آمینو اسید

طراحی ابزاری مولکولی برای مطالعه پروتئین‌ها

پژوهش های جدید پزشکی

طراحی ابزاری مولکولی برای مطالعه پروتئین‌ها

 محققان دانشگاه هاروارد، موسسه بلاواتنیک در دانشکده پزشکی هاروارد (HMS) و بیمارستان کودکان بوستون (BCH) به تازگی ابزاری ساختند که می‌توان آن را کوچکترین خط‌کش مولکولی برای اندازه‌گیری پروتئین‌ها دانست.
معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

مقالات تغذیه و سلامت

معرفی خوراکی های مفید برای غضروف‌سازی

با برنامه درمانی در کنار توجه به تغذیه، غضروف‌های آسیب دیده را میتوان بهبود بخشید یا علائم تحلیل رفتن آنها را کنترل کرد .
 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

مقالات تغذیه و سلامت

 ۵ خوراکی برای کمک  به غضروف سازی

غضروف یک بافت پیوندی مهم است که در سراسر بدن ما یافت می‌شود. در صورت آسیب دیدن در مفاصل، می‌تواند منجر به درد، التهاب، دامنه حرکتی محدود و سفتی شود که در نهایت می‌تواند به استئوآرتریت (OA)  متداول‌ترین نوع آرتروز تبدیل شود، ب
ارتباط بین مولکول‌های ناشی از میکروبیوم روده با سلول‌های عصبی جدید

پژوهش های جدید پزشکی

ارتباط بین مولکول‌های ناشی از میکروبیوم روده با سلول‌های عصبی جدید

یک گروه بین‌المللی از محققان سنگاپوری، انگلیسی، کانادایی، آمریکایی و سوئدی دریافتند آن دسته از میکروب‌های روده که در متابولیسم نوعی آمینو اسید حیاتی موسوم به تریپتوفان نقش دارند،