مقاله الگویی برای خط‌مشی‌گذاری سرمایه انسانی

مقاله الگویی برای خط‌مشی‌گذاری سرمایه انسانی

مقاله علمی و پژوهشی " الگویی برای خط‌مشی‌گذاری سرمایه انسانی" مقاله ای است در 35 صفحه و با 47 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد مدیریت منابع انسانی منتشر شده است

در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث خط‌مشی‌گذاری،  سرمایه انسانی،  رویکرد سیستمی، الگو پرداخته شده است

چکیده مقاله

خط‌مشی‌گذاری عبارت است از اتخاذ تصمیمات کلانی که چارچوبی برای سایر تصمیمات خواهند بود، آثار و پیامدهای بلند مدتی برای سازمان دارند. خط‌مشی‌گذاری اگر با بصیرت کافی صورت نگیرد تبعات منفی بلند مدت و کلانی را برای سازمان در پی داشته و مانع از تحقق ماموریت و رسالت سازمان می‌گردد. در پژوهش حاضر به دنبال ارائه الگویی برای خط‌مشی‌گذاری در حوزه سرمایه انسانی بوده‌ایم. در این راستا ابتدا با تحقیق در ادبیات موضوع خط‌مشی‌گذاری، خط‌مشی‌گذاری سرمایه انسانی و خط‌مشی‌گذاری سرمایه انسانی در سازمان‌های نظامی – امنیتی به شناسایی بیشتر موضوع و دستیابی به پروتکل مناسب جهت مراجعه به خبرگان و مصاحبه از ایشان پرداختیم. در گام بعد با استفاده از روش تحقیق کیفی و استراتژی پژوهش گراندد تئوری غیرساختار یافته از 12 نفر از خبرگان واجد شرایط مصاحبه صورت گرفت و هریک از مصاحبه‌ها به صورت یک به یک مورد تحلیل کیفی و کدگذاری قرار گرفت. در پایان و با جمع‌بندی کدگذاری‌ها، نظریه‌ای روایت شده که با نگاه سیستمی شامل پنج بعد اصلی ورودی، فرآیند، خروجی، نتایج و ارزیابی است و همچنین در ذیل این ابعاد نیز 10 طبقه فرعی شکل گرفته است که هریک به نوبه خویش شامل مولفه‌ها و شاخص‌هایی هستند.

عنوان مقاله [English]

A model for Human Capital Policy Making

چکیده [English]

Policy-making is the adoption of large-scale decisions that will be the framework for other decisions, have long-term implications for the organization. Policy-making, if not done with insight, results in a long-term negative impact on the organization and prevents the mission and mission of the organization. In the present study, we sought to provide a model for policy making in the field of human capital. In this regard, we first investigated the literature on policy making, human capital policy and human capital policy in military-security organizations to further identify the subject and achieve the appropriate protocol for referring to experts and interviewing them. In the next step, using the qualitative research method and the research strategy of the grounded theory of unstructured theory, 12 qualified experts were interviewed and each one was interviewed qualitatively and coded. Finally, by summarizing coding, a narrated theorem is a systematic look that includes five main dimensions of input, process, output, results, and evaluation.

کلیدواژه‌ها [English]

"policy making", "Human Capital", "Model"

دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواننداز محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

قیمت این محصول: 9,900 تومان
تلفن همراه:
جهت دریافت رسید بانکی و شناسه پرداخت شماره موبایل معتبر وارد نمایید.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه