کتاب قابلیت های هوش اجتماعی

کتاب قابلیت های هوش اجتماعی


یا فکر وارد شدن به یک جمع ناآشنا، شما را به هراس می‌اندازد؟
آیا تصور چند کلمه حرف زدن با کسی که احتمال دارد در آینده با شما قوم وخویش بشود آنقدر عصبی تان می کند که به تته‌پته می‌افتید؟
آیا تا به حال به هر گروهی که معرفی شده‌اید، فوراً اسم افراد را فراموش کرده‌اید و از دست‌پاچگی چیزی برای گفتن پیدا نکرده اید؟
آیا می‌خواهید درمصاحبه‌های شغلی تأثیر خوبی بگذارید، ‌اما آنقدر عصبی می شوید که نمی‌توانید صحبت کنید؟
آیا می‌خواهید با مردم خوب صحبت کنید و راحت دوست بشوید؟
اگر حتی یکی از موارد فوق در مورد شما صدق می‌کند، یا اگر هوش اجتماعی‌تان با کمی تقویت به کار می‌افتد، قابلیت‌ های هوش اجتماعی برای کمک به شما نوشته شده است. «هوش اجتماعی» صرفاً میزان «سازگاری» و ارتباط با اطرافیان است. صرف نظراز همه چیز، انسان حیوانی اجتماعی است. اگر بخواهیم در زندگی پیشرفت کند و ا ز زندگی لذت ببرد به این توانایی نیاز دارد.
اگر بخواهیم صادق باشیم،‌ تقریباً همه ما قبول داریم که «مهارت‌های اجتماعی» با کمی صیقل به کار می‌افتد و هوش اجتماعی بخشی از طیف وسیع مهارت های اجتماعی‌ است. در وهله‌ی اول، باید بتوانید با یک نفر، یک گروه کوچک، یک اتاق پر از آدم و حتی در گرو‌ه های بزرگتر هم ارتباط برقرار کنید. درگیر ارتباط ذهنی شوید. مغز انسان پیچیده‌ترین، پیشرفته‌ترین و توانمندترین عضو شناخته شده در جهان است. کنارآمدن با خود به اندازه ی کافی دشوار است، مسلماً کنار آمدن با افکار خود و دیگران به طور هم زمان نشانه‌ی نبوغ است. افرادی که هوش اجتماعی دارند. برای برقراری ارتباط و «خواندن» ذهن دیگران تمامی قدرت جسمی و ذهنی خود را به کار می‌گیرند. آن ها باید روش‌هایی اتخاذ کنند که دیگران را به رشد، خلاقیت، برقراری ارتباط و دوستی ترغیب کنند، به علاوه باید از نحوه‌ی ایجاد و حفظ دوستی‌ها آگاه باشند.

این هوش فوق العاده مهم کمک می‌کند تا دارنده ی آن، از گرداب مذاکرات و سوءتفاهم‌ها مثل قایقرانی ماهر ‌بگذرد و بحث را به پایان ببرد. این مهارت‌ها ایجاب می‌کند که دارنده ی هوش اجتماعی هم فوق‌العاده خوش صحبت باشد و هم مستمع خوبی باشد، در اجتماعات بزرگ با موفقیت ارتباط برقرار کند. با همه، صرف نظر از سن،‌ پیشینه‌ی فرهنگی و قشر اجتماعی راحت برخورد کند و (مهم‌تر از آن) دیگران در کنار او احساس آرامش کنند.

فهرست مطالب
فصل اول: هوش اجتماعی چیست و چرا اهمیت دارد؟
فصل دوم: خواندن ذهن، زبان تن و شیوه ی تبحر در آن
فصل سوم: هنر گوش دادن
فصل چهارم: برقراری ارتباط
فصل پنجم: درخشیدن در گروه
فصل ششم: "نگرش" درباره ی نگرش
فصل هفتم: گفتگو، نحوه ی غلبه بر دوستان و نفوذ در دیگران
فصل هشتم: رفتار اجتماعی یاهنگام... چه باید کرد
فصل نهم: نشانه های موفقیت اجتماعی
فصل ده: قوای ده گانه

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه