کاروتنوئید
![مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند](/storage/cache/420-420-1-width-bf5322e14650181e6477bfda0f1c7283.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
مواد خوراکی که سرطان را ضربه فنی میکنند
درحالیکه برخی افراد به لحاظ ژنتیکی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند، اما تحقیقات نشان میدهد که میتوان تقریبا از 25 درصدِ موارد کلی ابتلا به این بیماری، تنها با انتخاب رژیم غذایی و تغذیه مناسب پیشگیری کرد.
![رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی](/storage/cache/420-420-1-width-b972c68a4342100c22ddbdf766f75611.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی ضد التهاب ضرورت سلامت شناختی
مطالعات جدید نشان میدهد رژیم غذایی ضد التهاب شامل انواع میوه و سبزی، حبوبات، چای یا قهوه، با کاهش التهاب سیستم ایمنی بدن و خطر بروز اختلال شناختی و آلزایمر مرتبط است.
![حملات آسم؛ گزینه های غذایی پیشگیری کننده و تشدید کننده حملات آسم؛ گزینه های غذایی پیشگیری کننده و تشدید کننده](/storage/cache/420-420-1-width-17c72bd5d8f61d4c0853b9c8c2c60a49.jpg)
مقالات پزشکی و سلامت
حملات آسم؛ گزینه های غذایی پیشگیری کننده و تشدید کننده
زمانی که عملکرد سلول های عضلات در ریه ها مختل شود و دچار انقباض و سفت شدن شوند، آسم بروز می کند. این سلول ها روی سایر سلول ها نیز اثر می گذارند و شروع به تولید بیشتر مواد مخاطی غلیظ و جذاب می کنند.
![انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز](/storage/cache/420-420-1-width-74c71404cc46ef1d96382392e8fb43ef.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
انبه؛ میوهای با خاصیت های حیرتانگیز
انبه یکی از مغذیترین میوههای روی این سیاره است. این میوه که پادشاه میوهها خطاب میشود، نه تنها غنی از مواد مغذی است، بلکه مزه متفاوت و ویژگیهای درمانی شگفتانگیزی هم دارد. در واقع انبه نوعی ابرخوراکی محسوب میشو
![فواید علمی مصرف کدو سبز فواید علمی مصرف کدو سبز](/storage/cache/420-420-1-width-c115715cd3efbb9ead4dcd2a67c190c4.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
فواید علمی مصرف کدو سبز
طبق تحقیقات علمی کدو سبز فواید زیادی برای افزایش سطح سلامت بدن دارد .به گفته محققان کدو سبز ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد . افزودن منظم مقداری کدو سبز به برنامه غذایی، میتواند در طولانیمدت از شما محافظت کند.
![مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید](/storage/cache/420-420-1-width-6bb27f8b932f66c19713ef521b8770eb.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
مواد غذایی که بعد از ۴۰ سالگی حتما باید مصرف کنید
اگرچه بیماری های قلبی و سرطان ها، جزو نگرانی های اکثر افراد تا قبل از ۴۰ سالگی نیست اما بعد از این سنین و در صورت اتخاذ یک سبک زندگی ناسالم، خطر ابتلا به این بیماری ها چند برابر می شود.سرطان یکی از قاتلان زنان در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و بیماری های
![سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید! سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!](/storage/cache/420-420-1-width-6907a50c46d9d6d36ff09cf7bfdc2e44.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که باید حتما در رژیم غذایی تابستانه خود بگنجانید!
سبزیجات منابع مهم بسیاری از مواد مغذی از جمله پتاسیم، فیبر غذایی، اسید فولیک و ویتامین های آ، ث وEهستند. خوردن رژیم غنی از میوه ها و سبزیجات به عنوان بخشی از یک برنامه غذایی سالم می تواند خطر سکته مغزی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت
![رژیم غذایی پایه گیاهی شدت بیماری کرونا را کاهش می دهد رژیم غذایی پایه گیاهی شدت بیماری کرونا را کاهش می دهد](/storage/cache/420-420-1-width-0f02774624bf1f90750773c8a91af25f.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی پایه گیاهی شدت بیماری کرونا را کاهش می دهد
طرفداران رژیم های گیاهی معتقد هستند: این رژیم غذایی می توانند خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی را کاهش دهد و به محیط زیست کمک کند، اکنون نتیجه یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی پایه گیاهی همچنین می تواند شدت وخامت ب
![گزینههای غذایی مسکن انواع دردها گزینههای غذایی مسکن انواع دردها](/storage/cache/420-420-1-width-57319fe4b635579cd186fec1e9df7aa3.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
گزینههای غذایی مسکن انواع دردها
برخی از بیماریهای مزمن مانند بیماری های قلبی همیشه با التهاب همراه هستند. معمولا یکی از رایج ترین درمان ها برای رفع التهاب، همان استفاده از داروهای غیراستروئیدی است. اگرچه استفاده از این داروها در رفع التهاب مفید است، اما دارای عوار
![۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج! ۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج!](/storage/cache/420-420-1-width-71feb7532f630912ce419e14a935e4fe.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
۷ دلیل خوب برای مصرف روزانه اسفناج!
کمتر کسی می داند که مصرف روزانه اسفناج منجر به کاهش سطح کلسترول شده و از مشکلات گردش خون و قلب پیشگیری می کند.
![۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید! ۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!](/storage/cache/420-420-1-width-623622428c7af57236748bbe199e8eba.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
![۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید! ۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!](/storage/cache/420-420-1-width-fc3a13d5eb9453e00e6ee2270c2998f6.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
![سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود](/storage/cache/420-420-1-width-d0a9d1381da354ff6e187ed44ca9ab85.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.
![رژیم غذایی موثر بر کاهش التهاب رژیم غذایی موثر بر کاهش التهاب](/storage/cache/420-420-1-width-28111f93c088321b8736b22d0842145e.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
رژیم غذایی موثر بر کاهش التهاب
محققان دانشگاه ردبود واقع در هلند، یک رژیم غذایی جدید را شناسایی کردند که مانع التهاب می شود. این رژیم غذایی که با عنوان رژیم سنتی تانزانیایی معروف است، بسیار کمتر از رژیمغذایی غربی موجب بروز التهاب در بدن میشود.
![کاروتنوئیدها چه هستند و چه اثری بر سلامت ما دارند؟ کاروتنوئیدها چه هستند و چه اثری بر سلامت ما دارند؟](/data/media/image.php?url=contents/images/contents/uw4pBcV6UovBc6tFSdrIQauzESzUI8Q0fYLSTdQS.jpg&w=460&h=460&cropping=1)
کاروتنوئیدها چه هستند و چه اثری بر سلامت ما دارند؟
کاروتنوئیدها رنگدانه های زرد، قرمز، نارنجی در گیاهان، سبزیجات و میوه ها هستند. بیش از ۶۰۰ نوع از کاروتنوئیدها وجود دارد. برخی از آنها می توانند با وارد شدن به بدن تبدیل به ویتامین آ شوند.