذیه و سلامت
۵ خوراکی برای کمک به غضروف سازی
غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت میشود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، میتواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت میتواند به استئوآرتریت (OA) متداولترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای انگور برای سلامت
انگور حاوی مواد مغذی گیاهی برای حفظ سلامت قلب از جمله پلی فنول ها و اسید فنولیک است. بسیاری از تمدن های باستانی فواید سلامتی انگور و میوه آن را شناخته اند؛ از پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی گرفته تا جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲، می توان به خواص د
مقالات تغذیه و سلامت
۵ ماده غذایی گیاهی که التهاب بدن را نابود میکنند
التهاب بخشی طبیعی پاسخ ایمنی بدن شما است. هنگامی که سیستم ایمنی بدن شما متوجه مشکلی میشود، باعث التهاب شده و آن را به سمت یک میکروب، ماده شیمیایی یا آلرژن مهاجم هدایت میکند تا از سلامتی شما محافظت کند.
مقالات تغذیه و سلامت
با خوردن ۵ نوع میوه، عمیقترین خواب را تجربه کنید
تخمین زده می شود که ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت عمومی در ایالات متحده از اختلالات خواب از جمله بی خوابی رنج می برند. بی خوابی مزمن خود عامل ابتلا به اضطراب، افسردگی و حملات هراس است.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی پایه گیاهی شدت بیماری کرونا را کاهش می دهد
طرفداران رژیم های گیاهی معتقد هستند: این رژیم غذایی می توانند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی را کاهش دهد و به محیط زیست کمک کند، اکنون نتیجه یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی پایه گیاهی همچنین می تواند شدت وخامت ب
مقالات تغذیه و سلامت
چای سبز و مقابله با کووید ۱۹
نتایج نشان می دهد ترکیب موجود در چای سبز به طور بالقوه می تواند کروناویروس را غیرفعال کرده و از تولیدمثل ویروس جلوگیری کند.
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی موثر بر کاهش التهاب
محققان دانشگاه ردبود واقع در هلند، یک رژیم غذایی جدید را شناسایی کردند که مانع التهاب می شود. این رژیم غذایی که با عنوان رژیم سنتی تانزانیایی معروف است، بسیار کمتر از رژیمغذایی غربی موجب بروز التهاب در بدن میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
آثار شگفتانگیز چای بر سیستم ایمنی
تاکنون تحقیقات مختلفی درباره تاثیرات نوشیدن چای بر سلامت انجام شده و فواید متعدد آن از کاهش وزن گرفته تا کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مورد تایید محققان قرار گرفته است.
مقالات تغذیه و سلامت
تمام غذاهایی که دندان پزشکان مصرف می کنند!
این نکته ثابت شده است که پلاک های دندان منجر به آسیب به مینای دندان و همچنین خطر ابتلا به بیماری های پریودنتال و تشکیل حفره های دندانی می شوند.