کتاب کسب و کار زنان

کتاب کسب و کار زنان

سندی لئونگ در کتاب کسب و کار زنان، داستان زندگی و دلیل اصلی تصمیم خود جهت ترک کار تمام وقت و ورود به حوزه کسب و کار شخصی و کارآفرینی را شرح داده است.

سندی لئونگ (sandy leong) در کتاب کسب و کار زنان (womans business) به صورت کامل و با زبان ساده به تمام علاقه‌مندان به کارآفرینی و خصوصا زنانی که تمایل به کارآفرینی و ایجاد کسب و کار شخصی دارند، ده توصیه کاربردی و تجربی بسیار مهم را ارائه داده است.

کارآفرین، فردی است که نوآوری ویژه‌ای داشته و قادر خواهد بود در تولید یک محصول و خدمت جدید، و در طراحی یک فرآیند نوین در رضایت مشتری فعالیت داشته باشد. در دایره‌المعارف بریتانیکا، کارآفرین اینگونه تعریف شده است: شخصی که کسب و کار و یا موسسه‌ی اقتصادی را سازماندهی و مدیریت کرده و خطرات ناشی از آن را می‌پذیرد.

کارآفرینان غالباً تغییر در سازمان‌ها را تعیین کننده تلقی نموده، آن‌ها ارزش‌ها را تغییر داده و ماهیت فعالیت‌ها را دچار تحول نموده و برای تحقق این ایده‌ها، قدرت ریسک‌پذیری خود را به کار گرفته و به درستی تصمیم‌گیری می‌نمایند. از نظر «شومیتر»، کارآفرین، نیروی محرکه و موتور توسعه‌ی اقتصادی بوده، مشخصه‌ی کارآفرین، نوآوری است، همچنین «جفری تیمونز» معتقد بوده که کارآفرین، فردی است که موجب خلق بینشی ارزشمند منتهی به تولید می‌شود.

جامعه‌ی پیشرفته‌ی امروزی، توسعه‌ی خود را مدیون انسان‌هایی است که قادر به تبدیل رویاها و ایده‌های خلاقانه‌ی خود به حقیقت بوده‌اند، روحیه‌ی استقلال طلبی برای کاوش موقعیت‌های جدید را داشته‌اند و از جرأت کافی برای مبارزه با روش‌های متداول و جا افتاده برخوردار بوده‌اند. این عاملان تغییر، شخصیت و روحیه‌ای داشته‌اند که امروزه «کارآفرینی» نامیده می‌شود. کارآفرینی هم دارای بعد نظری (تئوریک) و هم دارای بعد عملی (کاربردی) است که می‌توان با روش‌های مختلف آموزشی، به آموزش کارآفرینان همت گماشت.

با توجه به روند رو به رشد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و ورود آن‌ها به بازار کار و طبیعتا وجود مشکلات در جذب تمام این افراد در کارهای دولتی و خصوصی موجود، و عدم تعادل مناسب در بخش عرضه و تقاضای نیروی کار و افزایش افراد بیکار جامعه و خصوصا بانوان علاقه‌مند به اشتغال، نیاز به چاپ چنین کتابی حس می‌شد تا راهنما، انگیزه و طرز فکری جدید را برای علاقه‌مندان به کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در همه افراد جامعه، فارغ التحصیلان و خصوصا بانوان محترم جامعه ایجاد کند.

با توکل به خدا، انگیزه، پشتکار، علاقه و صرف فعل خواستن، به هر آنچه که مد نظرتان است خواهید رسید. کافیست خود را بیابید و به توانایی‌های بالقوه‌ی خود ایمان داشته و با مهارت‌آموزی و تلاش به هدفتان نائل گردید.

کارآفرینی واقعی نیاز به سرمایه نداشته و حتی بدون سرمایه و با قدرت فکر و ایده می‌توان سرمایه جذب کرده و به قله‌های افتخار و موفقیت و پیش‌رفت صعود کرد.

در بخشی از کتاب کسب و کار زنان می‌خوانیم:

زمانی که برای تجارت خود عقیده و نظری دارید، درباره آنچه واقعا می‌خواهید انجام دهید صحبت کنید. موفقیت خود را ترسیم کنید و هر نوع عقیده‌ی محدودی که ممکن است شما را پشتیبانی کند، بپذیرید. مورد دیگر در نظر گرفتن موردی است که شما در آن خوب هستید و مناطقی که به شما اطلاعات بیشتر می‌دهند تا مهارت‌های خود را گسترش دهید.

یکی از بهترین روش‌ها برای انجام آن، هدایت شناخته شده‌ی تحلیل SWOT روی خودتان است. SWOT بر پایه‌ی نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و طرز عمل (تهدیدات) قرار دارد. یک ورق کاغذ برداشته و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت بالا گوشه‌ی سمت چپ، نقاط قوت را به عنوان سر فصل بنویسید، قسمت بالا گوشه‌ی سمت راست، نقاط ضعف را بنویسید، قسمت پایین گوشه‌ی سمت چپ فرصت‌ها را بنویسید و در آخر قسمت پایین گوشه‌ی سمت راست طرز عمل (تهدیدات) را بنویسید. حالا برای تحلیل آنچه نقاط قوت، ضعف، فرصت‌ها و طرز عمل (تهدید) در تنظیم و موفقیت در تجارت دارید و تهدید‌هایی که ممکن است یک روش را از بین ببرند.

زمانی برای پر کردن هر قسمت اختصاص دهید. به تنهایی آن را پر نکنید، از کسی که شما را به خوبی می‌شناسد مشاوره بگیرید. مطمئن شوید از اینکه با شکسته نفسی، قسمت نقاط قوت را پر کردید ناراحت نشود. من خیلی‌ها را می‌شناسم که این تمرین را انجام داده‌اند و در قسمت نقاط قوت، موارد کمی را نوشته‌اند. اما تقریبا تمام قسمت نقاط ضعف را پر کرده‌اند. زمانی برای این کار اختصاص دهید. نباید آن را تمام کرده و سراغ قسمت دیگر بروید. مواردی هست که ممکن است بخواهید به آن‌ها برگردید. وقتی خوشحالید آن‌ها را کامل کنید.

فهرست مطالب

درباره‌ی نویسنده
پیش‌گفتار مترجم
مقدمه
فصل اول: داستان من
فصل دوم: شما می‌خواهید داستان‌تان چطور باشد؟
فصل سوم: از میز آشپزخانه شروع کنید.
فصل چهارم: در خودتان تغییرات اساسی مهارتی ایجاد کنید.
فصل پنجم: شروع کنید.
فصل ششم: مشتریان شما چه کسانی هستند؟
فصل هفتم: کالای خود را بفروشید.
فصل هشتم: خط پایانی
فصل نهم: طرح کسب و کارتان را بنویسید.
فصل دهم: کسب و کار زنان- بهترین باشید.
منابع و ماخذ

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه