edub.ir logo بانک مقالات ایران
مقالات علمی و پژوهشی پایان نامه و پروپوزال معرفی کتاب قالب پاورپوینت اخبار و مقالات آزمون‌ها معرفی نرم افزار
مقالات علمی و پژوهشی پایان نامه و پروپوزال معرفی کتاب قالب پاورپوینت اخبار و مقالات آزمون‌ها معرفی نرم افزار

غشای پلاسمایی

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

مقالات فناوری نانو

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

محققان در مقاله‌ای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) می‌تواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی گوجه‌فرنگی را ارتقا دهد.