کتاب دجال (رهبر دشمنان حضرت مهدی و عیسی علیه السلام)

کتاب دجال (رهبر دشمنان حضرت مهدی و عیسی علیه السلام)

ابو احمد معتز احمد عبد الفتاح در کتاب دجال (رهبر دشمنان حضرت مهدی و عیسی علیه السلام) احادیث مختلفی درباره‌ی کسی که قبل از نزول عیسی (ع) شرق و غرب زمین را به فساد کشاند، آورده است.

متاسفانه به علت درگیر شدن مردم با زندگی ماشینی، عده‌ی زیادی از آن‌ها وقتی مسأله‌ای بیان می‌شود که در آن خرق عادت وجود دارد، آن را خرافات می‌دانند. ولی باید گفت که خداوند متعال بر هر چیزی تواناست و هر کاری که او بخواهد، انجام خواهد شد. چه این کار عجیب توسط بندگان شرور او صورت گیرد و چه توسط بندگان صالح. ابو احمد معتز احمد عبد الفتاح از شما می‌خواهد که اگر این احادیث به نظرتان عجیب آمد و خواستید منکرشان شوید، آن‌ها را به یاد داشته باشید تا هر وقت کسی چنین کارهای عجیبی را انجام داد، او را پیامبر یا پروردگار ندانید و به یاد بیاورد که پیامبر (ص) قبل از وقوع چنین حادثه‌ای چنین مسائلی را بیان فرموده است.

این کتابی است درباره‌ی دجال و وقایع عجیبی که در زمان وی روی خواهد داد، همان کسی که لشکر کفر را در برابر لشکر اسلام و پیروان مهدی و عیسی (ع) رهبری می‌کند. از آنجا که چنین شخصی در کتاب‌های فارسی زبان مربوط به آخر زمان کمتر وجود دارد. ابو احمد معتز احمد عبد الفتاح قصد دارد تا با استفاده از این کتاب اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهد.

اصل این کتاب با عنوان صحیح الجامع الصغیر به قلم شیخ آلبانی از احادیثی می‌گوید که دجال را یادآور شده‌اند. این کتاب از کامل‌ترین و محکم‌ترین آثار احادیث است. لازم به ذکر است که در قبول سند احادیث این کتاب به شدت سختگیری شده و غیر از احادیثی که سند آن را حسن معرفی نموده، بقیه‌ی احادیث این کتاب از معتبرترین احادیث هستند.

در بخشی از کتاب دجال: (رهبر دشمنان حضرت مهدی و عیسی علیه السلام) می‌خوانیم:

63- «اللَّهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِکَ مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ عَذَابِ النَّارِ وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ فِتْنَۀِ الْمَحْیَا وَالْمَمَاتِ وَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ فِتْنَۀِ الْمَسِیحِ الدَّجَّالِ» (یا الله! من از عذاب قبر به تو پناه می‌برم و از عذاب آتش جهنم به تو پناه می‌برم و از فتنه‌ی زندگی و مرگ به تو پناه می‌برم و از فتنه‌ی مسیح دجال به تو پناه می‌برم). (صحیح) 1294 در صحیح الجامع.

64- «عُوذُوا بِاللَّهِ مِنْ عَذَابِ الْقَبْرِ عُوذُوا بِاللَّهِ مِنْ عَذَابِ النَّارِ عُوذُوا بِاللَّهِ مِنْ فِتْنَۀِ الْمَسِیحِ الدَّجَّالِ عُوذُوا بِاللَّهِ مِنْ فِتْنَۀِ الْمَحْیَا وَالْمَمَاتِ» (از عذاب قبر به الله پناه ببرید! از عذاب آتش جهنم به الله پناه ببرید! از فتنه‌ی مسیح دجال به الله پناه ببرید! از فتنه‌ی زندگی و مرگ به الله پناه ببرید!). (صحیح) 4110 در صحیح الجامع.

شرح: «عوذوا» با ساکن بودن واو و ذال معجمۀ به معنای پناه بردن است. «باللّه» به معنای پناهنده‌ی وی شدن می‌باشد. «من عذاب القبر» (از عذاب قبر) همانا بر خلاف قول معتزله عذاب آن حق است. «عوذوا باللّه من عذاب النار» (به الله پناه ببرید از آتش) آتش منظور آتش جهنم است. «عوذوا باللّه من فتنۀ المسیح الدجال» این فتنه بزرگ‌ترین فتنه است. «عوذوا الله من فتنۀ المحیا والممات» محیا، زندگی است و ممات، مرگ است و فتنه‌ی مرگ همان فتنه‌ی در حالت مرگ افتادن است یا همان فتنه‌ی قبر است و ذکر این دو فتنه‌ی آخر، ذکر خاص بعد از عام است.

فهرست مطالب

مقدمه‌ی مترجم
مقدمه‌ی مؤلف
احادیث
دجال‌های کوچک
خصوصیات دجال
در برابر دجال چه کار کنیم؟

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه