کتاب طعم شیرین سخنرانی

کتاب طعم شیرین سخنرانی

عباس طاهری در کتاب طعم شیرین سخنرانی، ابتدا شما را با تکنیک‌های کاربردی و عملی راهکارهای کاهش ترس و استرس در سخنرانی آشنا می‌سازد و سپس، مرحله به مرحله تمام مهارت‌هایی را که یک سخنران نیاز دارد را بیان می‌کند.

شما اگر با اعتماد به‌ نفس صحبت کنید، چه تفاوت‌هایی می‌تواند در زندگی، کار و جهان شما داشته باشد؟ اگر با قدرت، رغبت و ظاهر آراسته‌تری صحبت کنید می‌توانید تفاوت‌های زیادی ایجاد کنید.

وقتی به ارائه یک سخنرانی در محل کار، مدرسه، اجتماع یا در مقاطع مهم زندگی خود می‌پردازیم، سکوت یا عدم تمایل به صحبت می‌تواند در بهترین حالت ناخوشایند باشد و در بدترین حالت ما را از دستیابی به توانایی کامل خود و انتظاری که از خودمان داریم بازدارد و باعث شود حالمان خوب نباشد.

اگر تمام تکنیک‌های فوق‌العاده‌ای که در کتاب طعم شیرین سخنرانی بیان شده را یاد بگیرید اما تمرین نکنید، به جرأت می‌توان گفت که هیچ مهارتی بدست نمی‌آورید و فقط به دانسته‌های شما افزوده می‌شود که فایده‌ای برای شما ندارد. ولی اگر به این تکنیک‌ها عمل کنید مطمئنا از نتایجی که بدست می‌آورید شگفت زده خواهید شد.

خانم داین ویندینگلند از مطرح‌ترین مدرسان سخنرانی در آمریکا، مقدمه و توصیه نامه‌ای برای کتاب طعم شیرین سخنرانی نوشته است. در این کتاب سعی شده تمام آنچه را یک فرد برای آموختن سخنرانی و عمل کردن به آن را نیاز دارد به زبان کاملا ساده و طوری که برای خواننده لذت بخش باشد شرح داده شود.

داین ویندینگلند درباره کتاب طعم شیرین سخنرانی می‌گوید: اگر الآن ترس از سخنرانی در جمع دارید، بدانید، تنها شما نیستید که این ترس را دارید. من اولین بار که در یک جمع کاری به سخنرانی دعوت شدم، زانوهایم سست شد، دست‌ها و پاهایم شروع به لرزیدن کرد و صدایم به‌ شدت لرزش داشت و حتی صحبت کردن هم فراموش کرده بودم؛ و از این می‌ترسیدم که تمام متنی که برای ارائه آماده کرده بودم را فراموش کنم و مسخره به نظر برسم.

من در یک ارائه به این ضعف پی‌بردم و بعد از آن کتاب‌های زیادی مثل این کتاب را خواندم و به آن‌ها عمل کردم تا اینکه توانستم در جمع‌های بزرگ و کوچک به‌راحتی سخنرانی کنم.

کتاب طعم شیرین سخنرانی در ابتدا به شما کمک می‌کند ترس از سخنرانی را از خود دور کنید و بعد تکنیک‌های کاربردی برای یک ارائه خوب را به شما آموزش می‌دهد که باعث می‌شود تفاوت‌های زیادی در طرز ارائه دادن و زندگیتان ایجاد شود.

در بخشی از کتاب طعم شیرین سخنرانی می‌خوانیم:

اگر بخواهیم کاری را به‌ درستی انجام دهیم و در نظر دیگران فرد موجه و قابل قبولی ظاهر شویم باید از اعتماد به‌ نفس کافی برخوردار باشیم تا سخنان‌مان برای دیگران جذاب و قابل‌ قبول باشد.

البته توجه داشته باشید که اعتماد به‌ نفس یک چیز ثابت در افراد نیست و نمی‌توان گفت یک فرد از اعتماد به‌ نفس بالای برخوردار است بلکه باید بگوییم آن شخص در فلان کار از اعتماد به‌ نفس بالایی برخوردار است که از تبهر و مهارت در آن کار خاص و ارزش قائل بودن برای خودمان نشأت می‌گیرد.

اگر بخواهیم برخی از خصوصیات یک فرد با اعتماد به‌ نفس بالا را مثال بزنیم به‌ این‌ ترتیب است: کمی بلندتر از بقیه صحبت می‌کند زمان راه رفتن قدم‌هایش کمی بلندتر و سریع‌تر و استوارتر است. معمولاً لباس‌های مرتب به تن دارد. سرش و سینه‌هایش بالا است و با همه با گرمی برخورد می‌کند و محکم‌تر دست می‌دهد و از همه مهم‌تر اینکه هدف دارد.

همان‌طور که می‌دانید عزت‌ نفس، پایه و اساس اعتماد به‌ نفس است. عزت‌ نفس یعنی اینکه ما خودمان را دوست داشته باشیم و در این مورد به‌ عنوان یک فرد لایق برای سخنرانی کاملاً قبول داشته باشیم و این امری ثابت‌ شده است که هر آنچه ما در خودمان می‌بینیم و حسی که نسبت به خودمان داریم به دیگران هم انتقال پیدا کرده و در کیفیت روابط ما نقش مستقیم دارد و اگر از عزت‌ نفس بالایی برخوردار باشیم سطح اعتماد به‌ نفس ما هم بالا خواهد رفت و حال اگر با اعتماد به‌ نفس بالایی در مقابل جمع حاضر شویم تأثیر خیلی بیشتری می‌توانیم روی مخاطبین خودمان داشته باشیم و خودمان هم لذت بیشتری ببریم.

فهرست مطالب
مقدمه نویسنده
فصل صفرم: هدف از آموزش سخنرانی
فصل اول: مدیریت ترس از سخنرانی
فصل دوم: مهارت‌های خوب صحبت کردن و بیان قوی
فصل سوم: موضوع سخنرانی
فصل چهارم: داشتن شناخت کافی
فصل پنجم: آماده کردن متن سخنرانی
فصل ششم: طراحی و پیکربندی سخنرانی
فصل هفتم: آماده سازی و به خاطر سپاری متن سخنرانی
فصل هشتم: اجرای سخنرانی
فصل نهم: پس از اجرا

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه