
در این مقاله علمی و پژوهشی که در 24 صفحه و با 32 عنوان فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی، توانمندسازی ، ظرفیت سازی،مشارکت اجتماعی، آگاهی اجتماعی،اعتماد اجتماعی و انسجام اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 23 صفحه و با 35 فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی ، سرمایه رابطه ای ، سرمایه ساختاری ، سرمایه انسانی، ابعاد سرمایه اجتماعی،اجزای سرمایه فکری،ویژگی های سرمایه فکری جامعه و نمونه آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 25 صفحه و با 65 فهرست منبع ارائه شده است عقل ورزی،سرمایه های سازمان ، سرمایه انسانی ، سرمایه اجتماعی ، سرمایه روانشناختی و سرمایه معنوی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

مقاله علمی و پژوهشی" سرمایه فکری، یادگیری سازمانی و بهره وری سازمانی " مقاله ای است که در 27 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به سرمایه فکری، یادگیری سازمانی، ویژگیهای سرمایه فکری ، عناصر سرمایه فکری، سرمایه ساختاری ، سرمایه ارتباطی و بهره وری سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی" سرمایه های فکری و مدیریت دانش " مقاله ای است که در 18 صفحه در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت دولتی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به سرمایه های فکری، سرمایه انسانی ، سرمایه مشتری، سرمایه ساختاری و مدیریت دانش اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 21 صفحه و با 38 فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی ، سرمایه رابطه ای ، سرمایه ساختاری ، سرمایه شناختی ، ابعاد نوآوری سازمانی ، ابعاد سرمایه اجتماعی و نوآوری سازمانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

مقاله علمی و پژوهشی" مدیریت سرمایه فکری و رهبری دانش " مقاله ای است که در24 صفحه و با 78 عنوان فهرست در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به ویژگی های مدیریت سرمایه فکری ، سرمایه انسانی ، سرمایه ساختاری، سرمایه رابطه ای و رهبری دانش اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در23 صفحه و با 41 عنوان فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی،بعد رابطه ای سرمایه اجتماعی،بعد ساختاری سرمایه اجتماعی،بعد شناختی سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 19 صفحه و با 27 فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی، تعالی سازمانی ، مبانی نظری سرمایه اجتماعی ، اجزای سرمایه اجتماعی ، مفهوم سرمایه اجتماعی با رویکرد سازمان گرایانه ، تاثیر سرمایه اجتماعی بر عملکرد سازمان به همراه جامعه آماری و فرضیه پژوهش مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در20 صفحه و با 42 عنوان فهرست منبع ارائه شده است رهبری اخلاقی ، سرمایه اجتماعی، بعد رابطه ای سرمایه اجتماعی،بعد ساختاری سرمایه اجتماعی،بعد شناختی سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 20 صفحه و با 17 فهرست منبع ارائه شده است اعتماد ،مشارکت ، هنجارهای مشترک سرمایه اجتماعی ،اهمیت سرمایه اجتماعی ،سرمایه اجتماعی در نهج البلاغه ،هویت جمعی و مفهوم سرمایه اجتماعی در غرب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی به همراه سئوالات اصلی و فرعی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

مقاله علمی و پژوهشی" مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی " مقاله ای است که در20 صفحه و با 28 عنوان فهرست در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مدیریت دانش و سرمایه اجتماعی ، مفهوم سرمایه اجتماعی ، عناصر سرمایه اجتماعی ، اعتماد و هنجار اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مقاله علمی و پژوهشی " بررسی نظارت اخلاقی متقابل دولت و ملت در نظام حقوقی ایران و اسلام " مقاله ای است در 14 صفحه و با 14 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد پژوهشهای اخلاقی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث فلسفه نظارت، نظارت مردم بر مردم ، نظارت دولت بر دولت ، نظارت دولت بر ملت ، نظام حقوقی ایران ، نظام حقوقی اسلام پرداخته شده است چکیده مقاله همواره بشریت بدنبال ایجاد یک جامعه انسانی مطلوب و منطبق بر آرمانها و خواسته های متعالی خود می باشد.در چنین جامعه ایی می بایست الزاماتی بر پایه اصول حقوقی ، روابط اجتماعی مبتنی بر قرارداد اجتماعی را مدنظر قرار دهد. از این منظر تمسُک جستن به حاکمیت قانون می تواند بعنوان پیش نیاز چنین جامعه ای قلمداد گردد. در پرتو حاکمیت قانون ، همواره اراده های فردی در نظام تصمیم گیری وارد شده و به یک نیاز عمومی یا اراده جمعی تبدیل می گردد ، تمایلات متناقض با افکار عمومی ، نمادی مُخل و برهم زننده هویت جمعی شده و سرمایه های مادی و معنوی افراد اجتماع در خدمت کمالات افراد و اجتماع گذاشته می شود و ساختارهای سیاسی و اجتماعی برآمده از آحاد ملت ، این اراده ها و تمایلات مشترک را شاخص اصلی تعیین مسیر حرکت نظام سیاسی قرار می دهند و درآن جهت تعقیب می نمایند ، حاکمیت قانون، خود نه تنها هویت مشترک اعضای اجتماع را مورد شناسایی قرار می دهد ، بلکه بر مسئولیت متقابل حاکمیت و دولت نیز تاکید دارد، مسئولیتی که هر فرد در برابر سایر افراد اجتماع داشته و در پرتو آن است که حق جسنجوی رفاه ، سعادت ، آسایش و امنیت اجتماعی واجد مفهوم می گردد. هرنوع مجموعه ای خواه اجتماعی یا سیاسی نیاز به کنترل یا نظارت دارد که شیوه های این نظارت و کنترل بر آن حسب مقام نظارت کننده و شیوه کنترلهای پیش بینی شده است.لذا در این مقاله سعی شده که به انواع نظارتهای چهارگانه پیش بینی شده در اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بپردازد و تکالیف مخاطبین آن را در مقایل اینگونه نظارتها مورد کنکاش و نقد قرار دهد. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

