بروکلی
مقالات فناوری نانو
ارتقای ارزش غذایی گوجهفرنگی با فناوری نانو
محققان در مقالهای نشان دادند که استفاده از یک نوع نانو مواد جدید حاوی فسفات آهن (Fe۷(PO۴)۶) میتواند موجب افزایش تجمع فلاونوئیدها در گوجهفرنگی شده و ارزش غذایی گوجهفرنگی را ارتقا دهد.
مقالات پزشکی
راههای درمان کم خونی
کم خونی را بیماری خاموش میگویند؛ زیرا در بسیاری مواقع متوجه علائم آن نمیشوید در این گزارش ۱۹ راه درمان آن را توضیح داده ایم.
مقالات تغذیه و سلامت
سلامتی با مصرف منظم بادام
بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر، همراه با تعداد زیادی از مزایای سلامتی است. فقط یک مشت بادام حدود یک هشتم نیاز ما به پروتئین روزانه را تامین می کند.
مقالات پزشکی و سلامت
بهترین گزینه های غذایی برای بهبود جریان خون!
زمانی که رگهای خونی در اثر تجمع پلاکها دچار تنگی می شوند٬ خونرسانی به درستی به اندام ها صورت نمی گیرد.
مقالات سلامتی و بهداشت
حفظ سلامتی سالمندان در گرمای تابستان
بدن سالمندان به دلیل تعریق پایین، مقاومت کمتری در مقابل گرما دارد و آنان را در معرض حملات قلبی و سکته مغزی قرار میدهد؛ ولی با چند راهکار ساده میتوان سالمندان را در مقابل گرما محافظت کرد.
مقالات تغذیه و ماه رمضان
چگونه از گرسنگی زیاد در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟
برنامه غذایی ما در ماه مبارک رمضان نباید نسبت به قبل خیلی تغییر آن چنانی داشته باشد. برنامه غذای باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن طبیعی تأثیر زیادی نداشته باشد و اگر وزن شما در حال افزایش یا کاهش بود به این معنا است که رژیم غذایی درستی انتخاب نکرده&
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.