جستجو در بایگانی
برای جستجو در عنوان حداقل ۴ حرف وارد کنید.
//

_____.

//

_____.

_

_

_

 
 
more_vert زنان باردار میوه زیاد بخورند

ادامه مطلب

closeزنان باردار میوه زیاد بخورند

مطالعات اخیر محققان دانشگاه آلبرتا در آمریکا نشان می‌دهد، مصرف میوه در دوران بارداری باعث افزایش رشد شناختی و توسعه مغز جنین می‌شود. به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، این مطالعه بیش از پیش اثرات تغذیه در دوران بارداری بر رشد جنین را نشان می‌دهد و تایید می‌کند مصرف میوه مادر باردار، نقش قابل توجهی در رشد شناختی و توسعه مغز جنین دارد.این مطالعه نشان می‌دهد تاثیر مواد غذایی طبیعی بسیار بیشتر از مکمل است؛ ولی در صورت کمبود، مصرف مکمل نیز با توصیه پزشک ضروری است.همچنین طبق نتایج این مطالعه، مصرف میوه تازه باعث افزایش توان ذهنی و تقویت حافظه جنین می‌شود و این افزایش رشد و توسعه تا یکسال پس از تولد نیز ادامه دارد.مادران باردار با تغذیه مناسب و رعایت سبک زندگی سالم و خودداری از استرس می‌توانند آینده سلامت کودک را تضمین کنند.ادامه این مطالعه نشان می‌دهد تغذیه مادر در دوران بارداری بر سلامت روانی کودک نیز تاثیرگذار است.نتایج این مطالعه در نشریه PLOS ONE منتشر شده است.

more_vert کاهش عوارض یائسگی با مصرف میوه و سبزیجات

ادامه مطلب

closeکاهش عوارض یائسگی با مصرف میوه و سبزیجات

 نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزایش مصرف برخی میوه‌ها و سبزیجات خاص می‌تواند عوارض ناشی از یائسگی را در بانوان کاهش دهد. به گزارش پایگاه اینترنتی «ساینس دیلی»، اگرچه ثابت شده است که هورمون درمانی روشی قابل قبول برای درمان علائم مرتبط با یائسگی در بسیاری از بانوان است؛ جستجوها برای گزینه‌های درمانی غیر دارویی به ویژه برای آن دست از خانم‌هایی که فاکتور خطرهای خاصی دارند و کسانی که کاندیدای مناسبی برای روش هورمون درمانی نیستند، ادامه دارد. تمرکز این تحقیقات به طور خاص بر شناسایی فاکتورهای قابل تغییر در سبک زندگی است که می‌تواند از بروز علائم یائسگی جلوگیری کرده یا آن‌ها را کاهش دهد. مطالعات پیشین نشان داده‌ است که رژیم غذایی در تولید استروژن، متابولیسم و به تبع آن بروز عوارض ناشی از یائسگی نقش مهمی دارد. در این مطالعات، به طور خاص، مصرف میوه یا پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای که سرشار از سبزیجات، میوه‌ها، غلات و مغزهاست، با کاهش علائم و شکایات‌ها از عوارض یائسگی همراه بود. محققان در این مطالعه جدید یک قدم فراتر رفتند و تاثیر میوه‌ها و سبزیجات خاص را بر علائم مختلف یائسگی مورد بررسی قرار دادند. نتایج این پژوهش نشان داد که اگرچه مصرف برخی میوه‌ها و سبزیجات با بروز عوارض یائسگی رابطه معکوس دارد، اما به نظر می‌رسد مصرف زیاد برخی دیگر از آن‌ها با افزایش مشکلات ادراری در زنان یائسه همراه است. به عنوان مثال، براساس این مطالعه مرکبات در مقایسه با دیگر انواع میوه‌ها و سبزیجات برگ سبز یا زرد تیره در مقایسه با سایر سبزیجات مشکلات ادراری را در این دسته از بانوان تشدید می‌کند. نتایج این مطالعه در نشریه Menopause انجمن یائسگی آمریکای شمالی (NAMS) منتشر شده است.

more_vert کتاب میوه درمانی

ادامه مطلب

closeکتاب میوه درمانی

در کتاب میوه درمانی اثر ملیحه آقاجانی به خواص میوه های مختلف اشاره شده است. میوه از نظر باغبانی عبارت است از قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چند ساله که در بوجود آمدنش، قسمت‌های مختلف گل تأثیر مستقیم دارند. این محصول طبیعت به دلیل استفاده از املاح موجود زمین و نور خورشید خاصیت تغذیه‌ای بسیار خوبی دارد که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مصرف میوه‌ها از دو جنبه دارای ارزش است: جنبه پیشگیری و جنبه درمان. در جنبه اول هدف، تقویت جسم در برابر امراض است و در جنبه دوم هدف درمان بیماری‌هاست. اگر میوه‌ها از جنبه پیشگیری به صورت تازه مصرف شوند به هدف نگارنده نزدیک‌تر خواهد بود. چون امروزه در امور درمانی بیشتر نظر بالینی پزشکان مطابق میل افراد است. پس توصیه می‌کنیم با توجه به خواص میوه‌ها از این هدیه طبیعت به‌نفع خود بهره ببرید. همیشه مدنظر داشته باشید که: میوه‌ها، بیشترین آب بدن را تأمین می‌کنند. ویتامین‌های مورد نیاز را به بدن می‌رسانند. اشتها را تحریک می‌کنند. به علت دارا بودن آب زیاد و املاح معدنی، ادرارآور می‌باشند و به این طریق مقداری از سموم بدن را به خارج منتقل می‌کنند و از این رو نشاط‌آورند. میوه‌ها به علت دارا بودن اسیدهای مختلف معمولاً ملین هستند و بعضی از آن‌ها به علت دارا بودن مقداری تانن، قابض بوده و برای درمان اسهال بکار می‌روند. میوه‌ها مواد معدنی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند. بعضی میوه‌ها بخاطر ترکیبات شیمیایی ویژه خود، برای درمان برخی از امراض مفید بوده و گاه اعجاز می‌کنند. فهرست مطالب با میوه درمان کنیم؟آلبالوآلوآناناسآووکادوازگیلانارانجیرانبهانگوربهپرتقالپستهتوتتمشکتوت فرنگیشاه‎توتچغاله بادامخربزهخرماخرمالوخیارذرتزالزالکزردآلوسیبشلیلطالبیفندقکدو حلواییکیویگردوگرمکگریپ فروتگلابیگیلاسگوجه‌سبزلیمولیموترشموزنارنگینارنجنارگیلهندوانههندوانه‏ زرد یا آناناسیهلوخواص درمانی آب میوه هارنگ میوهمنابع برای مطالعه بیشتر

more_vert در خوردن این میوه‌ ها احتیاط کنید

ادامه مطلب

closeدر خوردن این میوه‌ ها احتیاط کنید

میوه‌ها از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش بالایی هستند. میوه‌ها سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌باشند. اما در خوردن بعضی میوه‌ها بیشتر احتیاط کنید، قند زیادی دارند. انبهانبه از جمله میوه‌هایی است که حاوی قند طبیعی هم هست که تا حدی میزان قند آن بیشتر از میوه‌های دیگر است. به عنوان مثال یک انبه حاوی ۴۵ گرم قند است که مقدار زیادی است - اگر در حال کنترل وزن خود یا میزان قند مصرفی خود هستید، انبه انتخاب مناسبی برایتان نیست. می‌توانید دو برش کوچک از انبه را بخورید و بقیه آن را برای بعد بگذارید. گیلاسگیلاس یک میوه شیرین است و این نشان دهنده وجود قند در آن است. یک پیمانه گیلاس حاوی ۱۸ گرم قند است. اگر یک ظرف بزرگ را پر از گیلاس کنید، مطمئنا متوجه نخواهید بود چه میزان از این میوه خورده اید؛ بنابراین قبل از شستن و آماده کردن آن به عنوان یک میان وعده میزان آن را با دقت بیشتری انتخاب کنید تا دقیقا بدانید چه مقدار قند مصرف کرده اید. هنداونهیک قاچ متوسط از این میوه تابستانی ۱۷ گرم قند دارد. هندوانه حاوی مقدار زیادی آب است و سرشار از یک ماده معدنی به نام الکترولیت electrolyte است که بدن پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای شارژ شدن به این ماده معدنی نیاز دارد. بهتر است فقط یک یا دو قطعه از این میوه بخورید تا دچار بیماری دیابت نشوید. انجیردو عدد انجیر متوسط حاوی ۱۶ گرم قند هستند. اگر در حال کنترل قند خود هستید، دو انجیر را نصف کنید و کمی‌پنیر بز روی آن بریزید تا یک ماده غذایی سرشار از پروتئین داشته باشید. یا می‌توانید مقداری از آن را در سس استفاده شده برای پخت گوشت بدون چربی، مانند گوشت مرغ از آن استفاده کنید. گلابیچه کسی هست که این میوه آبدار و شیرین را دوست نداشته باشد؟ به خصوص در تابستان! گلابی برای سلامتی مفید است، اما در کنار آن یک گلابی متوسط ۱۷ گرم قند دارد. اگر سعی دارید مصرف قند خود را کاهش دهید، یک گلابی کامل را نخورید. بهتر است چند قطعه گلابی را با ماست کم چرب بخورید یا به سالاد خود اضافه کنید. انگوریک پیمانه انگور دارای حدودا ۲۳ گرم قند است. گذاشتن مقدار زیادی انگور در دهان نیز راحت است. اگر انگور‌ها را نصف کرده و فریز کنید، سرعت خوردنتان کمتر خواهد شد. در این حالت در تابستان گرم می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید و خوردن آن نیز به این شکل کمی‌بیشتر طول می‌کشد. با این حال اگر دیابت دارید در خوردن انگور هم احتیاط کنید.

more_vert با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

ادامه مطلب

closeبا این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

  انجام برخی امور مانند داروی مکمل سبب تقویت مغز و سلول‌های عصبی و جلوگیری از افت توان ذهنی می‌شود. کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف برخی میوه‌ها و گیاهان سبب تقویت ذهن و جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های اعصاب و روان و مغزی می‌شوند. آلزایمر یکی از بیماری‌های جسمی و روحی بسیار جدی است که سبب از دست رفتن زندگی اجتماعی مستقل افراد و نیز پرستاری سخت و دشوار از آن‌ها به وسیله اطرافیان می شود. برخلاف سکته مغزی که به طور ناگهانی و در مواردی بدون هیچ گونه هشدار بروز می کند، ابتلا به آلزایمر روندی کند دارد و در طول سال‌ها ایجاد می‌شود تا در مراحل آخر به طور کامل حافظه و خاطرات فرد از دست می‌رود. بروز سکته مغزی به دلیل گرفتگی رگ‌های خونی مغز با کلسترول و چربی است، اما پلاک‌های دیگری در مغز به نام بتا آمیلوئید در بافت مغز ایجاد می‌شوند و مسبب ابتلا به بیماری آلزایمر هستند. باتوجه به فرصت و زمان کافی که بیماری آلزایمر به افراد می‌دهد می‌توان از جوانی اقدام‌های لازم برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر را انجام داد. حافظه خود را با ورزش کردن تقویت کنید انجام ورزش‌های هوازی روزانه به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه سبب دریافت میزان کافی اکسیژن و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر می‌شود. ورزش‌های هوازی و نرمش‌های کششی سبب بهبود جریان خون در مغز، عملکرد بهتر حافظه، مانع شدن از تشکیل پروتئین‌های سمی و جلوگیری از کوچک شدن مغز و انقباض سلول‌های عصبی مغزی می‌شود. آمار‌ها نشان می‌دهند ابتلا به بیماری آلزایمر در شمال شرقی کشور هندوستان که مردم آنجا به شکل سنتی دارای رژیم غذایی حاوی دانه‌های آجیل، میوه و سبزیجات هستند کمتر از سایر مناطق جهان است. کارشناسان مصرف بیش از حد گوشت قرمز را برای سلامت بدن مضر می‌دانند و اعلام کرده اند، افزون بر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان روده بزرگ، مصرف گوشت قرمز می‌تواند سبب ابتلای سالمندان به بیماری آلزایمر نیز شود. بهترین رژیم غذایی در دوران سالمندی برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر شامل مصرف انواع میوه و سبزیجات، انواع توت مانند توت فرنگی، زغال اخته، تمشک، شاه توت، لوبیا، نخود فرنگی، عدس، دانه آجیل و مصرف کم گوشت قرمز است. میوه و سبزیجات دارای مقدار‌های بالای آنتی اکسیدان هستند که از خونریزی مغزی و التهاب سلول‌های عصبی مغز جلوگیری می‌کنند. کارشناسان همچنین دریافتند احساس افسردگی و انزوا نیز یکی از عامل‌های تشدید کننده ابتلا به آلزایمر در سالمندان است و می‌توانند زمینه ساز ابتلا به این بیماری از دوران جوانی شود. کارشناسان دریافتند افرادی که روزانه از نور آفتاب بهره می‌گیرند و در رژیم غذایی خود مصرف میوه و سبزیجاتی همچون گوجه فرنگی و شکلات تلخ را دارند، کمتر مبتلا به افسردگی می‌شوند. محققان به افراد توصیه می‌کنند برای حفظ سلامت جسمی و روحی خود روزانه ۷ الی ۸ نوبت میوه و سبزیجات مصرف کنند. با رعایت این راهکار‌ها در کنار ورزش منظم و انجام تمرین‌های ذهنی مانند حل جدول یا پازل، یادگیری زبان خارجی جدید، کنترل فشارخون و پرهیز از مصرف خوراکی‌های شور و نداشتن استرس و عصبانیت می‌توانید تا حد زیادی از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون بمانید.

more_vert برترین نوشیدنی های ضد سرطان که در جهان وجود دارند

ادامه مطلب

closeبرترین نوشیدنی های ضد سرطان که در جهان وجود دارند

طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی ، یک سوم از مرگ و میرهای ناشی از سرطان در سرتاسر جهان ناشی از شیوه زندگی ناسالم است. مهمترین عوامل خطرناک ایجاد کننده سرطان شامل ورزش نکردن، شاخص توده بدنی بالا ، رژیم نامتعادل ، سوء مصرف الکل و دخانیات است.  جالب است بدانید بین 30 تا 50 درصد از سرطان ها را می توان با کمک رژیمهای غذایی سالم کنترل کرد. رژیمهایی که با کنترل کالری و چربی به سلامت افراد کمک می کنند. انستیتوی تحقیقات آمریکایی سرطان (AICR) اعلام کرده است که افزون بر مصرف میوه و سبزیجات ، نوشیدن برخی نوشیدنی ها در رژیم غذایی نیز مانع از بروز سرطان در افراد می شود. اما این نوشیدنی ها شامل چه مواردی است؟ قهوه اگرچه افراط در مصرف قهوه مضر است، اما مصرف متعادل قهوه زمینه ساز پیشگیری از سرطان های روده بزرگ و مشکلات کبد می شود. ترکیبات موجود در قهوه ، از بسیاری از بیماری ها مثل افسردگی نیز پیشگیری می کند. آب میوه و سبزیجات بسیاری از مطالعات نشان داده اند که برای پیشگیری از بیماریهایی مانند سرطان، استفاده روزانه از یک اسموتی سبزیجات یا آبمیوه می تواند کمک کننده باشد. اگر آب با فیبر سبزیجات سبز پر شود. برخی از سبزیجات قابل استفاده در آبمیوه ها عبارتند از: گوجه فرنگی ، کرفس ، هویج ، اسفناج ، چغندر و گیاهان. چای سبز مصرف طولانی مدت چای های طبیعی مانند چای سبز باعث کاهش انواع سرطان از جمله سرطان لوزالمعده ، مثانه و معده می شود. چرا که چای ها با کاتچین ها ، پلی فنول ها و ترکیبات فلاونول آمیخته شده اند. دمنوش های گیاهی دمنوش های گیاهی به عنوان درمانهای جایگزین شیمی درمانی در بیماران سرطانی مورد استفاده قرار می گیرند. عصاره های گیاهی موجود در چای نیز به دلیل اثرات مفید آن قابل مصرف هستند. چای های زنجبیل ، نعناع ، دارچین ، قاصدک و چای های گیاهی چینی کاملاً عاری از کافئین هستند ، از این رو به سلامتی روده کمک کرده و التهاب را کاهش می دهند.

more_vert نگاهی به فواید مهم آووکادو برای بدن

ادامه مطلب

closeنگاهی به فواید مهم آووکادو برای بدن

مصرف آووکادو از دید بسیاری از افراد سرشار از خواص متعدد است اما برخی از افراد هستند که اطلاعات چندانی درباره آووکادو ندارند و بر همین اساس به نکاتی مهم درباره آووکادو می پردازیم. مصرف آووکادو می تواند برای شما با ویژگی های مثبت پرشماری همراه باشد که حتی فکرش را هم نمی کردید: آووکادو باعث افزایش جذب فیبر در بدن شما می شود میوه ها ، سبزیجات و حبوبات حاوی فیبر بالایی هستند و آووکادو نیز از این قاعده مستثنی نیست.یک وعده آووکادو متوسط کم کربوهیدرات است ، اما حاوی سه گرم فیبر است.مصرف فیبر بالاتر ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و چاقی را کاهش دهد." خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد گفته می شود که آووکادو با بهبود سلامت قلب ارتباط دارد.آووکادو سرشار از پتاسیم و کم سدیم است که به کاهش فشار خون کمک می کند و خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را کاهش می دهد. هنگامی که رژیم کم سدیم و رژیم پتاسیمی بالاتر مصرف شود ، سدیم از دست رفته از طریق ادرار و کاهش فشار خون افزایش می یابد. سلامتی چشم شما را بهبود می بخشد چه کسی تصور می کرد که آووکادو به طور بالقوه می تواند سلامت چشم شما را در شرایط عالی نگه دارد؟ یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که مصرف آووکادو باعث بهبودی شناخت و بینایی افرادی می شود که روزانه یک آووکادو مصرف می کنند. آووکادو حاوی آنتی اکسیدان لوتئین است. لوتئین در پیشگیری از بیماری های چشمی وابسته به سن و ارائه بهبود عملکرد شناختی نقش دارد.

more_vert چطور قند خون را در سطح متعادل نگه داریم؟

ادامه مطلب

closeچطور قند خون را در سطح متعادل نگه داریم؟

 آگاه بودن درباره تاثیر مواد غذایی بر قند خون، برای همه افراد بخصوص کسانی که از چاقی و دیابت رنج می برند، اهمیت زیادی دارد. افت یا افزایش قند خون، هر دو خطرناک بوده و منجر به کاهش حساسیت به انسولین، نوسانات خلقی، استرس، سردرد، و افسردگی می شوند. در عوض در پیش گرفتن 6 عادت سالم، می تواند منجر به تعادل قند خون شده و باعث بهبود سلامت شما در طولانی مدت شود: مصرف چربی های سالم: مصرف چربی های سالم مانع افزایش قند خون می شود. برای ثبات قند خون، شما نیاز به مصرف چربی هایی از جمله روغن نارگیل، دانه های چیا، آجیل، زرده تخم مرغ، آووکادو و روغن زیتون دارید. اجتناب از تحمل گرسنگی: وقتی وعده ها را جا می اندازید و وعده برای مدت طولانی خالی می ماند، باعث افزایش تولید هورمون مرتبط با پرخوری یعنی گرلین می شود. گرلین باعث می شود به طور ناخواسته به دنبال غذای بیشتر باشید. سعی کنید فاصله بین وعده ها بیشتر از 4 تا 5 ساعت نشود. حتی اگر از صبحانه متنفر هم هستید باز سعی کنید صبح ها چیزی میل کنید، مثلا ماست، کره بادام زمینی، چند قطعه سیب، و یا شیر سویا. مصرف پروتئین: پروتئئین ها نیز مانند چربی جذب قند را در خون کاهش می دهند. اگر از یک خوراکی شیرین مانند یک عدد سیب لذت می برید، سعی کنید به طور هوشمندانه آن را با با پروتئینی مانند ماست یونانی ترکیب کنید. این ترکیب ساده می تواند منجر به پایداری قند خون شود. لذت بردن از میوه ها: میوه ها منبع عالی از کربوهیدرات ها هستند. مصرف کربوهیدرات های پیچیده موجود در سیب زمینی شیرین و مصرف میوه های غنی از فیبر برای بهبود فرایند هضم و بهبود سطح قند خون مفید است. بهبود کیفیت خواب: تعادل قند خون و حفظ وزن در محدوده سالم، فقط منوط به رژیم غذایی نیست. مطالعات نشان داده اند که خواب ضعیف می تواند خطر ابتلا به دیابت و چاقی را افزایش دهد. کاهش کیفیت خواب حساسیت به انسولین را کاهش می دهد. برای بهبود تعادل قند خون سعی کنید 7 تا 9 ساعت خواب شبانه را تجربه کنید. ورزش کافی: مطالعات نشان می ‌دهد که استراحت برای مدت حداقل هفت روز سبب اختلال در متابولیسم قندخون می‌ شود. ورزش باید در توان ‌بخشی بیماران دیابتی مورد استفاده قرار گیرد و آنهم برای کاهش میزان قند خون. ورزش نیاز به انسولین را در بیماران وابسته به انسولین کاهش می ‌دهد. ورزش منظم در بیماران دیابتی اساس درمان است.

more_vert 3 خوراکی که هرگز نباید خام مصرف شوند

ادامه مطلب

close3 خوراکی که هرگز نباید خام مصرف شوند

برخی از افراد در سراسر جهان به خام خواری روی می آورند. یعنی خوراکی هایی مصرف می کنند که پخته نشده باشند. اما جالب است بدانید که خام خواری همیشه خوب نیست. گاهی خام خواری بیش از آن که مفید باشد مضر است. همه ما می دانیم سویس، گوشت یا مواردی مشابه را نباید خام مصرف کرد، اما برخی دیگر از خوراکی ها هم هستند که شاید مطلع نباشید مصرف خامشان تا چه حد خطرناک است. سیب زمینی بله ، سیب زمینی یک وعده اصلی برای عده زیادی از مردم است ، اما باید سعی کنید از خوردن خام سیب زمینی خودداری کنید.لیزا دیویس ، دکترای تغذیه می گوید: "خوردن سیب زمینی خام می تواند باعث ایجاد نفخ و اثرات نامطلوب در دستگاه گوارش شود ، زیرا سیب زمینی حاوی نشاسته هایی است که در مقابل هضم مقاوم هستند." حتی بدتر اینکه ، اگر سیب زمینی خام مدت طولانی را در یک منطقه گرم یا مرطوب بگذراند ، می توانند سبز شود و سمی به نام سلانین ایجاد کند. دانه سیب ، انبه ، هلو ، گلابی یا زردآلو اگرچه بیشتر مردم دانه های این میوه ها را نمی خورند. اما دانه زردآلو از محبوب ترین دانه ها است که گاهی به شکل خام مصرف می شود. دانه های سیب ، هلو و زردآلو حاوی ماده شیمیایی هستند که می توانند به سیانید آلی تبدیل شوند. لوبیا غذای سالم دیگری که در صورت خوردن به روش اشتباه می تواند خطرناک باشد لوبیای قرمز است. لوبیای قرمز مملو از پروتئین ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است ، اما خوردن آنها به صورت خام می تواند باعث مشکلاتی در معده شما شود.

more_vert راهی به سوی سبک زندگی سالم

ادامه مطلب

closeراهی به سوی سبک زندگی سالم

 تغییر مثبت در سلامتی با استمرار، نظم و انضباط امکان‌پذیر است. پانزدهم فوریه به این منظور روز آگاهی از سبک زندگی سالم نام گرفته است. برای دستیابی به شیوه زندگی سالم حتما نیاز به صرف هزینه‌های هنگفت مانند ثبت نام در سالن‌های ورزشی گران‌قیمت نیست. در واقع سبک زندگی سالم انتخاب یک روش سالم و تداوم و استمرار در پیروی از آن است. معمولا این سبک متشکل از تغذیه سالم، ترک عادت‌های غلط و ورزش منظم است.سالم بودن فقط در گرو مصرف میوه و سبزی کافی نیست، بلکه شامل استراحت، شادی و روابط با کیفیت با اطرافیان می‌شود.مهمترین قدم برای شروع زندگی سالم، ایجاد تغییرات کوچک و تبعیت از آنان است. در ادامه به چند تغییر کوچک برای شروع سبک سالم زندگی اشاره شده است. کاهش مصرف شکروابستگی به غذاها و نوشیدنی‌های شیرین را به مرور کاهش دهید. سعی کنید بجای مصرف نوشابه همراه با غذا، آب میوه طبیعی یا دوغ بنوشید. به غذاهایی که نیاز به افزودن شیرینی دارند، دارچین یا عصاره بادام اضافه کنید. هنگام خرید مواد غذایی شیرین، میزان قند آنها را از روی برچسب بسته‌بندی بررسی کنید.بجای میان‌وعده‌هایی مانند کیک و شیرینی، از میوه و آجیل استفاده کنید. به همراه چای کشمش را جایگزین قند کنید. از مصرف قندهای مصنوعی اجتناب کنید و تصور نکنید نوشیدنی هایی که برچسب بدون قند دارند سالم هستند. مصرف نمک را به حداقل کاهش دهیدنمک علاوه بر احتمال بروز بیماری‌هایی مانند سرطان معده، منجر به افزایش فشار خون می‌شود. فشار خون مهمترین عامل بروز بیماری‌های قلبی و بیماری‌های قلبی مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است. از هر سه فرد بزرگسال یک نفر به فشار خون بالا مبتلاست.سازمان جهانی بهداشت هدفی را برای کاهش مصرف نمک به میزان ۳۰ درصد تا سال ۲۰۲۵ میلادی تعیین کرده است. بسیاری از کشورها اقداماتی را در جهت افزایش آگاهی عمومی در مورد مضرات نمک آغاز کرده‌اند که هشدار در فهرست غذایی رستوران‌ها از جمله این موارد است.مصرف غذاهای آماده، ‌فرآوری شده، کنسروی و فست فود را کاهش دهید و بجای نمک در غذا از انواع ادویه و آب لیمو استفاده کنید. مصرف میوه و سبزی را افزایش دهیدبهترین رژیم غذایی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای است. رژیم مدیترانه‌ای به طور معمول شامل چربی‌های اشباع نشده مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو، همراه با سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج و هویج است. این سبزیجات غنی از نیتریت و نیترات هستند و ترکیب این دو گروه غذایی باعث تشکیل اسیدهای چرب نیترو می‌شود. در رژیم غذایی مدیترانه‌ای جایی برای گوشت قرمز، غذاهای فرآوری‌شده و قندهای مصنوعی وجود ندارد. استفاده از مقادیر زیاد میوه، سبزیجات، روغن زیتون، لوبیا و غلات و محصولات لبنی کم چرب در این رژیم غذایی توصیه شده است. ورزش کنیدتاثیرات مثبت ورزش در مطالعات گوناگون بارها به اثبات رسیده است. ورزش با افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش وزن، از ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و حمله قلبی جلوگیری می‌کند. ورزش باعث ترشح اندروفین در بدن می‌شود و سلامت عمومی و روحی را افزایش می‌دهد. پیاده روی ساده روزانه نیز تاثیر مهمی در سلامت کلی بدن دارد. ترک سیگارسیگار عامل اصلی سرطان ریه و سیستم تنفسی است و احتمال سرطان‌های کبد، روده بزرگ، لب، بینی، سینوس‌ها، حنجره، حلق، مری، معده، پانکراس، کلیه، رحم، دهانه رحم، تخمدان، روده بزرگ، کبد و لوسمی را افزایش می‌دهد. بر اساس گزارش انجمن سرطان آمریکا، مصرف دخانیات عامل یک مرگ از هر پنج مورد است.آب کافی مصرف کنید،به میزان کافی بخوابید،مصرف چربی را کاهش دهید،و معاشرت‌های اجتماعی داشته باشید.

more_vert ۱۰ خاصیت اثبات شده موز برای سلامتی

ادامه مطلب

close۱۰ خاصیت اثبات شده موز برای سلامتی

موز از میوه‌های محبوب در سراسر جهان است که به کاهش وزن، رفع گرفتگی عضلات، کاهش فشار خون، درمان زخم معده و تضمین سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند. قدمت موز که از میوه‌های بومی منطقه جنوب شرق آسیا و به ویژه کشور مالزی است، به ۴ هزار سال پیش برمی‌گردد. این میوه که طبع معتدل دارد یکی از پرمصرف‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌های جهان است که خوردن آن می‌تواند به کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان و آسم کمک کند. اگرچه این میوه محبوب تقریباً در تمام مناطق گرمسیری و نیمه حاره‌ای رشد می‌کند، اما مهمترین تولیدکنندگان تجاری آن کشورهایی چون مکزیک، کاستاریکا، برزیل و اکوادور هستند. در ادامه به ۱۰ خاصیت اثبات شده موز برای سلامتی می‌پردازیم: کمک به کنترل و کاهش وزن موز کالری نسبتا کم و فیبر غذایی بالایی دارد، هر موز به طور متوسط تنها حاوی حدود ۱۰۰ کالری است. این میوه همچنین حاوی فیبر محلول پکتین است که به کنترل قند خون و کاهش اشتها بعد از غذا کمک می کند. پکتین باعث ایجاد حس سیری شده و به کُند شدن هضم کمک می‌کند. مصرف سبزیجات و میوه‌های سرشار از فیبر باعث کاهش وزن در افراد می‌شود. علاوه بر این، هرچه یک موز رسیده‌تر و زردتر باشد، قند آن بیشتر است. از طرف دیگر هر چه یک موز نارس‌تر باشد، میزان نشاسته مقاوم (به هضم) بیشتری دارد. این نوع از نشاسته غیرقابل هضم است و خواص فیبرمانند دارد. نشاسته مقاوم موجود در موزهای نارس می‌تواند با کمک به کنترل قند خون، ولع به خوردن را در بین وعده‌های غذایی اصلی مهار کند. نشاسته مقاوم همچنین می‌تواند به افزایش اثر ترمیکی مواد غذایی کمک کند، که به نوبه خود مصرف انرژی (سوزاندن کالری) را افزایش می‌دهد. مطالعاتی که بر روی حیوان انجام شده از ارتباط میان مصرف نشاسته مقاوم و کاهش چربی شکم حکایت دارد. کمک به درمان اسهال در یک مطالعه ۳ گروه از کودکان مبتلا به اسهال مورد آزمایش قرار گرفتند. به گروه اول موز، به گروه دوم پکتین و به گروه سوم برنج ساده داده شد. ۸۲ درصد از گروهی که رژیم غذایی حاوی موز داشتند، در مدت ۴ روز درمان شدند. کاهش فشار خون موز سرشار از مواد مغذی و به ویژه پتاسیم است. مطالعات فراوانی در تایید فایده مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم مانند موز در کاهش فشار خون انجام شده است. پتاسیم به تنظیم عملکرد قلب و تعادل مایعات در بدن کمک می‌کند که عامل مهمی در تنظیم فشار خون در فرد است. هر موز به طور متوسط ۴۴۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد. رفع گرفتگی عضلات پایین بودن سطح پتاسیم در بدن خطر گرفتگی عضلات را افزایش می‌دهد و موز منبع خوبی از پتاسیم است. نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف موز یک ساعت قبل از ورزش سطح پتاسیم را پس از تمرین بالا نگه داشته و از گرفتگی عضلات جلوگیری می‌کند. تسکین علائم آسم در کودکان نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که مصرف موز به مقدار زیاد می‌تواند از بروز خس خس سینه در کودکان مبتلا به آسم جلوگیری کند. البته لازم به ذکر است که حساسیت به موز می‌تواند علائم آسم را تشدید کند؛ هرچند چنین حساسیتی نسبتا نادر است. درمان زخم معده با توجه به وجود مقادیر بالای فیبر محلول پکتین در موز مصرف این میوه دستگاه گوارش را تسکین می‌دهد. پکتین موجود در موز به تنظیم عملکرد روده کمک می‌کند و می‌تواند درمانی برای زخم‌های گوارشی باشد. موز حاوی ترکیباتی به نام مهارکننده‌های پروتئاز است که به از بین بردن باکتری‌های مضر چون هلیکوباکتر پیلوری، که مسوول بروز اغلب زخم‌های معده است، کمک می‌کند. تقویت بینایی موز منبعی غنی از ویتامین A است که به ویژه در نور کم باعث تقویت بینایی می‌شود. نتایج تحقیقی که در دانشگاه کوئینزلند استرالیا انجام گرفت، نشان می‌دهد که موز یک منبع غذایی مناسب برای جبران کمبود ویتامین A است. پیشگیری از سرطان کلیه به گفته محققان خطر ابتلای زنانی که ۴ تا ۶ بار در هفته موز مصرف می‌کنند به سرطان کلیه نصف زنانی است که موز نمی‌خورند. با این حال افرادی که به سرطان کلیه مبتلا هستند باید از خوردن موزهای سرشار از پتاسیم خودداری کنند. تضمین سلامت استخوان‌ها کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین K موجود در موز همگی از مواد مغذی مهم و ضروری برای سلامت استخوان‌ها و محافظت از آن‌ها در برابر پوکی استخوان هستند. موزها حاوی فروکتوالیگوساکاریدها هستند که به بهبود و ارتقای جذب مواد معدنی مانند کلسیم کمک می‌کنند. مقابله با افسردگی موز سرشار از آمینواسید ضروری تریپتوفان است که ابتدا به ۵-HTP و متعاقبا به هورمون شادی و تثبیت خلق و خوی سروتونین تبدیل می‌شود و به این ترتیب از بروز افسردگی جلوگیری می‌کند. علاوه بر خواص ذکر شده، موز همچنین منبعی از ویتامین B۶، فیبر، منیزیم، بیوتین، ریبوفلاوین، کربوهیدرات‌ها و ویتامین C نیز هست. با مصرف این میوه ضمن تامین مواد مغذی موردنیاز برای بدن می‌توان آن را در برابر بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات بیمه کرد.

more_vert کاهش کلسترول خون با چند روش ساده

ادامه مطلب

closeکاهش کلسترول خون با چند روش ساده

کلسترول بالا یکی از مهمترین عواملی است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. داروها می‌توانند منجر به کاهش کلسترول شوند ولی با چند روش ساده و تغییر در سبک زندگی می‌توان کلسترول خون را به طور طبیعی کاهش داد. کاهش کلسترول از سخت‌شدن رگ‌های خونی و تشکیل پلاک‌های خون در رگ ها و انسداد آنها جلوگیری می‌کند همچنین یک روش موثر برای سلامت سیستم قلب و عروق است. در ادامه به چند راهکار ساده برای کاهش کلسترول اشاره شده است. با چند تغییر غذایی ساده می‌توان به کاهش کلسترول خون کمک کرد: مصرف چربی‌های اشباع را کاهش دهیدگوشت قرمز و لبنیات پرچرب حاوی چربی‌های اشباع هستند. چربی‌های ترانس مصرف نکنیدچربی های ترانس که معمولا به عنوان روغن‌های هیدروژنه شناخته می‌شوند، در اغلب کره‌های مارگارین‌، کوکی، شیرینی و کیک وجود دارند. غذاهای حاوی امگا ۳ مصرف کنیدانواع ماهی، خاویار، روغن زیتون، حبوبات، تخم مرغ، ریحان، اسفناج، گردو، میگو، گل کلم، بذرکتان، ماهی آزاد، ساردین، دانه سویا و کلم بروکلی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. مصرف فیبر را افزایش دهیدفیبر محلول جذب کلسترول در خون را کاهش می‌دهد. ذرت، انواع لوبیا، نخود فرنگی، گندم و محصولاتش، عدس، گلابی، سیب، بادام، تمشک، گل کلم، آووکادو، آلوی سیاه، انبه، انواع توت، کدوتنبل حاوی فیبر هستند. روزی دو سیب مصرف کنیدمطالعات جدید محققان دانشگاه ریدینگ در انگلیس نشان می‌دهد مصرف دو سیب در روز به کاهش کلسترول و احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.هر عدد سیب متوسط، حاوی ۴ گرم فیبر و ۹۵ کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A‌ و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است. این میوه سرشار از ترکیبی به نام پلی‌فنول است. پلی فنول و فیبر موجود در موجود در سیب در کاهش کلسترول کلی و LDL‌ نقش دارند و نشانگرهای مرتبط با سلامت عروق خونی را در بیمارانی که به کلسترول بالا مبتلا هستند، بهبود می‌بخشند. فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریان‌ها جلوگیری می‌کند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگ‌ها می‌شود. ورزش منظم و فعالیت بدنی را فراموش نکنیدورزش منجر به افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شود. متخصصان حداقل پنج بار ورزش سبک به مدت ۳۰ دقیقه در هفته را ضروری می‌دانند. پیاده‌روی، دوچرخه سواری، شنا، یوگا و ایروبیک از جمله ورزش های توصیه‌شده هستند. سیگار را ترک کنیدترک سیگار یک عامل مهم در کاهش کلسترول خون است. ترک سیگار فشار خون و ضربان قلب، عملکرد ریه و گردش خون را بهبود می‌بخشد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. وزن خود را کاهش دهیدحتی یک کیلوگرم وزن اضافی در میزان کلسترول موثر است. با چند تغییر ساده وزن خود را کاهش داده و به تبع آن کلسترول نیز کاهش می‌یابد. به جای نوشیدنی‌های شیرین از آب استفاده کنید، غذای سرخ‌کرده نخورید. به جای تنقلات مضر، میان‌وعده‌های سالم مانند میوه و آجیل استفاده کنید. به جای استفاده از ماشین، مسیرهای کوتاه را پیاده‌روی کنید. پله را جایگزین آسانسور کنید.

more_vert مصرف میوه و چای خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

ادامه مطلب

closeمصرف میوه و چای خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد

 نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که فلاونول موجود در چای، میوه و سبزیجات خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را در افراد مسن کاهش می‌دهد. به نقل از خبرگزاری رویترز، محققان در یک مطالعه ۹۲۱ نفر را که به طور میانگین ۸۱ سال سن داشتند و به زوال عقل مبتلا نبودند، برای حدود شش سال تحت نظر گرفتند. در طول این تحقیق، ۲۲۰ نفر از این افراد به آلزایمر مبتلا شدند. به استناد یافته‌های این مطالعه، احتمال ابتلای افرادی که بیشترین مقدار فلاونول‌ها را مصرف می‌کردند، تقریباً نصف افرادی بود که کمترین میزان این آنتی اکسیدان‌ها را در رژیم غذایی خود دریافت می‌کردند. در حالی که تنها ۱۵ درصد از افرادی که بیشترین میزان فلاونول (روزانه ۱۵.۳ میلی‌گرم) را مصرف کرده بودند، در پایان دوره ۶ ساله به آلزایمر دچار شدند، نرخ بروز این بیماری در بین شرکت‌کنندگانی که کمترین میزان از این آنتی‌اکسیدان‌ها (روزانه ۵.۳ میلی‌گرم) را استفاده کرده بودند به ۵۴٪ می‌رسید. این نسبت حتی پس از آن که محققان دیگر عوامل خطر مربوط به بیماری آلزایمر از قبیل دیابت، سابقه سکته قلبی یا مغزی یا فشار خون بالا را نیز در نظر گرفتند، همچنان صادق بود. فلاونول‌ها از دسته فلاونوئید هستند، موادی فوتوشیمیایی که در رنگدانه‌های گیاهی یافت می‌شوند و دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی هستند. اگرچه مطالعات پیشین ارتباط میان مصرف فلاونوئیدها را با کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر نشان داده بود، تاکنون تحقیقاتی در مورد تأثیری که فلاونول‌ها به طور خاص بر ایجاد آلزایمر دارند، انجام نشده بود. محققان در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته بودند که پرسشنامه‌های سالانه‌ای را در مورد عادات غذایی خود تکمیل کنند. آنها همچنین هر سال در کنار آزمایش‌های شناختی ارزیابی‌های دیگری را انجام می‌دانند تا بروز بیماری آلزایمر را در این شرکت‌کنندگان بررسی کنند. دکتر توماس هلند مولف ارشد این پژوهش از دانشگاه راش شیکاگو در این باره می‌گوید: میوه و سبزیجات، بویژه سبزیجات برگ سبز تیره و هر از چندگاهی مقداری چای بنوشید. یک رژیم غذایی سالم که شامل میوه‌ها و سبزیجات مختلف باشد برای حفظ سلامت، به خصوص سلامت مغز، اهمیت بالایی دارد. گلن فینی مدیر برنامه حافظه و شناخت گیسینجر پنسیلوانیا نیز می‌گوید، پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متنوع و اجتماعی بودن، ورزش و کار کشیدن از ذهن در حفظ سلامت مغز اهمیت دارد و می‌توانند تغییر ایجاد کنند. حفظ سطح طبیعی قند خون و پایین نگه داشتن فشار خون نیز از دیگر مولفه‌های مهم در حفظ سلامت مغز به شمار می‌رود. به گفته فینی، اگرچه با افزایش سن خطر ابتلا به زوال عقل نیز افزایش می‌یابد اما این یک مشکل اجتناب ناپذیر نیست و افراد می‌توانند با استفاده از روش‌هایی خطر ابتلای خود به این بیماری را کاهش دهند. گزارش کامل این تحقیق در مجله Neurology منتشر شده است.

more_vert ۳ ویتامینی که برای لاغری معجزه می‌کند

ادامه مطلب

close۳ ویتامینی که برای لاغری معجزه می‌کند

یک متخصص تغذیه گفت: برای رسیدن ویتامین‌ها به بدن، بهتر است استفاده از سبزی، میوه و روغن‌های سالم را در اولویت وعده‌های غذایی خود قرار دهیم. ۳ ویتامینی که برای لاغری معجزه می‌کندنرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید ویتامین گروه B گفت: ویتامین‌ B عموما در بعضی از غلات‌ و مواد غذایی مانند گوشت، میوه و سبزی وجود دارد که مصرف آن باعث لاغری افراد خواهد شد. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به مصرف کلسیم گفت: منبع اصلی کلسیم در شیر و لبنیات است و با این نکته که کلم و کنجد منبع اصلی کلسیم است به شدت مخالفم چراکه هیچ ماده غذایی به اندازه شیر (به علت حاوی بودن ۲۴۰ میلی‌گرم کلسیم در یک لیوان) برای ما منبع مهمی نیست. جوزدانی تصریح کرد: نسبت جذب کلسیم به ویتامین B در بدن ما یک به یک است و هر دو ویتامین به اندازه هم باعث کاهش چربی های بدن می شوند ولی نباید انتظار داشته باشیم که مصرف تنها یک گروه از ویتامین‌ها باعث کاهش کالری در بدن یا افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره فواید مصرف آهن گفت: متاسفانه خیلی از افراد با عقیده غلط به منظور تامین آهن در بدن خود مصرف اسفناج، حبوبات و عدس را در اولویت قرار می‌دهند. نکته مهم در این است که بدن ما از نظر مواد مغذی آهن دار به علت علوفه داده شده به دام کاملا فقیر است. او تصریح کرد: کیفیت آهن موجود در سبزیجات و حبوباتی مانند اسفناج، عدس و لوبیا به علت آهن سه ظرفیتی پایین است. بهتر است آهن موجود در مواد غذایی تبدیل به آهن سه ظرفیتی شود تا قابل مصرف باشد، ولی جذب کیفیت آهن موجود در محصولات حیوانی مانند انواع گوشت‌ها بالاتر است و مصرف روزانه ۲۰۰ گرم از آن در طول روز برای سوزاندن چربی های اضافی به افراد توصیه می‌شود. جوزدانی ادامه داد: حداقل سه ماه از سال، کودکان باید از مواد حاوی آهن استفاده کنند. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه سرانه مصرف لبنیات در ایران بسیار پایین است، گفت: حرف محققان طب سنتی مبنی بر سردی بودن لبنیات و حذف کردن آن‌ها از وعده غذایی افراد اشتباه است. جوزدانی افزود: حذف لبنیات و جایگزین کردن مواد دیگر مانند شیره انگور منجر به کوتاهی قد خواهد شد. کمبود ویتامین ها در بدن چه عوارضی دارد؟ این متخصص تغذیه و رژیم درمانی به مضرات کمبود ویتامین‌ها در بدن اظهار کرد: کمبود هر ویتامینی در بدن مانند آهن، D و منیزیم باعث باز شدن اشتها در افراد می‌شود.کمبود ویتامین D در بدن باعث اختلال متابولیسم به علت تامین مواد غذایی می‌شود. جوزدانی تصریح کرد: کمبود آهن در بدن باعث پرخاشگری، اضافه وزن، پرخوابی، عصبانیت و اختلالات متابولیسمی در افراد خواهد شد. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: جذب ویتامین‌ها از طریق مواد غذایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، اما تنها مصرف ۲۰ تا ۳۰ درصد آن از طریق مکمل‌ها امکان پذیر است. جوزدانی گفت: طبق مطالعات علمی تنها ۵۰ درصد افراد از مکمل‌ها استفاده می‌کنند و اگر افرادی به ویتامین نیاز داشته باشند با مشورت پزشک و انجام آزمایشات گوناگون متناسب با بیماری خود باید به جایگزین کردن مکمل‌ها بپردازند. او تاکید کرد: برای رسیدن تمامی این ویتامین‌ها به بدن، بهتر است استفاده از موادغذایی پنج گروه اصلی مانند غلات (نان، برنج، ماکارانی)، پروتئین‌ها (انواع گوشت، تخم مرغ، حبوبات) لبنیات (ماست، پنیر، شیر و کشک)، سبزی و میوه تازه و روغن‌های سالم را در اولویت وعده‌های غذایی خود قرار دهیم.

