ادویه
مقالات تغذیه و سلامت
ادویههایی با بیشترین میزان ویتامین و آنتی اکسیدان
ادویه ها و گیاهان معطر علاوه بر اینکه مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کنند، حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که عوامل تخریب کننده سلول ها یعنی رادیکال های آزاد را خنثی کرده و سطح سلامتی را ارتقا می بخشند.
مقالات تغذیه و سلامت
بهبود سلامتی با مصرف غذاهای تند
فرهنگ های بسیاری در سرتاسر جهان از ادویه ها و سس های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. تمام فواید و اثرات مثبت محصولات با طعم تند در کپسایسین موجود در آنهاست.
مقالات بهداشت و سلامت
بوی بد دهان و ۶ عادت غلط زندگی
بوی بد دهان علاوه بر این که می تواند یک عادت بد بهداشتی ناشی از انتخاب های غلط غذایی یا سبک زندگی ناسالم باشد، نشان دهنده مشکلات سلامتی دیگر نیز هست.
مقالات تغذیه و سلامت
گزینههای غذایی مسکن انواع دردها
برخی از بیماریهای مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ترین درمان ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار
مقالات تغذیه و سلامت
تغییرات اساسی در رژیم غذایی سال۱۴۰۰
بسیاری از افراد برای کاهش وزن و افزایش سلامتی خود از رژیمهای غذایی سنگین تبعیت میکنند، اما جالب است بدانید که میتوانید در سال ۱۴۰۰، تنظیمات غذایی خود را به طور کامل تغییر دهید و تنها با همین تغییرات زندگی سالم تری داشته باشید.
زنجبیل چگونه با چربی بدن مبارزه میکند؟
زنجبیل به عنوان یک مکمل یا ماده تشکیل دهنده مواد غذایی و نوشیدنی ها می تواند از بدن در برابر چاقی و بیماری های مزمن محافظت نماید. این موضوع در تحقیقات اخیر توسط محققان مشخص شده است.
با اینکه متخصصان هنوز نمی توانند دوز خاصی را برای مقادیر پیشگیری تو