edub.ir logo بانک مقالات ایران
مقالات علمی و پژوهشی پایان نامه و پروپوزال معرفی کتاب قالب پاورپوینت اخبار و مقالات آزمون‌ها معرفی نرم افزار
مقالات علمی و پژوهشی پایان نامه و پروپوزال معرفی کتاب قالب پاورپوینت اخبار و مقالات آزمون‌ها معرفی نرم افزار

توکوفرول

سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

مقالات تغذیه و سلامت

سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر می‌شود

همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.