more_vert کتاب خانواده درمانی سو ء مصرف مواد

ادامه مطلب

closeکتاب خانواده درمانی سو ء مصرف مواد

کتاب خانواده درمانی سو ء مصرف مواد تالیف اصغر بدایع و شهناز شیبانی است که از سوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد در 1000 نسخه منتشر شده است . ‎ این کتاب دارای شش فصل است که در آن به مباحث آسیب شناسی خانواده دچار سوء مصرف مواد ، نظریه های خانواده درمانی سوء مصرف مواد ، مهارتها و فنون خانواده درمانی سوء مصرف مواد ، خانواده درمانی سو ء مصرف مواد در نوجوانان و زوج در مانی پرداخته شده است .در مقدمه این کتاب هدف اصلی انتشار کتاب تبیین و آمده است : علیرغم پذیرش اهمیت در نظر گرفتن خانواده ها در درمان می دانیم که بسیاری از درمانگران یا مشاوران سوء مصرف مواد باور ندارند که مهارتها یا آموزش مورد نیاز را برای انجام این کار ندارند این کتاب بدین منظور تهیه شده است که مجموعه ای از اطلا عات و مها رتهای لازم را در اختیار مشاوران و درمانگران سوء مصرف مواد قرار دهد قصد این کتاب تبدیل مشاوران سوء مصرف مواد به خانواده درمانگر نیست خانواده درمانی همانند درمان سوء مصرف مواد رشته وسیعی با دانش عمیق و مهارتهایی است که نمی توان آن را در قالب یک دوره یا از طریق یک کتاب آموخت رابطه میان خانواده درمانی و درمان سوء مصرف مواد یک رابطه همیارانه است تا یک رابطه رقابتی به عبارتی دیگر می توان از طریق انتقال دانش مربوط به خانواده درمانی به درمانگران سوء مصرف مواد به آ نها در بهبود کارشان کمک کرد درست همانطوریکه آگاهی از حیطه درمان اعتیاد می تواند به خانواده درمانگران در دیدن و کار کردن با مراجعینی که برای خانواده درمانی مراجعه می کنند مفید باشد .

more_vert مواد غذایی و مبتلایان دیابت

ادامه مطلب

closeمواد غذایی و مبتلایان دیابت

مبتلایان به دیابت باید مصرف مواد نشاسته ای با روغن زیاد مانند سیب زمینی سرخ شده را به حداقل برسانند و در میان وعده از منابع کربوهیدرات کم چرب مثل نان برشته، نان سوخاری و بیسکویت های ساده و سبوس دار استفاده کنند. دیابتی ها حتی بهتر است سبزی ها را آب پز کرده و حتی الامکان از سرخ کردن آنها امتناع کرد. برای سالادها استفاده از سس کم چرب یا بدون چربی یا روغن زیتون به همراه سرکه، آب لیمو یاّ آب غوره کم نمک می توان چاشنی و طعم دهنده خوبی باشد. مواد قندی ساده مثل قند و شکر، مربا، شربت و عسل که خیلی زود قندخون را بالا می برد باید از برنامه غذایی فرد دیابتی حذف شود و مصرف قندهای مرکب مثل خرما ، کشمش، انجیر و توت خشک جایگزین این مواد شود میوه هایی که قند بالایی دارند مثل خربزه ، موز، طالبی، انگورعسگری قند بالایی دارند و باید از مصرف آنها پرهیز کنند ولی میوه هایی که شیرین نیستند مثل سیب گلاب و سیب درختی و یا خیار برای دیابتی ها بسیار مناسب است استفاده از غذاهای رژیمی بتدریج باعث خوردن بیش از حد این مواد می شود و فرد به این نکته توجه نمی کند که این مواد کالری دارد و اگر باعث افزایش قند خون نشود، حتما چاق کننده است. این رژیم یعنی قرار گرفتن در یک چرخه معیوب، چون کسی که وزنش افزایش یابد، قندش از کنترل خارج می شود. غذاهایی که برای دیابتی ها مثل سم است نان سفید، ماکارونی و برنج:این مواد غذایی از غذاهای فراوری شده و حاوی کربوهیدرات بالا هستند. مصرف نان، شیرینی ها و سایر غذاهایی که از آرد تصفیه شده ساخته شده اند به طور قابل توجهی در افزایش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 موثر است. مطالعات نشان می دهد پاستای بدون گلوتن و انواع برنج نیز برای افراد دیابتی مضر است. این غذاهای فراوری شده حاوی فیبر ناچیزی هستند، فیبر از مواد مفید برای افراد دیابتی است که جذب قند خون در جریان خون را کاهش می دهد به عنوان مثال مصرف نان حاوی فیبر فراوان به جای نان سفید تاثیر عالی در کاهش قند خون افراد دیابتی داشته و کلسترول و فشار خون را کاهش می دهد. قهوه: قهوه برای بسیاری از افراد مفید است اما شکل ترکیبی آن تاثیر بدی بر وضعیت افراد دیابتی می‌گذارد. منظور از قهوه ترکیبی، قهوه ترکیب شده با موادی مانند شهد یا شکر است. این قهوه در فهرست بدترین خوراکی‌ها برای افراد دیابتی قرار می‌گیرد زیرا ۵۰۰ کالری، ۹ گرم چربی و ۹۸ گرم کربوهیدرات دارد و می‌تواند به بالا رفتن گلوکوز خون منجر شود. نوشیدنی های قندی: نوشیدنی های قندی بدترین انتخاب برای افراد مبتلا به دیابت هستند. این نوشیدنی ها سرشار از فروکتوز بوده که روی مقاومت به انسولین و دیابت تاثیر منفی می گذارد. مطالعات نشان می دهد مصرف نوشیدنی های قندی خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با دیابت مانند کبد چرب را افزایش می دهد. همچنین سطح فروکتوز بالا در این نوشیدنی های شیرین منجر به تغییرات متابولیکی شده و باعث افزایش چربی های شکم، سطح کلسترول و تری گلیسیرید خون می گردد. توصیه می شود برای کنترل سطح قند خون و جلوگیری از پیشرفت بیماری دیابت، به جای نوشیدنی های شیرین و قندی از آب یا نوشیدنی های بدون قند استفاده کنید. چربی های ترانس: چربی های ترانس صنعتی بسیار ناسالم بوده و هنگام عمل هیدروژنه روغن های مایع گیاهی (افزودن هیدروژن به اسیدهای چرب اشباع نشده) ایجاد می شود تا طول عمر و پایداری این روغن ها افزایش پیدا کند.چربی های ترانس در مواد غذایی همچون مارگارین، کره بادام زمینی و غذاهای منجمد وجود دارد. همچنین معمولا از چربی های ترانس در پخت برخی کلوچه و کیک ها استفاده می کنند تا ماندگاری آن ها را افزایش دهند. اگرچه چربی های ترانس به طور مستقیم تاثیری در افزایش سطح قند خون ندارند اما باعث افزایش التهاب، افزایش مقاومت نسبت به انسولین، ایجاد چربی های شکمی، کاهش کلسترول خوب و اختلال عملکرد شریانی می شوند. بروز این اختلالات در افراد دیابتی ، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. توصیه می شود از خرید مواد غذایی که از چربی های ترانس در تولید آن ها استفاده شده یا دارای برچسب “هیدروژنه” می باشند خودداری شود. ماست میوه ای:ماست ساده گزینه ای مناسب برای تغذیه دیابتی ها محسوب می شود اما این مسئله درباره ماست طعم دار صدق نمی کند. ماست های طعم دار و میوه ای معمولا از شیر کم چرب یا بدون چربی درست شده و سرشار از کربوهیدرات و قند می باشند. به عنوان مثال یک فنجان ماست میوه ای (245 گرم) حدود 47 گرم قند دارد یعنی تقریبا 81 درصد از کالری آن از مواد قندی است. بسیاری از افراد گمان می کنند ماست منجمد جایگزین سالمی برای بستنی است در حالی که معمولا مواد قندی این نوع ماست ها از بستنی نیز بیشتر می باشد. توصیه می شود به جای استفاده از ماست های قندی و میوه ای که برای دیابت نوع 1 و 2 مضر هستند از ماست ساده بدون قند استفاده کنید که می تواند برای کاهش اشتها، کنترل وزن و سلامت روده مفید باشد.

more_vert با افزایش میکروبیوم روده می‌توان با چاقی و دیابت مقابله کرد؟

ادامه مطلب

closeبا افزایش میکروبیوم روده می‌توان با چاقی و دیابت مقابله کرد؟

متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به رابطه بین باکتری‌های روده با بیماری‌های مختلف از جمله دیابت، کبدچرب و حتی موضوع افسردگی اشاره کرد و گفت: با رژیم غذایی سالم، می‌توان میکروبیوم روده را به سمت افزایش جمعیت باکتری‌های مفید برد و در این مسیر پنجره‌های تازه‌ای بسوی مقابله با آمار افزایشی چاقی، دیابت، کبد چرب و حتی بیماری افسردگی باز می‌شود. جمعیت باکتری‌ها، ویروس‌ها و... که در روده ما زندگی می‌کنند تحت عنوان میکروبیوم روده نامگذاری می‌شوند. در روده دو دسته باکتری‌های مفید (غیر بیماری زا) و مضر (بیماری زا) زندگی می‌کنند. هرگاه نسبت باکتری‌های مضر به مفید زیاد شود خطر بروز بیماری‌ها افزایش می‌یابد. دکتر فریبا کوهدانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: ما با تغییراتی در برنامه غذایی می‌توانیم به سمت تغذیه سالم حرکت کنیم که این کار می‌تواند غذای مناسب رشد جمعیت باکتری‌های مفید روده را تامین نماید و با افزایش تعداد آن‌ها همراه باشد. وی، مصرف بیشتر غذاهای حاوی فیبر مانند نان سبوس دار، استفاده بیشتر میوه و سبزی، کاهش مصرف غذاهای فرآوری شده و چرب را عاملی بسیار مهمی در بهبود میکروبیوم روده اعلام و توصیه کرد که مردم، رژیم غذایی سالم را در الگوی زندگی خود مد نظر قرار دهند. کوهدانی ادامه داد: اگر به سمت کاهش مصرف فست فود حرکت کنیم، استفاده از قند و شکر را در برنامه‌های غذایی خود محدود نمائیم و از غذاهای سالم و غنی از فیبر از جمله نان سبوس دار، میوه و سبزی استفاده کنیم؛ گامی ارزشمند در جهت افزایش میکروب‌های مفید روده برداشته‌ایم که این کار سبب کاهش خطر پیشگیری از برخی بیماری‌ها هم می‌شود. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به شیوع برخی بیماری‌ها از جمله کبد چرب در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر از هر سه ایرانی یک نفر مبتلا به کبد چرب است. وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر شیوع اضافه وزن و چاقی به عنوان یکی از عوامل مهم ابتلا به بیماری‌هایی چون کبد چرب، دیابت، بیماری‌های قلبی در کشور در حال افزایش است. قبلا چاقی بیشتر در گروه‌های سنی بزرگسال و سالمند مشاهده می‌شد اما متاسفانه در حال حاضر همه گروه های سنی حتی کودکان با افزایش آمار چاقی و اضافه وزن مواجه هستند. کوهدانی، افسردگی را نیز یکی از مشکلات دنیای صنعتی امروز اعلام کرد و گفت: با افزایش میکروارگانیسم‌های مفید روده، می‌توان خطر ابتلا این بیماری را کاهش داد.

more_vert برترین رژیم‌های غذایی سال ۲۰۲۰

ادامه مطلب

closeبرترین رژیم‌های غذایی سال ۲۰۲۰

محققان و متخصصان علوم تغذیه آمریکا مانند سال‌های گذشته برترین رژیم‌های غذایی سال ۲۰۲۰ میلادی را طبقه‌بندی کردند. پایگاه خبری U.S. News هر ساله گزارشی مبنی بر بهترین رژیم غذایی منتشر می کند، در این رده‌بندی مواردی از قبیل غنی بودن رژیم غذایی از مواد مورد نیاز بدن، ایمنی، کاهش وزن و اثر محافظتی در برابر دیابت و بیماری‌های قلبی مد نظر قرار می‌گیرد. برترین رژیم‌های غذایی ۲۰۲۰ به ترتیب عبارتند از: رژیم غذایی مدیترانه‌ایساکنین کشورهای حاشیه دریای مدیترانه به طور کلی طول عمر بیشتری دارند و نسبت به ساکنین نقاط دیگر از سطح سلامتی بالاتری برخوردارند. میزان دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان در این افراد کمتر است، راز این سلامتی و طول عمر در رژیم غذایی مدیترانه‌ای است. رژیم مدیترانه‌ای به طور معمول شامل چربی‌های اشباع نشده مانند روغن زیتون، آجیل و آووکادو، همراه با سبزیجاتی مانند کرفس، اسفناج و هویج است. این سبزیجات غنی از نیتریت و نیترات هستند و ترکیب این دو گروه غذایی باعث تشکیل اسیدهای چرب نیترو می‌شود. در رژیم غذایی مدیترانه‌ای جایی برای گوشت قرمز، غذاهای فرآوری شده و قندهای مصنوعی وجود ندارد. استفاده از مقادیر زیاد میوه، سبزیجات، روغن زیتون، لوبیا، غلات و محصولات لبنی کم چرب در این رژیم غذایی توصیه شده است. برخی از مزیت‌های دیگر استفاده از رژیم مدیترانه‌ای عبارتند از :جلوگیری از بروز بیماری مزمن کلیهکاهش فشار خوناز بین بردن سلول‌های سرطانیجلوگیری از بروز استرس و افسردگیجلوگیری از ابتلا به پارکینسون و آلزایمر همچنین رژیم غذایی مدیترانه‌ای با وجود روغن زیتون، باعث کاهش وزن می‌شود و از بروز دیابت جلوگیری می‌کند. رژیم غذایی DASHرژیم غذایی DASH سال‌ها است که به عنوان بهترین رژیم برای مبارزه با انواع سرطان، سکته مغزی، سنگ کلیه، دیابت و کاهش وزن انتخاب می‌شود. این رژیم غذایی یک رویکرد مادام العمر برای مصرف غذای سالم است که تمرکز عمده آن روی پیشگیری و درمان فشار خون بالاست. این برنامه غذایی افراد را به کاهش مصرف سدیم تشویق می‌کند و در آن مواد غذایی حاوی پتاسیم، کلسیم و منیزیم گنجانده شده است. یکی از مهمترین مزیت‌های این روش، انعطاف‌پذیری آن است و اینکه از هیچ دستور پیچیده‌ای تبعیت نمی‌کند. توصیه محققان در رژیم غذایی DASH، مصرف مقدار زیادی میوه، سبزیجات، غلات سبوس دار، محصولات لبنی کم چرب، روغن سبزیجات، آجیل، گوشت سفید و حبوبات است و مصرف نوشیدنی های شیرین و چربی‌های اشباع شده را ممنوع می‌کند. مطالعات اخیر با بررسی بیش از چهار هزار و ۵۰۰ نفر نشان می‌دهد پیروی از رژیم غذایی DASH‌ احتمال نارسایی قلبی در افراد کمتر از ۷۵ سال را به میزان ۵۰ درصد کاهش می‌دهد. نارسایی قلبی یکی از مهمترین دلایل بستری‌شدن افراد سالمند در بیمارستان است. محققان این رژیم غذایی را مشابه با رژیم غذایی مدیترانه می‌دانند و معتقدند این دو دستور به هم گره خورده‌اند. رژیم نیمه‌گیاه‌خواریاز ابداع این رژیم غذایی حدود یک دهه می‌گذرد. در این رژیم غذایی فرد در بیشتر موارد غذای گیاهی مصرف می‌کند، اما در صورت میل شدید می‌تواند غذاهای گوشتی مانند انواع برگر، استیک یا کباب بخورد. پیروی از این رژیم غذایی در کاهش وزن نقش دارد، باعث طول عمر می‌شود و احتمال ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد. رژیم غذایی WW این رژیم غذایی در واقع یک برنامه کاهش وزن است که می‌تواند به صورت آنلاین یا گروهی باشد و بسیاری از افراد مشهور در سراسر جهان در آن عضو هستند. تمرکز این برنامه بر رژیم غذایی سالم و تحرک زیاد است. پس از ثبت نام در برنامه پشتیبانانی وجود دارد که افراد را در کاهش وزن و مصرف غذای صحیح یاری می‌کنند. این برنامه به هر غذا یک امتیاز می‌دهد، سپس مطابق سن، وزن و جنس استانداردی تعیین می‌کند و امتیاز هر غذا باید مطابق با امتیاز در نظرگرفته شده در برنامه باشد. رژیم غذایی کلینیک مایوتاکید این رژیم غذایی بر شیوه زندگی سالم و حذف عادت‌های غلط است و بر مصرف انواع میوه، ‌سبزیجات و غلات کامل تاکید دارد. رژیم غذایی MINDرژیم غذایی MIND تقریبا مشابه رژیم غذایی مدیترانه‌ای است؛ اما تمرکز آن روی مصرف سبزیجات، روغن زیتون، آجیل، غلات کامل، لوبیا، ماهی و محصولات خانواده توت (خشک یا تازه) است. مطالعات نشان می‌دهد این رژیم غذایی در سلامت مغز و عملکرد شناختی بسیار موثر است و خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می‌دهد.

more_vert کتاب می‌خواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن!

ادامه مطلب

closeکتاب می‌خواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن!

کتاب می‌خواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن! - جلد دوم به قلم سید ماشاء الله فرخنده، به صورت دقیق و موشکافانه‌ روش صحیح خام‌خواری برای افراد با بیماری‌های مختلف را مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهد. در جلد اول این کتاب به طور کلی رئوس مطالب و فلسفه‌ تغذیه‌ بیولوژی انسان توضیح داده شده است. این جلد به شما نکاتی را یادآوری می‌کند که در جلد پیش به صورت جزئی به آن پرداخته نشد و تنها به طور عمومی به همه پیشنهاد شد که اگر می‌خواهید سالم شوید، خام‌خواری کنید. اما در این جلد به طور اصولی به شما توضیح داده می‌شود تا بتوانید در این دنیای پر از اطلاعات غلط، بر کج‌فهمی‌ها و ‌تفسیرهای نادرست بیشتر غلبه کنید و از اطلاعاتی که در اختیار دارید، نهایت استفاده را ببرید. طرح این موضوع که برای همه انسان‌ها، برنامه یا روش تغذیه‌ی یکسانی وجود دارد که با دنبال کردن آن همه می‌توانند سالم شوند، ادعایی بی‌پایه و اساس و دور از واقعیت است. نتیجه‌ تحقیقات در خصوص تغذیه‌ انسان، نشان داده که در قرن حاضر نمی‌شود یک نوع تغذیه را به همه توصیه کرد، بلکه خرد طبیعی هر کس باید با هشیاری جسمی خود، آگاهانه از میان طیف گسترده‌ مواد غذایی شناخته شده، مناسب‌ترین و بهترین‌ها را برای خود انتخاب کرده و مصرف کند. وقتی کسی این کتاب را مطالعه می‌کند و تصمیم می‌گیرد که طبق رهنمودهای آن از خوردن غذاهای پخته پرهیز کرده و فقط با مواد خام تغذیه کند، پس از مدتی که از ماه عسل با مواد خام سپری می‌شود، سروکله‌ یک سری مشکلات پیدا می‌شود که برخی فکر می‌کنند در اثر خوردن مواد خامی است که شخص طبق تجویز این کتاب آن‌ها را مصرف کرده است. اما این کتاب قصد دارد به شما بگوید درست است که انسان موجودی میوه‌خوار است، اما همه افراد نمی‌توانند از تمام‌ میوه‌ها استفاده کنند. میوه‌خواری یک هنر فراموش شده است. در طی قرن‌ها که انسان خود را از قوانین طبیعت و تغذیه‌ طبیعی جدا کرده، دچار تحولات ارگانیکی و آنزیمی شده‌ است و به همین علت برخی‌ به هضم و جذب مواد قندی و اسیدهای موجود در میوه‌ها، قادر نیستند و باید سال‌ها بدن خود را از سلول‌های تغییر شکل داده، پاک کنند تا بتوانند با میوه تغذیه کنند. در بخشی از کتاب می‌خواهی سالم شوی؟ قابلمه را فراموش کن! می‌خوانیم: هیچ داروی درمان کننده‌ای برای هیچ کدام از بیماری‌های ما وجود ندارد و فقط داروهایی را شناسایی کرده‌ایم که به وسیله‌ آن‌ها توانسته‌ایم عصب‌ اندام‌های متفاوت را بی‌حس کنیم، به همین دلیل است که وقتی بدن با انرژی ذخیره‌شده، این داروهای سمی را خنثی کرده و از بدن بیرون می‌کند، دوباره سروکله‌ بیماری پیدا می‌شود. من هم مثل هر بیماری، سال‌ها ندانسته موش آزمایشگاهی کلیسای پزشکی بودم و حالا وقتی فکر می‌کنم، متعجب می‌شوم که چگونه در قرن بیست و یکم تا این اندازه ناآگاه و بی‌خبر از قانون زندگی روزگار می‌گذرانیم و نسبت به خود، طبیعت، زندگی، خدا و هستی کوچک‌ترین شناختی نداریم. خانم‌ها مشکل پروستات ندارند اما به مشکلات و بیماری‌های دستگاه تولید مثل مبتلا می‌شوند. علت ابتلای آن‌ها به این بیماری‌ها مصرف قرص‌های ضد حاملگی است که سال‌ها استفاده کرده‌اند. می‌گویند قبیله مایاها پنج هزار سال پیش به علتی که مشخص نیست منقرض شدند و بعضی از دانشمندان معتقدند که ما انسان‌ها مدت پنج هزار سال است که دچار فراموشی و فقدان توانایی دسترسی به خرد طبیعت شده‌ایم. شاید کسی بگوید که چرا و چگونه ما دچار این فراموشی شده‌ایم. جواب این سؤال ساده است و هر کس می‌تواند به خود رجوع کند تا عمق این فراموشی را دریابد. آیا شما خواننده‌ عزیزی که این کتاب را می‌خوانی دارای آرامش درونی هستی؟ یا مثل همه‌ ما دائم از یک چاله‌ فکری به چاله‌ دیگری می‌افتی و لحظه‌ای آرامش نداری و در فکرهای گذشته هستی؟ یا به آینده‌ موهومی فکر می‌کنی که اگر هم پیش آید در این لحظه که همیشه این لحظه است به وقوع می‌پیوندد و تو از این لحظه بی‌خبری؟ فهرست مطالبسخنی با خوانندگانمقدمه‌ای بر جلد دومتغذیه بیماران دیابتیتغذیه‌ کسانی که قند خون پایین دارندتغذیه‌ بیماران کلیویپروستاتپوکی استخوانکبد چرب و چربی خونمراحل هفتگانه یک بیماریام. اس (مولتی پل اسکلروز)تغذیه‌ بیماران ‌ام. اسمیگرنتغذیه‌ بیماران میگرنیسرطان پوستچگونه باید روزه‌ درمانی گرفت؟روزه شکستندندان دردبوی دهاننقش روان در سلامتی

more_vert قوانینی که به کاهش وزن شما کمک می کنند

ادامه مطلب

closeقوانینی که به کاهش وزن شما کمک می کنند

کاهش وزن یکی از مهمترین رویاهای بسیاری از افراد است. اما برخی از این افراد در مسیر کاهش وزن با مشکلاتی مواجه می شوند و نمی توانند به اندازه ای که انتظار دارند در این مسیر موفق باشند. کارشناسان می گویند که یکی از مهمترین مواردی که به کاهش وزن افراد کمک می کند استفاده از روشهایی پایدار و مستمر است که وقفه ای نداشته باشند. برای رسیدن به کاهش وزن پایدار به تکات زیر توجه کنید: قوانینی که به کاهش وزن شما کمک می کنند بطری آب قابل را در همه جا حمل کنید هیدراتاسیون بهترین دوست رژیم غذایی است. چرا؟ از آنجا که آب به جلوگیری از پرخوری کمک می کند ، متابولیسم شما را فرو می ریزد، نفخ را کاهش می دهد و مانع از مصرف سایر نوشیدنی های شیرین می وشد و در نتیجه صدها کالری برای شما ذخیره می کند. ما اغلب عطش را با گرسنگی اشتباه می گیریم ، بنابراین نوشیدن مقداری آب و 20 دقیقه انتظار می تواند معده شما را پر کند و ممکن است اشتهای شما را نیز کاهش دهد و شما را از پرخوری در صورتی که بدن به مواد غذایی برای سوخت نیاز ندارد ، در امان نگه دارد. نوشیدن آب برای بسیاری از فرآیندهای مهم متابولیک ، از جمله تولید انرژی سلولی و کمک به بدن شما در متابولیزه کردن چربی ذخیره شده بسیار حیاتی است. به طور متوسط هر ​​آمریکایی روزانه 140 کالری قند مصرف می کند. اگر همه این موارد را با آب جایگزین کنید ، می توانید در طول یک سال بیش از 10 پوند وزن خود را کاهش دهید. طبق یک مطالعه روی 173 زن دارای اضافه وزن ، کسانی که 4 بار فنجان آب به رژیمهای غذایی روزانه خود اضافه کرده اند ، طی یک سال پنج پوند اضافی را از دست داده اند. محیط فعلی زندگی خود را متحول کنید اولین قدم از دست دادن وزن موفق ، دستکاری در محیط روزمره زندگی شماست. یکی از بهترین راهها برای از بین بردن همه وسوسه ها از آشپزخانه شروع می شود و بهتر است میوه و سبزیجات تازه را جایگزین همه خوراکی های ناسالم کنید. سعی کنید رادیکال های آزاد را وارد خوراکی های خود کنید و از فیبر و آنتی اکسیدان های بیشتری استفاده کنید. اگر عادت داشتید همیشه روی میز خود خوراکی و تنقلات بگذارید، این بار تنقلات را از روی میز جمع کرده و از میوه و سبزیجات استفاده کنید. یک روند مداوم را حفظ کنید تلاش کنید از ابتدا تا انتهای روند کاهش وزن خود یک روند مداوم را حفظ کنید. درواقع سعی کنید مرتب رژیم و ورزش خود را متوقف نکنید. اگر قرار باشد مرتب کاهش وزن خود را با اختلال رو به رو کنید، نتیجه چندانی نخواهید گرفت. درست است که این موضوع اراده بسیاری می طلبد اما فراموش نکنید که اگر خود را تحت فشار می بینید شاید بهتر باشد با یک روانشناس مشورت کنید.