کتاب مثبت فکر کن

کتاب مثبت فکر کن


کتاب مثبت فکر کن نوشته‌ی جان گوردون به مسئله‌ی مثبت‌اندیشی در رهبران می‌پردازد و آن را موضوعی مهم در موفقیت‌های تیمی در نظر می‌گیرد. این کتاب به شما می‌آموزد که چگونه رهبری مثبت‌اندیش باشید و با این مثبت‌اندیشی به موفقیت در کار و زندگی شخصی دست پیدا کنید.

کتاب مثبت فکر کن به شما چه می‌آموزد؟

اگر می‌خواهید رهبری مثبت‌گرا باشید، کتاب مثبت فکر کن (The Power of Positive Leadership) در این مسیر به شما یاری می‌رساند. جان گوردون (Jon Gordon) به شما می‌آموزد که انرژی مثبتی که رهبران با تیمشان سهیم می‌شوند تا چه اندازه مهم است و همین مسئله در نهایت منجر به دستاوردهای مهمی برای تیم می‌شود. در حقیقت این مثبت‌گرایی رهبران است که بهترین و مستعدترین افراد را به سمت خود جلب می‌کند و تیمی نمونه می‌سازد.

شما با مطالعه‌ی کتاب مثبت فکر کن درمی‌یابید که مثبت‌اندیشی صرفاً یک احساس درونی و شخصی نیست و می‌تواند علاوه بر زندگی شخصی بر کسب و کار و سایر اموری که با آن‌ها درگیر هستید نیز تأثیر بگذارد.

جان گوردون را بیشتر بشناسیم:

جان گوردون یک مشاور تجاری و نویسنده‌ی آمریکایی در زمینه‌ی موضوعات رهبری، فرهنگ، فروش و کار تیمی است. کتاب‌ها و گفت‌وگوهای او برای خوانندگان و مخاطبان بسیاری در سراسر جهان الهام‌بخش محسوب می‌شود. اصول وی توسط بسیاری از مربیان و کالج‌ها مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته است. بسیاری از مخاطبان ایرانی جان گوردون را با کتاب اتوبوس انرژی می‌شناسند.

جان مقطع کارشناسی خود را در دانشگاه کرنل و کارشناسی ارشد خود را دانشگاه اموری گذرانده است و با شرکتی که دارد همواره تلاش می‌کند تا به دیگران در توسعه‌ی شغلی و فردی یاری برساند.

جملات برگزیده‌ی کتاب مثبت فکر کن:

- ما به خاطر اینکه زندگی آسان است، مثبت‌گرا نیستیم، ما مثبت‌گرا هستیم چراکه زندگی می‌تواند سخت شود.
- رهبران مثبت‌گرا، فرهنگی مثبت رواج می‌دهند فرهنگ یک مبحث نیست، فرهنگ همه چیز است.
- مثبت‌گرا بودن، رسیدن به موفقیت را برایتان تضمین نمی‌کند، ولی منفی‌گرایی عدم موفقیت را تضمین می‌کند.
- اولین فاکتور و عامل تعیین‌کنندۀ موفقیت، نه استعداد است و نه عنوان، نه ثروت است و نه ظاهر، بلکه اراده است.
- رهبر با تواناییِ خود افراد را متحد و یکپارچه می‌سازد که منجر به ساختن تیم‌ها و سازمان‌هایی عالی می‌شود.
- بهترین‌ها هنوز در راه است.

در بخشی از کتاب مثبت فکر کن می‌خوانیم:

روزهایی می‌آیند که از خواب بلند می‌شوید و خیلی احساس مثبتی ندارید. زمان‌هایی فرامی‌رسند که فرهنگتان غنی به نظر نمی‌رسد. لحظاتی می‌آیند که دربارۀ چشم‌انداز و مقصدتان خیلی احساس مثبتی ندارید. جلساتی پیش می‌آید که به نظر می‌آید انرژی‌گیر‌ها برتری دارند. گفت‌وگوهایی پیش می‌آید که حس ارتباط برقرار کردن را پیدا نمی‌کنید. شب‌هایی می‌آید که شگفت‌زده‌اید که چرا اصلاً پست رهبری را انتخاب کرده‌اید. در چنین موقعیت‌هایی است که نیاز به نیتی دارید تا چیزی به شما بدهد تا مثبت بنگرید. نیت، مثبت‌گرایی را تغذیه می‌کند و دلیلی است برای مقابله با چالش‌ها و حرکت به‌سمت جلو. نیت دلیلِ برخاستن است، دلیلی برای خواستۀ شما جهت تغییر تیم، سازمان و دنیایتان. بدون داشتن نیتی بزرگ، انگیزۀ زیادی هم وجود نخواهد داشت.

هر سازمان بزرگی برای چرایی وجودِ خود باید نیت و مقصودی بزرگ داشته باشد و هر رهبر مثبت‌گرایی باید با این نیت انگیزه بگیرد تا دیگران را رهبری کند و تأثیرگذار باشد. برای مثال، دونا ارندر به من می‌گفت خوش‌بینی‌اش برای پیشرفت و دگرگون‌ساختنِ تور پی‌جی‌ای و اتحادیۀ ملی بسکتبال زنان، از نیتی بزرگ نشئت گرفت که تهییج‌ کنندۀ انگیزه‌اش بود. انگیزه ماندگار نیست ولی انگیزه‌ای که با نیت تهییج شود، ماندنی است. تلاش برای رهبری‌کردن بدون نیت، همانند رانندگی از نیویورک به کالیفرنیا با یک باک نصفه است. بالاخره در مسیر بنزین تمام می‌شود. اما دانستن، به خاطر آوردن و زندگی کردن با نیت، شبیه به چندین پمپ بنزینی است که در این سفر پیش روی خود دارید. می‌توانید سوخت‌تان را تأمین کنید و به مسیر ادامه دهید.

فهرست مطالب
فصل اول: از منفی‌گرایی به مثبت‌گرایی
فصل دوم: مثبت‌گراییِ حقیقی
فصل سوم: رهبران مثبت‌گرا، فرهنگی مثبت رواج می‌دهند
فصل چهارم: رهبران مثبت‌گرا، چشم‌اندازی مثبت ترسیم می‌کنند و آن را به اشتراک می‌گذارند.
فصل پنجم: رهبران مثبت‌گرا با خوش‌بینی، مثبت‌گرایی و باور رهبری می‌کنند.
فصل ششم: رهبران مثبت‌گرا، با منفی‌گرایی مقابله می‌کنند و آن را کنار می‌گذارند.
فصل هفتم: رهبران مثبت‌گرا، تیم‌هایی متحد و یکپارچه می‌سازند.
فصل هشتم: رهبران مثبت‌گرا، تیم‌ها و روابطی قوی ایجاد می‌کنند.
فصل نهم: رهبران مثبت‌گرا در جست‌وجوی موفقیت هستند.
فصل دهم: رهبران مثبت‌گرا با نیت، رهبری می‌کنند.
فصل یازدهم: رهبران مثبت‌گرا مصمم و شجاع هستند.
فصل دوازدهم: رهبری کردن در مسیر روبه‌جلو

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه