کتاب هنر مذاکره: چانه‌زنی حرفه‌ای برای پیدا کردن راه حل مشکلات تجاری و اجتماعی

کتاب هنر مذاکره: چانه‌زنی حرفه‌ای برای پیدا کردن راه حل مشکلات تجاری و اجتماعی

کتاب هنر مذاکره: چانه‌زنی حرفه‌ای برای پیدا کردن راه حل مشکلات تجاری و اجتماعی نوشته‌ی رضا رنجبر، به شما کمک می‌کند تا اهداف مشترک خود و طرف مقابل‌تان را بشناسید و با بررسی مهارت‌هایی که افراد موفق در طول قرن‌ها استفاده کرده‌اند، مذاکرات موفقیت‌آمیز و آسان‌تری داشته باشید.

کتاب هنر مذاکره نه تنها برای دانشجویان، بازاریابان، کارکنان بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی، شرکت‌ها، استادان مؤسسات آموزشی، همسران، بلکه برای همه‌ی مدیران ارشد سازمان‌ها، مدیران سیاسی دوایر دولتی نیز مفید است؛ چرا که ماحصل تجربه چندین سال تدریس رشته: «اصول و فنون مذاکره» توسط مولف کتاب در سراسر ایران می‌باشد.

با مطالعه‌ی این اثر آن‌قدر قدرت چانه‌زنی‌تان بالا می‌رود تا جلوی شدت تعارضات بین فردی را در جلسات بگیرید، روابط ارزشمند را تقویت کنید و با اعتماد به نفس برتر، بهترین معامله برای خود، خانواده و یا سازمان‌تان را بدون استثمار دیگران و خودتان انجام دهید. بی‌شک مذاکره تنها راه موفقیت در تجارت، سیاست و زندگی است که ندانستن آن به ضررهای سنگین فردی و گروهی منجر می‌شود و با آگاهی از این هنر دنیای بهتری برای دیگران و خودتان می‌سازید.

همین که کتاب «هنر مذاکره» را انتخاب کرده‌اید خبر از شیفتگی و عطش شما برای تغییر می‌دهد. خبر از این می‌دهد که شما هدفمند هستید و می‌خواهید به مردم نزدیک‌تر شوید، یک خبر خوب: «مذاکره آموختنی است» مذاکره مادرزادی نیست بلکه اکتسابی است. هیچ‌کس مادرزاد مذاکره‌ کننده‌ی حرفه‌ای به دنیا نیامده است، انسان‌ها از ابتدای خلقت درگیر مذاکره بوده‌اند.

در عصر سرعت، جای ثابت و ماندنی وجود ندارد، شما یا مدام بهتر می‌شوید یا بدتر، چرا که در جاده‌ی زندگی، اجازه برگشتن ندارید و همیشه باید جلو بروید، چنانچه بخواهید در زمره‌ی برندگان باشید باید «بازی زندگی» را بیاموزید و بازی زندگی مذاکره است. تنها با داشتن مهارت مذاکره، مسیر ناهموار جاده‌ی زندگی شما و همراهان‌تان هموار می‌گردد. شما به صورت اداری، تجاری یا عاطفی مدام پشت میز مذاکره یا سرنوشت هستید.

هنر مذاکره خوراک همه‌ی عمر شماست. برای تأمین نیازهای زندگی‌تان اعم از مادی و معنوی تا رفاه اجتماعی، اقتصادی، آسایش، امنیت، آرامش و همه‌ی اموری که برای بالا بردن سطح زندگیتان می‌باشد، به ابزاری نیاز دارید که نامش مذاکره است. یعنی برای دست‌یابی به حقوق خودتان موظفید که حرف بزنید، چانه‌زنی کنید تا برای پیدا کردن راه حلی برای مشکلات‌تان به توافق برسید و همین را هنر می‌نامند، هنری که سرمایه‌گذاری بزرگی محسوب می‌شود و فواید فراوانی دارد.

مطالعه این کتاب فرصت مناسبی است که آموختن را بیاموزید. چرا که آموختن هنر مذاکره به بزرگ‌ترین سرمایه‌ی زندگی‌تان بدل می‌شود و آن را بهبود و تعالی می‌بخشد. این ابزار، اصولی، تجربه شده، محکم و جهانی است و شما اصول را نمی‌توانید بشکنید یا از بین ببرید. با کمک برای شکستن آن‌ها، خود را می‌شکنید و زندگی خودتان نابود می‌شود. اما می‌توانید آن‌ها را بیاموزید و به کار ببندید و بابت آن‌ها شکرگزار باشید.

جملات برگزیده‌ی کتاب هنر مذاکره:

- قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید.
- صدایمان را بالا نبریم قدرت کلمات‌مان را بالا ببریم.
- کلمات مانند موجودات زنده انرژی ساطع می‌کنند.
- هنگام مذاکره به غیر از گوش از قلب و چشمان خود نیز مدد بگیریم.
- صدای شما مثل ویلن، یک ساز است برای رسیدن به اهدافتان این ساز را خوش بنوازید.

در بخشی از کتاب هنر مذاکره می‌خوانیم:

فردی که خودباوری خوبی دارد خود را مسئول خودباوری دیگران نیز می‌داند، او به جای تجاوز و تخریب خودباوری دیگران، تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس در دیگران را انتخاب می‌کند.

آنان به راحتی با دیگران تعامل دارند و می‌دانند در همکاری با افرادی که حتی از نظر سنی و تحصیلی و شغلی با او تفاوت دارند هرگز از اعتماد به نفس‌شان کاسته نمی‌شود پس در حمایت از خودباوری دیگران پیش‌قدم هستند، و کارشان شبیه به روانشناسان و روانکاوانی است که برای حمایت از مراجعه کننده‌ای که اعتماد به نفسش را از دست داده، گام به گام او را برای داشتن احساس بهتری نسبت به خودش کمک می‌کنند و با این کار بهترین محبت را به دیگران هدیه می‌دهند و خودشان هم از دادن این هدیه لذت می‌برند.

کسی که خودباوری خوبی دارد به دیگران کمک می‌کند تا بدانند منحصر به فردند تا بدانند بهترین معجزه عالم و طبیعت هستند و این افزایش خودباوری در دیگران توانایی‌های جدیدی را به وجود می‌آورد که فرد احساس می‌کند قبلاً هیچوقت فکر نمی‌کرده است که این‌قدر توانمند بوده است.

کسی که خودباوری خوبی دارد مخاطبش را خوب گوش می‌کند چون می‌داند گوش دادن در آرامش و همدلی با او نقشی اساسی دارد هرگز حرف‌های مخاطبِ دل‌شکسته را با موعظه و نصیحت قطع نمی‌کند چون می‌داند او در شرایط فعلی از موعظه بیزار است.

فهرست مطالب
مقدمه
مهارت خودپنداری
مهارت متقاعد کردن
مهارت زبان بدن
مهارت ارتباط روشن
مهارت نفوذ برتر
فهرست منابع

مطالب مرتبط

تگ‌ها

مطالب پربیننده

پربیننده
آخرین مطالب

عضویت در خبرنامه