حس چشایی
پژوهشهای پزشکی
کاهش حس بویایی بر اثر کرونا
مطالعات اخیر نشان میدهد احتمال کاهش حس بویایی و چشایی در اثر ابتلا به عفونت کرونا در افرادی که دارای یک جایگاه کروموزومی خاص هستند، ۱۱ درصد بیشتر است.
مقالات سویه اومیکرون
نشانه های عجیب حاکی از ابتلا به اومیکرون
بر اساس گزارشهای ارائه شده توسط مبتلایان به اُمیکرون مشخص شده که علائم سویه اُمیکرون با سه علامت کووید اولیه متفاوت است.
پژوهش های جدید پزشکی
حمله ویروس کووید ۱۹ به سلولهای مغز
یک گروه بینالمللی از محققان دریافتند ویروس SARS-CoV-۲ که عامل بیماری کووید ۱۹ است، به سلولهای اندوتلیال مغز حمله میکند.
مقالات تغذیه و سلامت
ویتامینهایی که به شما برای کنترل وزن کمک میکنند
شاید شما برای کنترل وزن و دوری از عادت غلطی مانند پرخوری نیاز به دریافت برخی مکمل های غذایی داشته باشید.
مقالات پزشکی و سلامت
کشیدن دندان عقل موجب بهبود حس چشایی در بلندمدت میشود
محققان دانشگاه پنسیلوانیا واقع در آمریکا دریافتند کشیدن دندان عقل میتواند موجب بهبود عملکرد حس چشایی به میزان ۱۰ درصد شود.
پژوهش های جدید پزشکی
کاهش حس چشایی افراد نجات یافته از سرطان
محققان دریافتند حس چشایی افراد بهبود یافته از سرطان ممکن است برای سالها پس از پایان شیمیدرمانی و پرتودرمانی، دستخوش تغییر شود.
مقالات ویروس کرونا
بیشتر کودکان آلوده به کرونا علایم بیماری را ندارند
نتیجه یک مطالعه نشان میدهد تقریباً سه چهارم کودکان آلوده به کووید-۱۹ هرگز علایمی مانند تب یا سرفه نخواهند داشت.
مقالات تغذیه و سلامت
بایدها و نبایدهای غذایی مبتلایان به لوپوس
مطالعات مختلف نشان میدهد سبک زندگی و رژیم غذایی از عوامل تاثیرگذار بر کنترل بیماری خود ایمنی لوپوس است.