مصرف شیر
![پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر](/storage/cache/420-420-1-width-dfd0913e3966bfc4f55d690952795b7c.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
پاسخ به سوالات رایج درباره مصرف شیر
شیر یکی از موادغذایی مهم برای تامین سلامتی افراد در سنین مختلف است و مردم سوالات زیادی درباره آن دارند که باید به این ابهامات پاسخ داده شود تا سرانه مصرف شیر در کشور بهبود یابد.
![۸ حقیقت مهم درباره کلسیم ۸ حقیقت مهم درباره کلسیم](/storage/cache/420-420-1-width-91a4f9f0cccdf8a658f9c0725d0146ce.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
۸ حقیقت مهم درباره کلسیم
برای داشتن استخوان های محکم و قوی نیاز دارید تا کلسیم مصرف کنید البته مصرف کلسیم خارج از منابع غذایی سرشار از کلسیم باید با نظر پزشک صورت بگیرد. با این حال، برای فهمیدن حقایق مهم در مورد کلسیم و این که به چه میزانی باید مصرف کنید،
![ویتامین دی و حفظ سلامت قلب ویتامین دی و حفظ سلامت قلب](/storage/cache/420-420-1-width-ce5ab62fbd774c8f62d36cad438ddf68.jpg)
پژوهش های جدید پزشکی
ویتامین دی و حفظ سلامت قلب
مطالعات جدید محققان دانشگاه ساوت استرالیا نشان میدهد افرادی که کمبود ویتامین دی دارند، دو برابر بیش از افرادی که سطح طبیعی این ویتامین را دارا هستند، در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون قرار می گیرند.
![حفاظت از استخوانها پس از ابتلا به دیابت و فشار خون بالا حفاظت از استخوانها پس از ابتلا به دیابت و فشار خون بالا](/storage/cache/420-420-1-width-a8e2d9418be658f7d1ca01a1c65d21d3.jpg)
مقالات پزشکی
حفاظت از استخوانها پس از ابتلا به دیابت و فشار خون بالا
یک گروه بینالمللی از محققان، شیوه درمانی جدیدی را برای محافظت از استخوانها توسعه دادند که موجب بهبود سلامت استخوانهای افراد مبتلا به دیابت و فشار خون بالا میشود زیرا این دو گروه در معرض پوکی استخوان قرار دارند.به گزارش ساینس،
![نقش روی در کاهش علایم عفونت تنفسی نقش روی در کاهش علایم عفونت تنفسی](/storage/cache/420-420-1-width-fbcabdaed0bdaf5c02681fe9c4fbdc13.jpg)
مقالات پزشکی
نقش روی در کاهش علایم عفونت تنفسی
نتایج یک مطالعه نشان میدهد مکمل روی (زینک) در کاهش و از بین بردن علایم عفونتهای دستگاه تنفسی از جمله سرفه، گلو درد و احتقان و کاهش طول دوره بیماری موثر است.
![ویتامین D از سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند ویتامین D از سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند](/storage/cache/420-420-1-width-72198f2e17ad576f5785aadef7fde34b.jpg)
فواید ویتامین D
ویتامین D از سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند
طبق گزارش محققان، مواد خوراکی سرشار از ویتامین D به حفظ سلامت جوانان در مقابل سرطان روده بزرگ کمک می کند.
![مزایای مصرف مکمل برای رفع خستگی مزایای مصرف مکمل برای رفع خستگی](/storage/cache/420-420-1-width-ac9d8f926c6bc442cb640e559584b895.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
مزایای مصرف مکمل برای رفع خستگی
خستگی واژهای است که برای توصیف کمبود انرژی استفاده میشود. خستگی میتواند تأثیر جدی بر سلامت داشته باشد، انگیزه و توانایی تمرکز را از بین ببرد و در صورت عدم درمان مشکلات دیگری ایجاد کند.
![ویتامین دی و کاهش درد سرطان ویتامین دی و کاهش درد سرطان](/storage/cache/420-420-1-width-d873433e6187d23e371d4fa3278a480b.jpg)
پژوهش های جدید پزشکی
ویتامین دی و کاهش درد سرطان
محققان موسسه کارولینسکا واقع در استکهلم سوئد دریافتند ویتامین دی موجب کاهش نیاز بیماران سرطانی به داروهای مُسکن و کاهش احساس گیجی حاصل از مصرف این داروها میشود.
![تمام غذاهایی که دندان پزشکان مصرف می کنند! تمام غذاهایی که دندان پزشکان مصرف می کنند!](/storage/cache/420-420-1-width-989182f97b8e6c7bf4adbefd93502fb7.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
تمام غذاهایی که دندان پزشکان مصرف می کنند!
این نکته ثابت شده است که پلاک های دندان منجر به آسیب به مینای دندان و همچنین خطر ابتلا به بیماری های پریودنتال و تشکیل حفره های دندانی می شوند.
![مصرف شیر کم چرب روند پیری را کند میکند مصرف شیر کم چرب روند پیری را کند میکند](/data/media/image.php?url=contents/images/5e25fc931c7e2.jpg&w=460&h=460&cropping=1)
مصرف شیر کم چرب روند پیری را کند میکند
نتیجه یک مطالعه نشان میدهد که روی آوردن به مصرف شیر کم چرب میتواند روند پیری را آهسته کرده و به انسان کمک کند تا زندگی طولانی تری داشته باشد.
به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، این مطالعه که توسط محققان دانشگاه «بریگم یانگ» در آ
![کاهش خطر ابتلا به چاقی با مصرف شیر پرچرب کاهش خطر ابتلا به چاقی با مصرف شیر پرچرب](/data/media/image.php?url=contents/images/5e0bb5f4d08fa.jpg&w=460&h=460&cropping=1)
کاهش خطر ابتلا به چاقی با مصرف شیر پرچرب
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد کودکانی که شیر پرچرب مینوشند ۴۰ درصد کمتر از همسالان خود که از شیرهای کم چرب تغذیه میکنند، در معرض ابتلا به چاقی و اضافه وزن قرار دارند.
به گزارش پایگاه اینترنتی «آسین ایج»، محققان دانشگا