کتاب راهنمای جامع معامله‌گر الکترونیک بورس‌های بین‌الملل

کتاب راهنمای جامع معامله‌گر الکترونیک بورس‌های بین‌الملل

کتاب راهنمای جامع معامله‌گر الکترونیک بورس‌های بین‌الملل اثر سورج رحمتی خامنه و مریم ایزدی شما را در جهت بکارگیری مهارت‌های تکنیکال و بنیادی در مسیر آرمان‌ها و درآمدها و نوع سرمایه‌گذاری به حد پیشرفته در هر نوع بازار می‌رساند و نیاز شما را در زمینه بازارهای مالی برطرف می کند.

به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در عرصه‌های مختلاف اقتصادی و بازرگانی تأثیرات شگرف این پدیده را بیش از پیش نمایان ساخته است. مزایای فراوان اقتصادی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد و بازرگانی شامل صرفه‌جویی هزینه مبادلاتی، افزایش بهره‌وری بنگاه و صنعت، تغییر فرآیندهای مدیریت و تولید بنگاه‌های اقتصادی، کاهش هزینه جستجو، دسترسی بیشتر و آسان‌تر و ارزان‌تر به اطلاعات، کاهش محدودیت‌های ورود به بازار، شمار بیشتر عرضه‌کنندگان، افزایش رقابت، کاهش سود انحصاری، کاهش هزینه تمام شده و قیمت کالا و تسهیل تجاری موجب توجه روز افزون به این پدیده نوین شده است.

کتاب راهنمای جامع معامله‌گر الکترونیک بورس‌های بین‌الملل (international online trading) نیاز شما را در زمینه قدرت تصمیم‌گیری، مدیریت سرمایه‌گذاری در بازار بورس جهانی و داخلی، Forex، Stock، Future، Index، Shares، Commodity و ظرافت‌های کار در بازارها، روش‌های تحلیل، استفاده از تئوری‌های مالی، ترسیم جداول و نمودارها، فرمول بازار، نوع و روند حرکات و پیش‌بینی بازار فراهم می‌آورد.

سازمان‌های بین‌المللی به رهبری سازمان ملل و سازمان‌های وابسته به آن همانند UNCTAD و UN/CEFACT طی چند سال گذشته، با ارائه استانداردها و راهبردهای پیشنهادی به کشورهای عضو، اقدامات عملی برای توسعه تجارت الکترونیکی و زیر مجموعه‌های آن یعنی بانک‌‌داری الکترونیکی، حمل و نقل الکترونیکی، بیمه الکترونیکی و ... در جهان به عمل آورده‌اند. دولت‌ها نیز اقدامات گسترده‌ای برای توسعه تجارت الکترونیکی انجام داده‌اند. برخی دولت‌ها در کشورهای پیشرفته با بستر سازی حقوقی، قانونی، اقتصادی، فنی، مخابراتی و ارتباطی و با سیاست‌گزاری و هدایت کلان به توسعه تجارت و بانک‌داری الکترونیکی همت گمارده‌اند. در این کشورها بخش خصوصی پویا و کارآمد محوریت را به عهده گرفته و از آخرین تحولات فنی در فعالیت‌های خود استفاده می‌کند.

فهرست مطالب
سرآغاز
فصل اول: تاریخچه تحلیل فنی بازار
فصل دوم: نمودار
فصل سوم: خطوط گرایش (Trend line) و مقاومت (Resistance line)
فصل چهار: نشانگرها (Indicator)
فصل پنجم: استفاده ترکیبی از ابزار
فصل ششم: الگوهای نموداری (Chart Patterns)
فصل هفتم: مبانی فیبوناچی (Fibonacci)
فصل هشت: یافته‌های فیبوناچی
فهرست منابع و مآخذ

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه