مصرف هویج
![معرفی خوراکیهایی برای شفافیت پوست معرفی خوراکیهایی برای شفافیت پوست](/storage/cache/420-420-1-width-8b6263f6d0795de468bca55306106431.jpg)
مقالات تعذیه و سلامت
معرفی خوراکیهایی برای شفافیت پوست
یکی از رایجترین سوالاتی که بسیاری از افراد میپرسند ابن است که بهترین مواد غذایی برای داشتن پوستی سالم کدامند. درواقع برخی از افراد مایلند بدون دارو و درمانهای رایج پزشکی و تنها از طریق روشهای طبیعی پوست خود را بهبود دهند.
![پاکسازی سموم کبد با غذاهای گیاهی پاکسازی سموم کبد با غذاهای گیاهی](/storage/cache/420-420-1-width-7972567f204e1f98929c00ab76dc0fb3.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
پاکسازی سموم کبد با غذاهای گیاهی
بسیاری از سموم بر روی بزرگترین غده بدن یعنی کبد تاثیر می گذارند و این در حالی است که بیشتر عوارض ناشناخته کبدی منجر به مرگ خواهند شد.
![۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید! ۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!](/storage/cache/420-420-1-width-623622428c7af57236748bbe199e8eba.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
![۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید! ۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!](/storage/cache/420-420-1-width-fc3a13d5eb9453e00e6ee2270c2998f6.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
۹ نوع کربوهیدارت را هیچگاه از رژیم تان حذف نکنید!
برخی افراد بنا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، کربوهیدرات را به طور کامل از رژیم شان حذف می کنند و یا به حداقل می رسانند. این در حالی است که برخی کربوهیدرات ها را تحت هیچ شرایطی نباید از رژیم حذف کرد.
![سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود](/storage/cache/420-420-1-width-d0a9d1381da354ff6e187ed44ca9ab85.jpg)
مقالات تغذیه و سلامت
سبزیجاتی که بعد از پخته شدن ارزش غذایی آنها بیشتر میشود
همیشه گفته می شود سبزی ها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزی ها این موضوع درست باشد اما سبزی هایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن می شود.