کتاب غذا در بحران

کتاب غذا در بحران

با نگاهی اجمالی به تاریخ و جغرافیای گذشته، حضور قبایل و اقوام مختلفی را احساس می کنیم که در نقاطی سر سبز یا بیابانی و خشک زندگی می کرده اند که هم اکنون، آثار حیات و تمدن یا سرسبزی و خشکی آن، دچار تغییرات بسیاری گردیده و یا بطور کامل محو شده است. برخی از این نقاط و تمدن ها، در فعالیت باستان شناسان، کشف گردیده و وضعیت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آنان مورد بررسی واقع گردیده است.

پاره ای از این تغییرات بر اثر حوادث و بلایای طبیعی و ویرانگر مانند سیل، زلزله، طوفان و یا رانش زمین بوده و برخی بر اثر وقایع غیر طبیعی و ساخته بشر مانند جنگ های شیمیایی، میکروبی، خراب کاری ها، آتش سوزی یا شیوع بیماری های مختلف بوده است که شاید هیچگاه انتظار این وقایع نمی رفته و لذا پیش بینی های لازم برای مقابله با آن ها، اندیشه نشده بوده است.

بحمد ا... با پیشرفت تکنولوژی، بروز بسیاری از بلایای طبیعی، قابل پیش بینی است و در صورت آمادگی ملی، می توان خسارات جانی و مالی ناشی از آن را به حداقل رساند.

پر واضح است که حتی در صورت پیش بینی به موقع، هنگام بروز هر یک از بلایا، برای مدتی زندگی عادی و روز مره مردم تحت تاثیر و تغییر قرار می گیرد و در این هنگام مدیریتی قوی و کار آمد است که در کوتاه شدن دوران بحران بسیار موثر است.

در دوران بحران و حتی مدتی پس از آن، موضوع تغذیه صحیح، تامین آب آشامیـدنی سـالم ، جلوگیری از شیوع بیمـاری هـا و ....، اهمیت ویژه ای پیـدا می کند.

در همین راستا، مولف تلاش دارد در بحث غذا، بررسی هایی را بعمل آورده و راه کارهایی را برای آن پیشنهاد می نماید. به امید این که با این اقدام، نظرات کارشناسی متخصصان امر نیز جلب و جمع شده، مطالب جامع و کامل و قابل اجرا بدست آید.

فهرست مطالب

مقدمه
بخش 1 : مدیریت بحران
بخش 2 : بحران، عامل صدمه به زیر ساخت های تامیـن آب آشـامیدنی و مواد غـذایی
بخش 3 : بیماری های بحران زا
بخش 4 : تغذیه در بحران
بخش 5 : تجهیزات لازم جهت تغذیه در بحران

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه