کتاب «پیش‌درآمدی بر جامعه‌شناسی زنان» اثری کاربردی و جذاب

کتاب «پیش‌درآمدی بر جامعه‌شناسی زنان» اثری کاربردی و جذاب

 «پیش‌درآمدی بر جامعه‌شناسی زنان» عنوان کتابی است کاربردی و جذاب که به قلم «فاطمه عراقیه فراهانی» به رشته تحریر درآمده است.

این کتاب ۲۹۳ صفحه‌ای با شمارگان ۲۰۰ نسخه از سوی انتشارات «روش شناسان» و «جامعه‌شناسان» به چاپ رسیده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

قیمت هر جلد از این کتاب برای علاقه‌مندان به مطالعه ۶۶ هزار تومان است.

مطالب این تازه نشر استان مرکزی در قالب ۶ فصل با عناوین زنان، اشتغال و خانواده، کارآفرینی زنان، توانمندسازی زنان، زنان و جنسیت و عوامل موثر در مشارکت سیاسی زنان و نقش اجتماعی شدن سیاسی ارایه شده است.

در فصل نخست این کتاب توضیحاتی پیرامون ساختار خانواده و نقش های آن در چارچوب یک نهاد اجتماعی، تاثیر اشتغال زن بر مناسبات زناشویی، تحولات اشتغال زنان و تاثیر آن بر زندگی خانوادگی، الگوی تقسیم وظایف و نقش‌ها تعارض‌های میان شغل و خانواده، نقش مادری و اشتغال، دیدگاه‌های نظری در خصوص کار و شغل زنان، نظریه‌ها و دیدگاه‌های جامعه شناسی، نظریات فونکسیونالیستی، نظریه‌های اقتصادی مربوط به اشتغال زنان نظریات فمنیستی و روانشناسی و دیدگاه‌های مثبت نسبت به اشتغال زنان عنوان شده است.

نویسنده این کتاب در فصل دوم تعاریف مختلف ارایه شده از کارآفرینی، طرح دیدگاه دانشمندان مدیریت در خصوص کارآفرینی، اهمیت و ضرورت ایجاد کسب و کار و عوامل موثر بر توسعه آن، تعاریف کارآفرینی برای زنان و ویژگی‌های زن کارآفرین را ارایه کرده است و در خصوص نرخ کارآفرینی زنان، ویژگی‌ها و حوزه‌های کارآفرینی، عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی برای بانوان و وضعیت کنونی اشتغال زنانه توضیحاتی عنوان کرده است.

در فصل سوم اصول هفتگانه توانمندسازی زنان و تحلیل وضعیت زن‌های ایرانی در رفتار توانمندسازی و عوامل تسهیل کننده مهارت‌ورزی زنانه بیان شده است و در خصوص نقش انگیزه در توانایی و کشف و پرورش آن موضوعاتی به اشتراک گذاشته شده است.

فصل چهارم کتاب گذاری به اهداف بهبود موقعیت زنان و چالش‌های اقتصادی زنان کشوردارد و پیرامون اقتصاد سبز و توسعه پایدار توضیحاتی عنوان شده است.

رهبری و جنسیت، جنسگرایی یا افسانه برتری مردان، تبعیض جنسی در مدیریت، مشارکت زنان در فرآیند تصمیم‌سازی، تاثیر جنسیت بر رفتار مدیریتی، الگوی توصیف زنان در مدیریت و توسعه نیروی انسانی کشور و مدل‌های توصیفی و تحلیلی از قدرت در مدیریت آینده برای زنان از جمله موضوعات فصل پنجم این کتاب است.

در فصل ششم کتاب نیز پیرامون حقوق شهروندی و مفهوم مشارکت اجتماعی و سیاسی زنان سخن رفته و نظریات علمی در این راستا بیان شده است.

جامعه پذیری جنسیت، جامعه‌پذیری سیاسی، الگوی رفتار سیاسی زنان ، سنت گرایی زنان، سیاست گریزی زنان و نقش جامعه‌پذیری سیاسی زنان در مشارکت سیاسی آن‌ها در ایران از دیگر مطالب ارایه شده در فصل ششم این کتاب است.

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه