کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه: 10 درس کاربردی برای تندخوانی، تمرکز حواس و تقویت حافظه

کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه: 10 درس کاربردی برای تندخوانی، تمرکز حواس و تقویت حافظه


آیا می‌خواهید حداقل سرعت خواندن کتاب‌های خود را 3 برابر کنید؟ کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه: 10 درس کاربردی برای تندخوانی، تمرکز حواس و تقویت حافظه نوشته‌ی فرزاد میراحمدی، به شما می‌گوید که چگونه با راهکارهایی بسیار ساده حافظه خود را تقویت کنید و سرعت مطالعه‌تان را افزایش دهید.

این کتاب علاوه بر اینکه به شما کمک می‌کند به مهارت تندخوانی دست یابید و مطالب درسی و غیردرسی را به سرعت و با درک بالا مطالعه کنید و لذت ببرید، به تمرکز حواس بیشتری نیز دست یابید، حافظه‌تان را هم تقویت کنید، اعتماد به نفستان را بالاتر ببرید و مهم‌تر از همه بتوانید راه استفاده از نیروی عظیم ناخودآگاه را هم یاد بگیرید.

کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه علاوه بر مقدمه و مؤخره شامل 10 درس هست که هر کدام در سه زنگ؛ زنگ تندخوانی (به همراه روش‌های یادگیری)، زنگ تمرکز حواس و زنگ حافظه طراحی شده‌اند.

در خلال این درس‌ها علاوه بر مطالب ذکر شده، نکات مهمی هم در مورد قدرت مغز و شرایط یادگیری و... گنجانده شده است. این کتاب یک کارگاه عملی است که باید با آرامش و پشتکار با یک برنامه‌ی منظم آن را بخوانید و حتماً تمام تمریناتش را انجام دهید. برای هر درس حداقل 3 روز تمرین کنید تا به نتایج عالی دست یابید.

کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه در 10 درس تدوین شده است. هر درس شامل بخش تندخوانی، تمرکز حواس و تقویت حافظه است. در زنگ تندخوانی به تمرینات گسترش حوزه‌ی دید و اصلاح حرکت چشم و تمرینات تندخوانی و نیز تمرین تمرکز حواس می‌پردازید. در زنگ دوم هر درس با تمرینات و تکنیک‌های تقویت حافظه آشنا خواهید شد و درس را با مطلبی به عنوان «بهتر است بدانیم» به پایان می‌برید. از درس ششم به بعد با سیستم یادگیری بدون فراموشی آشنا خواهید شد و یاد خواهید گرفت که چگونه یک مطلب را یک‌بار برای همیشه بخوانید و همیشه آن را در ذهن داشته باشید. پس از پایان 10 درس با تمرینات آلفای ذهنی آشنا می‌شوید که کمک بزرگی به آرامش و یادگیری شما می‌کند.

تندخوانی یک مهارت است که با انجام تمرینات اصولی به دست می‌آید. با انجام تمرینات این کتاب توقف‌ها و برگشت‌های چشم‌تان از بین می‌رود و حوزه‌ی دیدتان گسترش می‌یابد و دیدتان بر چیزی که می‌خوانید متمرکز می‌شود و خود به خود تندخوان می‌شوید و بعد از آن دیگر نمی‌توانید آهسته بخوانید. اما به یاد داشته باشید که تندخوانی باعث می‌شود که درک شما از آن مطلب بالاتر هم برود، زیرا ناخودآگاه تمرکز حواستان را زیاد‌تر می‌کند. فقط این نکته‌ی بسیار مهم را بدانید که سرعت خواندن همه‌ی کتاب‌ها مثل هم نیست. ممکن است پس از پایان این دوره یک کتاب رمان را با سرعت 1000 کلمه بخوانید ولی یک کتاب دشوار را با سرعت 300 کلمه بخوانید و این طبیعی است، چون سرعت خواندن به عوامل زیادی بستگی دارد.

خواندن کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

این کتاب برای مشاوران تحصیلی، دانش‌آموزان و دانشجویان، کارمندان، استادان دانشگاه و هر کسی که می‌خواهد سرعت مطالعه خود را بالا ببرد و حافظه‌اش را تقویت کند، کاربردی و سودمند است.

در بخشی از کتاب تندخوانی با ذهن ناخودآگاه می‌خوانیم:

در جایی آرام و خلوت بنشینید، چشم‌ها را ببندید و در ذهن خود شروع به شمارش از 20 تا 1 کنید و با هر شماره احساس کنید بدنتان آرام‌تر و رهاتر شده است. پس از آن به مدت چند دقیقه به تصویر یک گل یا هر چیز جالبی که از قبل مهیا کرده‌اید نگاه کنید. سپس به آرامی چشم را ببندید و تصویر را در ذهن داشته باشید. بعد از مدتی زمان نگاه کردن به تصویر را کم کنید ولی مدت نگه‌داری آن در ذهن را بیش‌تر کنید تا این که بعد از مدتی با یک نگاه می‌توانید تصاویر را در ذهنتان برای مدت زیادی نگه دارید و آن‌ها را ببینید. با این کار علاوه بر این‌که تمرکزتان زیاد می‌شود حافظه‌تان نیز تقویت می‌شود.

برای در ذهن داشتن این تصویر، مخصوصاً در اوایل، موانعی ایجاد می‌شود؛ یعنی ممکن است تصویر را گم کنید و یا افکار مختلف باعث اختلال در آن شوند. این امر طبیعی است و بگذارید افکار بیایند و بروند. تلاش نکنید که به چیزی فکر نکنید. فقط به راحتی به همان تصویر فکر کنید هر وقت تلاش کنید فکرتان را از چیزی برگردانید و به آن فکر نکنید فکرتان آشفته‌تر می‌شود. هر وقت در طول تمرین متوجه شدید که فکرتان به چیز دیگری معطوف شده است به آرامی آن را به سمت گل ذهنی بیاورید.
تلاش کنید که در اوایل حدود 1 دقیقه این تصویر را در ذهن داشته باشید و بعد کم‌کم زمان را زیادتر کنید تا به 10 دقیقه برسد. اگر چنین تمرینی را به طور مداوم انجام دهید پس از مدتی فکرتان آسوده‌تر می‌شود و ایده‌های جالبی به ذهنتان می‌رسد و احساس آرامش بیشتری خواهید کرد، چون در چنین حالتی به حالت آلفا می‌رسید و حالت آلفا هم که دارای مزایای بسیار می‌باشد.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه