کتاب اسرار و رموز اخلاق اجتماعی

کتاب اسرار و رموز اخلاق اجتماعی


قش سازندۀ اخلاق در روح و روان آدمی امر بسیار مهمی است و همۀ مردم در هر سطح و مقامی که باشند نیازمند ارتقاء علمی اخلاق در راستای تقوا و معنویت هستند. مردم به طور مداوم باید فضائل اخلاقی را آموخته و به کار ببرند و آن را در زندگی و محیط کار به خدمت گیرند تا با فراگیری و تمرین اثرات مثبتی داشته باشند.

انسان‌ها خوبی‌ها را دوست دارند و همیشه به دنبال افراد با فضیلت هستند. اگر شخصی با کمالات باشد مردم سعی می‌کنند خود را به او نسبت دهند.

اخلاق برای قشر خاصی از مردم نیست بلکه همۀ انسان‌ها نیازمند کسب خوبی‌ها هستند، اخلاق اجتماعی (صنفی) در نظام اداری نه تنها برای مدیران مفید است بلکه برای هر فردی در جامعه با هر شرایط و شغلی ضروری است.

ما تلاش می‌کنیم که در این مجموعه خطرهای هر شغلی را با ذکر مثال، حدیث و شعر مناسب بیان کنیم و نکات مثبت و منفی، روش‌ها و برخوردها را با آیات و روایات ارائه نماییم. می‌کوشیم تا یادآور شویم که چگونه انسان اعمال غلط خود را در بُعد منفی توجیه می‌کند.

یک مدیر فقط یک فرد نیست بلکه در رأس یک جریان دینی است که همه مراقب او هستند. رفتار، گفتار، جهت گیری، نحوۀ برخورد، نوع زندگی، اسلوب معاش او همه در شکل دادن به باورهای دیگران تأثیر دارد؛ زیرا خدای سبحان انسان را میوۀ شجرۀ وجود خوانده است.

یک مدیر در درجۀ اول انسان است و هر انسان با کمالی یک مدیر موفق در جامعه است.

فهرست مطالب
پیش گفتار

فصل اول
تعریف انسان
فصل دوم

کلیات علم اخلاق
فصل سوم
مقدمه ای بر درس اخلاق و مفهوم اخلاق
فصل چهارم
مفهوم اخلاق مدیریتی
فصل پنجم
عادت
فصل ششم
توجیه و نمونه های تاریخی آن
فصل هفتم
آفت جاه طلبی
فصل هشتم
معیار اهل خدا و اهل آخرت
فصل نهم
پیشگیری از برتری جویی
فصل دهم
لشکر اسلام باید از ناکثین هم تصفیه شود
فصل یازدهم
واپس نشسته ها
فصل دوازدهم
برادران ایمانی
فصل سیزدهم
بخش دیگری از اخلاق اجتماعی
فصل چهاردهم
گزیده ای از سخنان حضرت امام خمینی(ره) پیرامون «خودسازی»
کتاب نما

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه