کتاب آیین سخنرانی

کتاب آیین سخنرانی

کتاب آیین سخنرانی به قلم دیل کارنگی که در گروه پرفروش‌ترین کتاب‌های معاصر قرار دارد، قواعد و دستورالعمل‌هایی را در اختیار شما قرار می‌دهد که به کمک آن‌ها قادر خواهید بود بر ترس خود غلبه کرده و اعتماد به ‌نفس‌تان را بالا ببرید.

امروزه در کشورهای پیشرفته دنیا، سخنوری از جمله عوامل اساسی و مهمی است که سبب رشد انسان می‌شود. صحبت کردن و همچنین برقراری روابط اجتماعی موثر پیوستگی بین افراد مختلف را بیشتر کرده، به علاوه داشتن چنین مهارتی مسئله‌ای مهم برای اقشار مختلف جامعه قلمداد می‌شود چرا که این مهارت تغییرات بسیاری را در ارتباطات انسانی ایجاد می‌کند.

دیل کارنگی در سال 1926 تصمیم گرفت تا در مورد نحوه‌ی سخن گفتن در برابر جمع کتابی بنویسد. بنابراین دست به نگارش اولین اثر خود یعنی آیین سخنرانی (The quick easy way to effective speaking) زد؛ کتابی که تا به امروز یکی از جامع‌ترین کتاب‌های درسی و کلاسیک در حوزه‌ی سخنرانی عمومی و روابط انسانی محسوب می‌شود.

کتاب آیین سخنرانی در چندین سال گذشته فروش بسیار بالایی داشته و به بیش از بیست زبان زنده‌ی دنیا ترجمه شده است؛ اما با این حال، هنوز عده کثیری از علاقه‌مندان کتاب، به آن دسترسی پیدا نکرده‌اند.

این کتاب عقاید و دستورالعمل‌های ارزشمند بسیاری را برای امور روزانه‌ی انسان‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد. دوره‌های "آموزش سخنرانی دیل کارنگی" در تمام دنیا و در شعبه‌های بسیاری برگزار می‌شود و بیش از یک میلیون نفر از این کلاس‌ها فارغ‌التحصیل‌ شده‌اند. این کلاس‌ها به شما کمک خواهد کرد تا با کشف و شکوفایی استعدادهای نهان خود به یک زندگی شاد‌تر، دلیرانه‌تر و پرثمرتری دست پیدا کنید.

قواعدی که دیل کارنگی در این کتاب از آن‌ها استفاده کرده به هر کسی یاری می‌دهد تا علاوه بر ملاقات با اشخاص یا گروه‌های گوناگون، با آسودگی خیال و به‌ صورت قانع کننده‌ای با آن‌ها سخن بگوید.

دیل کارنگی را بیشتر بشناسیم:

دیل کارنگی (Dale Carnegie) نوامبر سال 1888 در خانواده‌ای تهیدست دیده به جهان گشود. او از جمله نویسندگان و سخنرانان معروف آمریکایی است که دوران کودکی‌اش را در مشقت بسیار سپری کرد. بیشتر کتاب‌هایی که کارنگی منتشر کرده در حوزه‌ی روانشناسی است و نکات زیادی را در مورد خودسازی، سخنرانی، فروشندگی، پیشرفت شخصی و ... در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد که باعث پیشرفت و موفقیت روزافزون آن‌ها می‌شود.

در بخشی از کتاب آیین سخنرانی می‌خوانیم:

همه‌ى نکاتى را که براون در مورد فوت و فن سخنرانى عنوان کرده است حدود هفتاد سال پیش آن‌ها را عملاً به کار مى‌برده است. یکى از معروف‌ترین نطق‌هاى لینکلن همان نطقى است که در آن با دید خردمندانه‌اى مى‌گوید، «خانه‌اى که در آن نفاق و اختلاف پیش آمده باشد دوام چندانى نخواهد داشت. به اعتقاد من حکومت نمى‌تواند تحمل کند که نیمى از مردم آزاد باشند و نیمى به صورت برده.» لینکلن در همان زمان‌هایى که به کارهاى روزمره‌ى خود مشغول بود، غذا مى‌خورد، پیاده‌روى مى‌کرد، شیرگاو مى‌دوشید، یا براى خرید از خواروبارفروشى مى‌رفت به سخنرانى‌هاى خود فکر مى‌کرد.

حتى زمانى که شال خاکسترى کهنه‌اش را بر دوش انداخته و زنبیلى در دست داشت و پسر کوچکش مرتب از او سؤال مى‌کرد و انگشت‌هاى بلند و باریک او را مى‌کشید تا پدرش جواب پرسش‌هاى او را بدهد، غرق در افکار مربوط به سخنرانى بعدى‌اش بود. و وقتى نکته‌اى به ذهنش مى‌رسید آن را روى تکه‌اى کاغذ یا پشت یک پاکت پاره مى‌نوشت و آن را توى کلاهش مى‌انداخت و به خانه مى‌برد تا در فرصت مناسب آن را از نو نوشته و به آن بیندیشد.

در جریان مناظره‌هاى مشترک در سال 1858، سناتور داگلاس هر جا مى‌رفت سخنرانى مشابهى ایراد مى‌کرد. اما لینکلن سعى مى‌کرد با مطالعه و پژوهش درباره‌ى موضوع سخنرانى، هر بار نطق جدیدى ارائه دهد. و بالاخره به این نتیجه رسید که براى او ایراد سخنرانى‌هاى جدید خیلى آسان‌تر از تکرار مطالب قبلى است.

مدت کوتاهى قبل از حضور در کاخ سفید، یک کپى از قانون اساسى و متن سه سخنرانى خود را برداشت و خود را در یک انبار قدیمى زندانى کرد و در آن‌جا دور از هرگونه مزاحمت متن سخنرانى افتتاحیه‌ى خود را به رشته‌ى تحریر درآورد.

فهرست مطالب
فصل اول: اعتماد به‌نفس و شهامت خود را افزایش دهید
فصل دوم: شیوه‌ى صحیح آمادگى براى انجام سخنرانى
فصل سوم: سخنران‌هاى معروف چگونه سخنرانى خود را آماده مى‌کردند
فصل چهارم: تقویت حافظه
فصل پنجم: نکات مهم در اجراى موفقیت‌آمیز یک سخنرانى
فصل ششم: راز سخنرانى موفقیت‌آمیز
فصل هفتم: منش و شخصیت شما در روى سکوى سخنرانى
فصل هشتم: سخنرانى خود را چگونه شروع کنیم؟
فصل نهم: سخنرانى خود را باید چگونه به پایان برسانیم؟
فصل دهم: چگونه مى‌توانیم مقصود خود را به روشنى بیان کنیم؟
فصل یازدهم: چگونه مى‌توان شنوندگان را به موضوع سخنرانى علاقه‌مند ساخت؟
فصل دوازدهم: چگونه شیوه‌ى بیان خود را بهبود بخشیم
فصل سیزدهم: نحوه‌ى صحیح معرفى کردن کسى براى انجام سخنرانى یا گرفتن جایزه

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه