ایده های استارت آپ چگونه به ذهن خطور می کند؟

ایده های استارت آپ چگونه به ذهن خطور می کند؟

همه ایده های استارت آپ در واقع از یک نیاز شروع می شوند که به آن پاسخ مناسبی داده نشده است و یا راه حل های موجود، آن طور که بازار یا جامعه توقع داشته نیاز را برطرف نمی نکرده و یا اینکه راه حل های نیاز یا مشکل به راحتی در دسترس نیستند.

ایده های استارت آپ ممکن است از یک نمونه خارجی که در کشور ما وجود ندارد نشأت بگیرد و ما تصمیم بگیریم آن سازو کار را در کشور خودمان نیز ایجاد کنیم . مانند فروشگاه آنلاین دیجی کالا که ایده آن از نمونه خارجی فروشگاه آنلاین آمازون گرفته شده است ( که بیشتر استارت آپ ها در ایران به این گونه می باشند ) و یا اینکه به صورت یک جرقه در ذهن افراد زده شده و با پیگیری به مرحله ظهور رسیده است. مانند سامانه سوخت رسانی آنلاین پیدو که یکی از بهترین خدمات ارائه شده درعصر حاضراست.
در واقع ما برای خلق ایده های استارت آپ از هر فرصتی می توانیم استفاده می کنیم.

آیا همه ایده های استارت آپ ها سرانجام به موفقیت می رسند؟
در واقع پاسخ رک و راست به این سوال خیر می باشد. در عصر حاضر ایده های استارت آپ بسیار زیادی وجود دارند که در همان ابتدای کار مردود شده و یا پس از گذشت زمان و پرداخت هزینه زیادی با شکست مواجه می شوند. در لحظه ای که شما شروع به معرفی ایده های استارت آپ خود می کنید ممکن است با واکنش خندیدن یا مسخره کردن از جانب دیگر افراد مواجه بشوید اما این ها مهم نیستند. مهم این است که شما مدت زمانی را صرف فکر کردن و برنامه ریزی همه جانبه و آزمودن فرضیات خود برای ایده های استارت آپ تان کنید تا احتمال شکست کاهش پیدا کنید.
این را هم بدانید که اگر شما با ترسی که از شکست دارید این ایده را عملی نکنید، سرانجام افرادی شجاع تر از شما پیدا می شوند و این ایده های استارت آپ را به کار گرفته و آن را می پرورانند. آن روز شما چه حالی دارید؟!

آیا ایده های استارت آپ موفق دنیا که در ابتدا بسیار خنده دار به نظر می رسیدند را می شناسید؟
فیسبوک
ایده فیسبوک در ابتدا فقط یک شبکه اجتماعی ساده بود که تنها کاربردش برای به اشتراک گذاشتن مطالب در میان دانشجویان درس خوان دانشگاه هاروارد در نظر گرفته شده بود اما با گذر زمان دیگر افراد تمایل زیادی برای عضو شدن در فیسبوک برای ارتباط با یکدیگر در سراسر جهان از خود نشان دادند و این گونه بود که فیسبوک تبدیل به یکی از ایده های استارت آپ موفق دنیا شد.

آمازون
در ابتدا قرار بود فقط یک فروشگاه آنلاین ساده برای فروش کتاب هایی باشد که ارسال را هم پس از چند روز انجام می دهد، خیلی مسخره به نظر میرسید که افرادی حاضر باشند با توجه به وضعیت آنلاین کارهای اعتباری، باز هم اعتماد کنند و کتاب بخرند! خنده دار تر این بود که حاضر بودند آن را پس از چند روز دریافت کنند! اما همین آمازون گسترش پیدا کرد و تبدیل به یک فروشگاه آنلاین که همه چیز می فروشد، شد و در زمره ایده های استارت آپ موفق دنیا به شمار می رود.

اینستاگرام
یکی دیگر از ایده های استارت آپ موفق است که در ابتدا قرار بود یه اپلیکیشن ساده باشد و افراد در آن جا بتوانند عکس یا فیلم خود را به اشتراک بگذارند. اما همه این کارها را در فیسبوک هم می تونستیم انجام بدیم! بنابراین اینستاگرام با یک نوآوری کوچک به ما قابلیت ادیت عکس ها و استفاده از انواع فیلترهارو هم داد و همین تغییر جزئی باعث موفقیت آن شد. البته بعدها ویژگی های اینستاگرام گسترش پیدا کرد و قابلیت های بیشتری مثل استوری، لایو ، آلبوم عکس ها و … رو دراختیار کاربران قرار داد که موجب برتری آن به دیگر شبکه های اجتماعی می شد.

این ها تنها نمونه های اندکی از ایده های استارت آپ رایج دنیا هستند که در ابتدا با هدف کوچکی شروع شدند اما با تلاش مستمر به موفقیت های بزرگی رسیدند.


مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه