انواع ماهی
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی محافظت کننده در برابر سرطان
میوهها و سبزیهای رنگی غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند؛ مصرف بیشتر این نوع مواد غذایی باعث کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری، معده و روده میشود.
مقالات تغذیه و سلامت
کلسترول خوب از کبد محافظت میکند
مطالعات محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشینگتن در سنتلوئیس نشان میدهد یک نوع کلسترول خوب (HDL)، از کبد در برابر انواع آسیبها محافظت میکند.
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید
اگرچه بیماری های قلبی و سرطان ها، جزو نگرانی های اکثر افراد تا قبل از ۴۰ سالگی نیست اما بعد از این سنین و در صورت اتخاذ یک سبک زندگی ناسالم، خطر ابتلا به این بیماری ها چند برابر می شود.سرطان یکی از قاتلان زنان در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و بیماری های