مصرف گردو احتمال زوال شناختی را کاهش می‌دهد

مصرف گردو احتمال زوال شناختی را کاهش می‌دهد

مطالعات اخیر محققان دانشگا «لما لیندا» در آمریکا نشان می‌دهد مصرف گردو زوال شناختی را در سالمندان در معرض خطر کاهش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان با بررسی ۶۴۰ داوطلب به مدت دو سال دریافتند مصرف گردو برای سالمندانی که در معرض خطر زوال شناختی هستند، اثر فوق‌العاده‌ای دارد. معمولا سالمندانی که رژیم غذایی غلط دارند، سیگار می‌کشند، اضافه وزن دارند و نمرات شناختی پایین‌تری داشتند، به عنوان گروه در معرض خطر درنظر گرفته شدند. گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی‌فنول است که در مقابل استرس اکسیداتیو و التهاب نقش محافظتی دارد؛ که هر دو عامل احتمال بروز زوال شناختی را افزایش می‌دهند.
در سال ۱۹۹۳ میلادی اثرات فوق‌العاده انواع آجیل به ویژه گردو به صورت علمی اثبات و در نشریه New England Journal of Medicine به چاپ رسید. گردو حاوی ویتامین‌های B۶، E، اسید فولیک، فسفر، منگنز، مس، و آهن است، برای سلامت قلب و عرق مفید است، در استحکام استخوان‌ها نقش دارد و به کاهش وزن کمک می‌کند.
کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول مفید، جلوگیری از ورم مفاصل، افزایش خاصیت ارتجاعی عروق، افزایش توان ذهنی و حافظه، تنظیم فشار و قند خون و تنظم سوخت و ساز بدن از دیگر خواص این ماده غذایی است.
نتایج این مطالعه در نشریه Clinical Nutrition منتشر شده است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه