کتاب کلید برنامه نویسی در Matlab

کتاب کلید برنامه نویسی در Matlab


کتاب کلید برنامه نویسی در Matlab به قلم محمدتقی مروج، به آموزش مفاهیم پایه‌ای و مهم برای برنامه‌نویسی در این نرم‌افزار پرداخته و شما را با قابلیت‌های آن آشنا می‌کند.

نرم‌افزار متلب یک برنامه‌ی بسیار بزرگ و گسترده است که برنامه‌نویسی یکی از توانایی‌های مهم آن است. این برنامه یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی سطح بالا محسوب شده و کار با آن بسیار جذاب، دلپذیر و در کل ساده است؛ البته به شرطی که از آموزش‌های درست و پایه‌ای و هدفمند بهره‌مند شده باشید.

مهم‌ترین برتری متلب نسبت به دیگر زبان‌های برنامه‌نویسی در کاربردی بودن آن است. زیرا بسیاری از ساختارهای پایه (مانند ماتریس‌ها و عملیات ماتریسی) به صورت پیش‌فرض در آن تعریف شده است و دیگر نیازی نیست که کاربر در ابتدا به تعریف این موارد بپردازد. برای مثال اگر بخواهید برنامه‌ای در ویژوال بیسیک بنویسید که در آن از ماتریس‌ها استفاده می‌شود، در ابتدا باید زیربرنامه‌های زیادی ایجاد کنید تا مفهوم ماتریس‌ها و عملیات ماتریسی (مانند ضرب، دترمینان، معکوس و...) تعریف شود و سپس در برنامه‌ی اصلی از آن استفاده کنید. در حالی که در متلب توابع آماده بسیار زیادی وجود دارند که می‌توان به آسانی از آن‌ها بهره برد.

در این کتاب نمونه برنامه‌ها و تمرین‌ها به شکلی هدفمند و در برخی موارد دنباله‌دار طراحی شده‌اند. در طراحی برنامه‌ها و درس‌های آموزشی کوشش اصلی بر این بوده است که انواع ساختارهای اساسی که کاربران در برنامه‌نویسی کاربردی با آن رو‌ به‌ رو می‌شوند بیان شود و افزون بر فراگیری ساختارها و تمرین در استفاده از آن‌ها خلاقیت ذهنی‌تان نیز پویا شده و به کار گرفته شود.

پیش از مطالعه‌ی این کتاب لازم است که مفاهیم پایه و مهم متلب را بیاموزید. مفاهیمی همچون تعریف انواع متغیرها و دامنه‌ی کاربردشان و توابع مربوط به هر کلاس، عملیات ماتریسی، رسم نمودار و...

مباحث مورد بررسی در کتاب کلید برنامه‌نویسی در Matlab:

- دارای بیش از 60 نمونه برنامه‌ی کاربردی
- ترفندها و نکته‌های کاربردی در برنامه‌نویسی
- توابع ویژه برای برنامه‌نویسی و تنظیم خروجی‌ها
- آموزش سریع و کاربردی با مثال‌ها و پروژه‌های متنوع
- در زمینه‌ی محاسبات عددی، برنامه‌های مهندسی و دیگر موارد

فهرست مطالب
پیشگفتار
فصل اول - گزاره‌ها و عملگرهای منطقی
فصل دوم - ورود به محیط برنامه‌نویسی
فصل سوم - آشنایی با ساختارها و توابع برنامه‌نویسی
فصل چهارم - عبارت‌ها و دستورهای متنی و کاربردهای زیبا
فصل پنجم - ساختن توابع و ابزارهای ویژه برای تابع نویسی
فصل ششم - نمونه برنامه‌های کاربردی
فصل هفتم - بهسازی برنامه‌ها و رفع اشکال
فهرست منابع و مراجع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه