خواص ضد التهابی

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

مقالات فناوری نانو

ارتقای ارزش غذایی گوجه‌فرنگی با فناوری‌ نانو

محققان در مقاله‌ای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) می‌تواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجه‌فرنگی شده و ارزش غذایی گوجه‌فرنگی را ارتقا دهد.
اثر شگفت انگیز این گیاه در درمان گلودرد

مقالات تغذیه و سلامت

اثر شگفت انگیز این گیاه در درمان گلودرد

متخصصان سنتی می‌گویند به جای استفاده از داروهای شیمیایی، می‌توانید از یک گیاه پرخواص برای درمان گلودرد استفاده کنید.
سیاه‌دانه گیاهی برای درمان کووید ۱۹

پژوهش های جدید پزشکی

سیاه‌دانه گیاهی برای درمان کووید ۱۹

مطالعات جدید محققان استرالیایی نشان می‌دهد سیاه‌دانه که گیاه بومی غرب آسیا و شمال آفریقا محسوب می‌شود و در ایران نیز به وفور در اراک و اصفهان می‌روید، ‌می‌تواند به عنوان درمان عفونت کووید ۱۹ مورد استفاده قرار گیرد.
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
 ۵ ماده غذایی گیاهی که التهاب بدن را نابود می‌کنند 

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ ماده غذایی گیاهی که التهاب بدن را نابود می‌کنند 

التهاب بخشی طبیعی پاسخ ایمنی بدن شما است. هنگامی که سیستم ایمنی بدن شما متوجه مشکلی می‌شود، باعث التهاب شده و آن را به سمت یک میکروب، ماده شیمیایی یا آلرژن مهاجم هدایت می‌کند تا از سلامتی شما محافظت کند.
۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها

مقالات تغذیه و سلامت

۱۰ ماده غذایی گیاهی برای بهبود سلامت کلیه ها

بهبود عملکرد کلیه ها به راحتی با مصرف گزینه های غذایی سالم امکان پذیر است. بیش از ۱۰ نوع ماده غذایی گیاهی وجود دارند که منجر به حفظ سلامت این اعضای حیاتی بدن می شوند.
گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

مقالات تغذیه و سلامت

گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

برخی از بیماری‌های مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ‌ترین درمان‌ ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.