برنج قهوه ای

۶ گزینه غذایی که خستگی را از بین می برند

مقالات تغذیه و سلامت

۶ گزینه غذایی که خستگی را از بین می برند

احساس خستگی در زمان های خاصی از روز به ویژه زمان بیدار شدن از خواب صبحگاهی یا پایان یک روز طولانی طبیعی است اما خستگی مداوم بخصوص بعد از مصرف برخی مواد غذایی می تواند نشانه ای از یک رژیم نامناسب باشد.
بهترین گزینه های غذایی سرشار از امگا ۳

مقالات تغذیه و سلامت

بهترین گزینه های غذایی سرشار از امگا ۳

 احتمالا در مورد اسیدهای چرب امگا ۳ و تمام فواید آنها برای جلوگیری از ابتلا به آرتریت، بیماری قلبی و پوکی استخوان شنیده اید.
می‌خواهید گیاه‌خوار شوید؟ اول اینجا را بخوانید

مقالات تغذیه و سلامت

می‌خواهید گیاه‌خوار شوید؟ اول اینجا را بخوانید

این نکته ثابت شده که رژیم غذایی گیاهی می تواند خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا، و بیماری های قلبی و سکته ها را کاهش دهد.
گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

مقالات تغذیه و سلامت

گزینه‌های غذایی مسکن انواع دردها

برخی از بیماری‌های مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ‌ترین درمان‌ ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار
۷ نکته رژیمی برای مبارزه با بیماری کبد چرب!

مقالات تغذیه و سلامت

۷ نکته رژیمی برای مبارزه با بیماری کبد چرب!

بیماری کبد چرب به دو گروه کبد چرب الکلی و غیر وابسته به الکل تقسیم می شود. این بیماری ۳۳ درصد از بزرگسالان ایالات متحده را تحت تاثیر قرار داده است.
با منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ به غیر از ماهی آشنا شوید

مقالات تغذیه و سلامتی

با منابع سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ به غیر از ماهی آشنا شوید

علاوه بر ماهی های چرب و مکمل های روغن ماهی، گزینه های غذایی نیز وجود دارند که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در غذاها منجر به کاهش التهاب در بدن، جلوگیری از آسیب اکسیداتیو و بسیاری از مزایای دیگر می شوند.
۶ درسی که ژاپنی‌ها برای سلامت بیشتر به مردم جهان می‌دهند

مقالات تغذیه و سلامت

۶ درسی که ژاپنی‌ها برای سلامت بیشتر به مردم جهان می‌دهند

در مقایسه با دیگر کشورهای توسعه یافته، مردم ژاپنی، به طور متوسط کالری کمتری در طول روز دریافت می کنند و الگوهای تغذیه ای و سبک زندگی آن ها بر این اصل استوار است: مصرف ماهی و سبزیجات بیشتر، مصرف گوشت و لبنیات کمتر، دریافت دسرهای کمتر در اندازه های معق