سرمایهگذاری موضوعی چند بعدی است که برای تحلیل آن باید تمام متغیرهایی که بر آن اثرگذار است مورد بررسی قرار گیرد. در این راستا، یکی از مهمترین موانع جذب سرمایه چه خارجی و چه داخلی، فضای کسب و کار نامساعد کشور است. روزنامه ایران در یادداشتی به قلم هادی حق شناس اقتصاددان، نوشته است: ســـــرمـــایهگـــــذاری بخصــــــــــــــــــــوص ســــــــــــرمایهگذاری خـــــــــارجی یکـــی از مؤلفههایی است که در ســـالیان گذشته با کاهش همراه بـــوده است. برای ریشـــــــهیابی دلایل عدم موفقیتهای اقتصادی ایران در جذب سرمایهگذاری در ابتدا باید به موانعی که در راه آن وجود دارد نگاه کرد. سرمایهگذاری موضوعی چند بعدی است که برای تحلیل آن باید تمام متغیرهایی که بر آن اثرگذار است مورد بررسی قرار گیرد.در این راستا، یکی از مهمترین موانع جذب سرمایه چه خارجی و چه داخلی، فضای کسب و کار نامساعد کشور است.هماکنون فضای کسب و کار ایران و شاخصهای مختلف آن در شرایط مناسبی قرار ندارد بهطوری که در اکثر شاخصهای آن رتبه ایران سه رقمی است. همین شاخص یکی از مهمترین موانع جذب و ورود سرمایه محسوب میشود. وقتی سرمایهگذار دشواریهای محیط کسب و کار و فعالیتهای اقتصادی را در اقتصاد ایران مشاهده و آن را با سایر کشورها مقایسه میکند، در ورود به عرصه اقتصادی ایران دچار تردید میشود. مانع دیگری که درمقابل سرمایهگذاری وجود دارد، وضعیت شاخصها و متغیرهای پولی مانند نرخ تورم بالاست. درواقع نرخ تورم بیش از ۳۰ درصدی کشور توجیه سرمایهگذاری را از بین میبرد. این درحالی است که هماکنون تعداد کشورهایی که تورم دو رقمی دارند بسیار محدود شده است و برهمین اساس این متغیر یکی از مهمترین فاکتورهای مورد بررسی توسط سرمایهگذاران است. تأثیر این متغیر به گونهای است که حتی سرمایهگذاران خرد داخلی و مردم نیز بهدلیل بالا بودن نرخ تورم بیشتر به سمت بازارهای غیرمولد میروند چرا که سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی با روند نرخ تورم مشخص نیست که در یک یا دو سال آینده چقدر توجیه اقتصادی داشته باشد.همچنین غیرقابل پیشبینی بودن اقتصاد ایران به مانعی در مقابل جذب و ورود سرمایه تبدیل شده است. سرمایهگذار باید توانایی پیشبینی اقتصاد حداقل در میان مدت را داشته باشد تا براساس آن فعالیت و پروژه خود را دنبال کند و این در شرایطی است که هماکنون امکان پیشبینی بخشهای مختلف اقتصاد ایران از نظر عرضه و تقاضای کالا امکانپذیر نیست. البته همچنان عامل تحریم نیز یکی از موانع مهم پیش روی سرمایهگذاری است. زمانی که نقل و انتقالات مالی و حتی کالایی ایران تحت محدودیتهای تحریم قرار دارد، سرمایهگذاران بخصوص خارجیها ریسک ورود به اقتصاد ایران را نمیپذیرند.درکنار این متغیرهای اقتصادی، شرایط و متغیرهای غیراقتصادی نیز در جذب و ورود سرمایهگذاری مؤثر است. برهمین اساس به متغیرهای گفته شده باید اظهارنظرهای سیاسی و چالشهای منطقهای و بینالمللی ایران را نیز افزود. وقتی که ایران دچار مناقشات سیاسی میشود سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی سیگنالهای منفی دریافت میکنند.بنابراین در سرمایهگذاری خارجی باید مجموعهای از متغیرهای مختلف را مورد بررسی قرار داد که هر یک سهم و نقشی در آن دارد.این درحالی است که توسعه به معنای رشد همه جانبه است. زمانی توسعه واقعی اتفاق میافتد که تمام بخشهای اقتصادی، اجتماع و حتی سیاست رشد داشته باشد. در بخش اقتصادی نیز رشد یکجانبه معنای توسعه را نمیدهد و باید تمام بخشها از صنعت، خدمات و کشاورزی با هم رشد کند. برهمین اساس در ادبیات اقتصادی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را با وجود درآمد سرانه بالا توسعه یافته نمیدانند چرا که رشد همه جانبه را تجربه نکردهاند. این در شرایطی است که سرمایهگذاری ریشه اصلی رشد و توسعه محسوب میشود.

مقاله علمی و پژوهشی " سرمایه اجتماعی و رشد در ایران" مقاله ای است در 16 صفحه و با 36 فهرست منبع که در مجلات معتبر علمی و پژوهشی با رویکرد سیاست ها و پژوهشهای اقتصادی منتشر شده است در این مقاله علمی و پژوهشی به مباحث سرمایه اجتماعی، رشد، سرمایه انسانی، اعتماد پرداخته شده است چکیده مقاله در سالهای اخیر با گسترش مدلهای رشد درونزا سرمایه انسانی بهعنوان عامل اصلی رشد اقتصادی مورد توجه قرار گرفت. پس از آن در کنار سرمایه انسانی نقش قابلیتهای اجتماعی نیز مورد توجه قرار گرفت. در این راستا، سرمایه اجتماعی که مؤلفه اصلی آن اعتماد است جایگاه خاصی در مطالعات مربوط به رشد یافت. در این مطالعه رابطه بین رشد و سرمایه اجتماعی مورد با توجه به مبانی نظری مدلهای رشد بررسی قرار میگیرد. نتایج بهدست آمده نشان میدهد که سرمایه اجتماعی در کنار سایر عوامل تولید تأثیر معناداری بر رشد اقتصادی داشته است. با این وجود، عوامل اقتصادی نیز میتوانند نقش مهمی در بهبود و نزول سرمایه اجتماعی داشته باشند. دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد می تواند از محتوای این مقاله برای رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد بهره ببرند .

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 22 صفحه و با 56 فهرست منبع ارائه شده است توسعه سرمایه اجتماعی و مفهوم و کارکردهای سرمایه اجتماعی و شاخص ها و مولفه های سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 19 صفحه و با 34 عنوان فهرست منبع ارائه شده است سرمایه اجتماعی ، میزان الحکمه،اعتماد ، شاخص سرمایه اجتماعی ،جایگاه سرمایه اجتماعی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

در این مقاله علمی و پژوهشی که در 21 صفحه و با 28 عنوان فهرست منبع ارائه شده است سرمایه روانشناختی ،سرمایه اجتماعی ، عدالت سازمانی و مبانی نظری سرمایه روانشناختی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.

جلد دوم کتاب آمادگی آزمون تحلیل گری بازار سرمایه اثر نویسندگان: محمد احمدی، علی ابراهیم نژاد، علی سرزعیم، طاهره حیاتی و حمید اسلامیان است که انتشارات آریاناقلم آنرا منتشر کرده است. بررسی موضوع کتاب: این کتاب به منظور کسب آمادگی شرکتگنندگان در آزمون تحلیلگری بازار سرمایه (از سری آزمونهای سازمان بورس) نگاشته شده است. سرفصلهای جلد دوم عبارتند از: روشهای کمی پیشرفته مباحث پیشرفته در امور مالی شرکتی قوانین و مقررات تحلیلگری بازار سرمایه

در این مقاله علمی و پژوهشی که در18 صفحه و با 20 عنوان فهرست منبع ارائه شده است قانون گریزی، سرمایه اجتماعی سرمایه اجتماعی برون گروهی و سرمایه اجتماعی درون گروهی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و در زمینه یافته های پژوهشی بحث و بررسی شده و نتایج آماری ارائه گردیده است دانشجویان دوره دکترا و کارشناسی ارشد از نتایج این پژوهش و تحقیق علمی می توانند در رساله دکترا و پایان نامه کارشناسی ارشد به عنوان یکی از منابع استفاده نمایند.