
مقاله علمی و پژوهشی" مکاتب فرهنگ و ارتباطات " مقاله ای است در 8 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به مکاتب فرهنگ و ارتباطات، مطالعات فرهنگی ، فرهنگ توده ای ، دیدگاه انتقادی و مکاتب فرهنگی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

مطالعات اخیر محققان دانشگاه وسترن آنتاریو نشان میدهد آب پرتقال و نارنگی حاوی ترکیباتی است که خاصیت ضد چاقی دارند. به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، بر اساس مطالعات صورت گرفته پرتقال و نارنگی حاوی ترکیبی به نام نبیلتین هستند. این مولکول خطر بروز بیماری های قلبی و دیابت را کاهش داده و ضد چاقی و اضافه وزن است. بر اساس این مطالعه ، موشهایی که هر روز رژیم غذایی پرچرب داشتند؛ ولی با ترکیبات نبیلتین نیز تغذیه میشدند، به طور چشمگیری لاغر بودند و چربی خون پایینی داشتند، از طرفی مقاومت نسبت به انسولین در آنان بسیار پایین بود. محققان بر این باورند ترکیبات فلاونوئید نبیلتین در برابر اختلالات متابولیک اثر محافظتی دارند. همچنین احتمال میدهند این مولکول قادر به تنظیم مسیر چربیسوزی در بدن است. اکنون حدود ۶۱ درصد از بزرگسالان به اضافه وزن یا چاقی مبتلا هستند و شاخص توده بدنی بالایی دارند. شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاکتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست می آید. شاخص توده بدنی کمتر از ۱۸.۵، نشان دهنده کم وزنی غیر طبیعی است. اگر عدد به دست آمده بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹ باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است، عدد بزرگتر و مساوی ۲۵، نشاندهنده اضافه وزن است، عدد ۳۰ به بالا نشان دهنده چاقی است، که به ترتیب به چاقی درجه یک (بین ۳۰ تا ۳۴.۹)، چاقی درجه دو (بین ۳۵ تا ۳۹.۹) و چاقی درجه سه (۴۰ به بالا) تقسیم بندی می شود. آگاهی از شاخص توده بدنی برای هر فرد ضروری است.مطالعات نشان می دهد بیش از ۱۰ نوع سرطان با چاقی و اضافه وزن ارتباط مستقیم دارد. علاوه بر آن، چاقی عامل اصلی حمله قلبی، سکته مغزی، بیماری های تنفسی و دیابت است.نتایج این مطالعه در نشریه Lipid Research منتشر شده است.

میر مهرداد پیدایی در جزوه رفتار سازمانی پیشرفته، مباحث رفتار سازمانی را در سه بعد فردی، گروهی و سازمانی بیان کرده است. رفتار سازمانی (Organizational Behavior) یک رشتهی علمی، پیرامون مطالعهی رفتار افراد و شناخت عوامل تأثیرگذار شخصی و سازمانی در رفتار آنها در محیط کار میباشد که هدف آن بهبود کارایی سازمان است. جهتگیری اصلی میر مهرداد پیدایی در این اثر، ایجاد همسویی مطالب رفتار سازمانی با واقعیتهای اجتماعی کشور است. در بخشی از کتاب رفتار سازمانی پیشرفته میخوانیم: عدهای از روشنفکران قدیمی که اعتقاد داشتند جامعه طبقاتی با منافع خاص خود درجهبندی شده است و هر فردی از طبقه خود دفاع میکند و میخواهد که قدرت خود را حفظ نماید، میگفتند در ایران حدود یک هزار فامیل حکومت را در دست دارند و همیشه مهرههای اصلی هیئت حاکمه از میان اینها انتخاب میشوند. این هزار فامیل هیچگاه به توده مردم اجازه نمیدهند که در امور زندگی خود دخالتی داشته باشند در حقیقت، این توده مرد مانند بردگانی برای این تافتههای جدا بافته، کار میکنند و رنج میبرند. در واقع اینها هستند که شاهان را میآورند و میبرند و هم اینها هستند که گاهی زیر پرده و گاهی کاملاً اشکار گرداننده اصلی مملکتاند. فهرست مطالبمقدمهشخصیتانگیزشتصمیمگیری و کار گروهیارتباطاترهبریاسترس و تعارضبیوریتمفرهنگ سازمانیمدیریت تغییررفتار با افراد دشوار

نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است، نشان میدهد یک باکتری رایج که سلامت سیستم گوارش را تقویت میکند میتواند ساخت پروتیینی را که با ابتلا به بیماری پارکیسنون ارتباط دارد، کند و یا حتی معکوس کند. به گزارش پایگاه اینترنتی نیوز مدیکال، پارکینسون بیماری است که سیستم حرکتی بدن را مختل میکند. این بیماری زمانی اتفاق میافتد که برخی سلولهای خاص در مغز دچار مشکل میشوند. معمولا این سلولهای عصبی مسؤول تولید مادهی شیمیایی مهمی بهنام دوپامین هستند. دوپامین مادهای است که با بخش کنترلکنندهی حرکات بدن در مغز مرتبط است. سیگنالهایی که دوپامین به مغز میفرستد به ماهیچهها اجازهی حرکت میدهند. هنگامی که فرد به پارکینسون مبتلا میشود، این سلولهای عصبی از کار میافتند و دوپامین به اندازهی کافی ترشح نمیشود، در نتیجه فرد برای حرکت دچار مشکل میشود. اکنون محققان دانشگاههای «ادینبورگ» و «داندی» در انگلیس با انجام این مطالعه بر روی کرمهای گرد متوجه شدند که یک نوع باکتری روده از تشکیل تودههای سمی که مغز را از دوپامین محروم میسازد، جلوگیری میکند. آنها در این مطالعه که با توجه به مطالعهای انجام شد که پیش از این ارتباط مغز را با باکتری روده مشخص کرده بود، موفق به شناسایی پروبیوتیک و یا باکتری خوب در کرمهای گرد شدند که از تشکیل تودههای سمی یاد شده جلوگیری میکند. این یافتههای جدید زمینه را برای انجام مطالعاتی در آینده مهیا میسازند که ارزیابی میکنند چگونه مکملهایی مانند پروبیوتیکها بر این وضعیت تاثیر میگذارند. در مغز افراد مبتلا به پارکینسون، پروتئین آلفا سینوکلین مسیر تابیدگی را درست طی نمیکند که منجر به تشکیل تودههای سمی میشود. این تودهها با مرگ سلولهای عصبی مسؤول تولید دوپامین ارتباط دارند. از دست دادن این سلول ها باعث بروز علائم حرکتی مرتبط با پارکینسون از جمله انجماد حرکتی، لرزش و کندی حرکت میشود. محققان دانشگاه های «ادینبورگ» و «داندی» در این مطالعه کرمهای گرد را به گونهای اصلاح کردند که نسخه انسانی آلفا سینوکلین که این تودهای سمی را میسازند، تولید کند. محققان به این کرمها انواع مختلفی از پروبیوتیکها را دادند تا متوجه شوند که آیا باکتری موجود در آنها میتواند بر تشکیل تودههای سمی تأثیر گذارد یا خیر. پژوهشگران متوجه شدند که یک پروبیوتیک به نام Bacillus subtilis دارای اثر محافظتی قابل توجهی در برابر ساخت این پروتئین است و همچنین برخی از تودههای پروتئینی که قبلاً تشکیل شدهاند را پاک میکند. این موضوع باعث بهبود علائم حرکتی در کرمهای گرد می شود. محققان همچنین دریافتند که باکتریها با تولید مواد شیمیایی که نحوه پردازش چربیهای خاص به نام «اسفنگولیپیدها» را توسط آنزیمها در سلولها تغییر میدهند، میتوانند از تشکیل تودههای سمی آلفا سینوکلین جلوگیری کنند. نتایج این مطالعه در مجله Cell Reports منتشر شده است.

مطالعات جدید نشان میدهد در سلولهای بافت چرب نوعی پروتئین چسبنده به اسیدهای چرب بیان میشود که عامل رشد تومور سرطان سینه است. به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری ساینسدیلی، مطالعات قبلی ارتباط چاقی و اضافه وزن با افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه و سرطانهای دیگر را نشان داد.محققان دانشگاه لوئیزویل در آمریکا مطالعات جدیدی را در مورد دلیل ارتباط چاقی با افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه آغاز کردند. بر اساس این مطالعه در سلولهای بافت چرب نوعی پروتئین چسبنده به اسیدهای چرب موسوم به FABP۴ بیان میشود که عامل رشد تومور سرطان سینه است.در حالت عادی مقدار مشخصی از FABP۴ وارد خون میشود، اما با افزایش میزان بافت چربی در بدن، مقدار این پروتئین نیز افزایش مییابد. معمولا مولکولهای این پروتئین درون سلولها قرار دارند، اما با چاق شدن شخص، این مولکولها از سلول خارج شده و آزادانه وارد جریان خون میشوند و سپس میتوانند مستقیم با سلولهای سرطان سینه تعامل کرده و منجر به رشد تومور شوند. علاوه بر این ممکن است تعداد مولکولهای پروتئین FABP۴ درون سلولهای ماکروفاژ مربوط به تومور سرطانی افزایش یافته و منجر به رشد تومور شود.به رشد کنترل نشده سلولهای پوشش داخلی مجرای شیری یا لوبول، سرطان سینه گفته میشود. هر سینه از ۱۵ تا ۲۰ بخش به نام لوب تشکیل شده که به صورت خوشهای در کنار هم قرار دارند. لوبها مجموعهای از غدد شیری هستند. هر لوب از بخشهای کوچکتری به نام لوبول تشکیل شده است. سرطانی که از لوبول آغاز شود، سرطان لوبولار نامیده میشود. سرطان سینه در زنان شایعتر است، گرچه احتمال ابتلای مردان نیز به سرطان سینه وجود دارد.سرطان سینه شایعترین سرطان در زنان است و سالانه حدود دو میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا میشوند. غربالگری منظم و تشخیص به موقع مهمترین عوامل موفقیت در درمان است.در حال حاضر حدود ۶۱ درصد از بزرگسالان به اضافه وزن یا چاقی مبتلا هستند و شاخص توده بدنی بالایی دارند.شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاکتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست می آید. شاخص توده بدنی کمتر از ۱۸.۵، نشان دهنده کم وزنی غیر طبیعی است. اگر عدد بدست آمده بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹ باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است. عدد بزرگتر و مساوی ۲۵، نشان دهنده اضافه وزن است. عدد ۳۰ به بالا نشان دهنده چاقی است، که به ترتیب به چاقی درجه یک (بین ۳۰ تا ۳۴.۹)، چاقی درجه دو (بین ۳۵ تا ۳۹.۹) و چاقی درجه سه (۴۰ به بالا) تقسیم بندی می شود. آگاهی از شاخص توده بدنی برای هر فرد ضروری است.مطالعات نشان می دهد بیش از ۱۰ نوع سرطان با چاقی و اضافه وزن ارتباط مستقیم دارد. علاوه بر آن، چاقی عامل اصلی حمله قلبی، سکته مغزی، بیماری های تنفسی و دیابت است.

مقاله علمی و پژوهشی" انقلاب اسلامی در مطبوعات آمریکا " مقاله ای است در 12 صفحه که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به انقلاب اسلامی در مطبوعات آمریکا ،رسانه های آمریکایی ، تبلیغات سیاسی ، فرهنگ توده ، سلطه فرهنگی ، تصویر سازی اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب واژهنامه توصیفی فرهنگنویسی اثر فریبا قطره، با هدف معرفی مفاهیم مطرح در حوزه فرهنگنویسی به رشتهی تحریر درآمده است و کاربران اصلی آن فرهنگنویسان، دانشجویان زبانشناسی و سایر رشتههای مرتبط و علاقمندان به حوزۀ فرهنگنویسی هستند. فرهنگنویسی یکی از مهمترین جنبههای کاربردی زبان است. امروزه با توجه به نیازهای گوناگون کاربران، فرهنگها و واژهنامههای متنوعی با اهداف گوناگون طراحی و تألیف میشوند. یکی از انواع رایج فرهنگ، فرهنگهای تخصصی هستند که به ارائه و تعریف و توضیح واژهها و اصطلاحهای یک علم یا حوزۀ فنی مشخص میپردازند. بدنۀ اصلی کتاب واژهنامه توصیفی فرهنگنویسی (Descriptive glossary of lexico graphy) را فهرستی از واژهها و اصطلاحهای تخصصی فرهنگنویسی به زبان انگلیسی تشکیل میدهد که برای آنها به زبان فارسی تعریف و توضیح ارائه شده است. افزون بر این، به منظور سهولت در پیدا کردن معادلهای انگلیسی برای اصطلاحهای فارسی نیز یک واژهنامۀ فارسی به انگلیسی ارائه شده است. برای انتخاب مدخلهای این فرهنگ، از منابع گوناگونی استفاده شده که در پایان فهرست شدهاند، اما در این میان دو اثر سهم بیشتری داشتند: فرهنگ فرهنگنویسی (هارتمن و جیمز، 1998) و فرهنگنویسی: فرهنگ اصطلاحات پایه (بورخانوف، 1998).

کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان، تالیف احسان پوری، ضمن معرفی فرهنگ سازمانی و عوامل موثر در آن به نقش فرهنگ سازمانی در تعالی سازمانی و افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد کارکنان در سازمان میپردازد. مفهوم فرهنگ سازمانی به عنوان عامل موثر در بهرهوری و عملکرد سازمان در نظر گرفته شده است و چنانچه فرهنگ مناسب کاری به خوبی بین مدیران و کارکنان گسترش یابد به تحکیم تعهد سازمانی، ارتقاء اخلاقیات، عملکرد و بهرهوری بالاتر منجر میشود. در کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان میخوانیم که فرهنگ سازمانی، یکی از جدیدترین واژههای ادبیات مدیریت است که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه اندیشمندان و صاحب نظران مدیریت قرار گرفته است. اوچی پیترز و واترمن در پر فروشترین کتابهایشان بر اهمیت فرهنگ سازمان به عنوان شرط موفقیت سازمانها تأکید کردهاند. پژوهشگران در زمینه فرهنگ سازمانی معتقد هستند که نسبت فرهنگ به سازمان مانند نسبت شخصیت است به فرد و اعتقاد دارند که برای ایجاد بالندگی در افراد جامعه باید در زمینه شخصیتی آنها کاوش صورت گیرد. بر این اساس برای ایجاد بالندگی سازمانی که منجر به بالندگی جامعه میگردد باید در فرهنگ سازمان تحقیق شود. فهرست مطالب فصل اول: کلیات و تعاریففصل دوم: مدیریت منابع انسانیفصل سوم: نقش فرهنگ در سازمانفصل چهارم: فرهنگ سازمانی و بهبود عملکرد کارکنانفصل پنجم: هوش فرهنگی در سازمانیفصل ششم: فرهنگ کارآفرینی در سازمانفصل هفتم: فرهنگ یادگیری سازمانی و رضایت شغلیفصل هشتم: فرهنگ سازمانی و سوء رفتار سازمانیفصل نهم: نقش رهبری در فرهنگ سازمانیفصل دهم: مدیریت چالشها در فرهنگ و رفتار سازمانیفصل یازدهم: کنترل رفتارهای کاری انحرافی در سازمانفصل دوازدهم: فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی

مقاله علمی و پژوهشی" الگوی بومی شناخت و سنجش فرهنگ سازمانی " مقاله ای است که در21 صفحه در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فرهنگ سازمانی ، الگوی بومی شناخت، فرهنگ آرمانگرا ، فرهنگ تحول گرا ، فرهنگ تعالی گرا و سنجش فرهنگ سازمانی اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان، تالیف احسان پوری، ضمن معرفی فرهنگ سازمانی و عوامل موثر در آن به نقش فرهنگ سازمانی در تعالی سازمانی و افزایش بهرهوری و بهبود عملکرد کارکنان در سازمان میپردازد. مفهوم فرهنگ سازمانی به عنوان عامل موثر در بهرهوری و عملکرد سازمان در نظر گرفته شده است و چنانچه فرهنگ مناسب کاری به خوبی بین مدیران و کارکنان گسترش یابد به تحکیم تعهد سازمانی، ارتقاء اخلاقیات، عملکرد و بهرهوری بالاتر منجر میشود. در کتاب تاثیر فرهنگ سازمانی بر تعالی سازمان میخوانیم که فرهنگ سازمانی، یکی از جدیدترین واژههای ادبیات مدیریت است که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه اندیشمندان و صاحب نظران مدیریت قرار گرفته است. اوچی پیترز و واترمن در پر فروشترین کتابهایشان بر اهمیت فرهنگ سازمان به عنوان شرط موفقیت سازمانها تأکید کردهاند. پژوهشگران در زمینه فرهنگ سازمانی معتقد هستند که نسبت فرهنگ به سازمان مانند نسبت شخصیت است به فرد و اعتقاد دارند که برای ایجاد بالندگی در افراد جامعه باید در زمینه شخصیتی آنها کاوش صورت گیرد. بر این اساس برای ایجاد بالندگی سازمانی که منجر به بالندگی جامعه میگردد باید در فرهنگ سازمان تحقیق شود. فهرست مطالبفصل اول: کلیات و تعاریففصل دوم: مدیریت منابع انسانیفصل سوم: نقش فرهنگ در سازمانفصل چهارم: فرهنگ سازمانی و بهبود عملکرد کارکنانفصل پنجم: هوش فرهنگی در سازمانیفصل ششم: فرهنگ کارآفرینی در سازمانفصل هفتم: فرهنگ یادگیری سازمانی و رضایت شغلیفصل هشتم: فرهنگ سازمانی و سوء رفتار سازمانیفصل نهم: نقش رهبری در فرهنگ سازمانیفصل دهم: مدیریت چالشها در فرهنگ و رفتار سازمانیفصل یازدهم: کنترل رفتارهای کاری انحرافی در سازمانفصل دوازدهم: فرهنگ سازمانی و رضایت شغلی

گروهی از محققان انگلیسی، دریافتند چاقی یا مذکر بودن دو عاملی هستند که موجب کاهش شانس بقا در برابر بیماری کووید ۱۹ میشوند. این مطالعه بزرگترین تحقیقات انجام گرفته در رابطه با کووید ۱۹ در خارج چین محسوب می شود. به گزارش روز شنبه پایگاه خبری ساینسدیلی، در این تحقیقات که با مطالعه ۱۷ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ انجام گرفت، مشخص شد در کنار فاکتورهای ریسکی مانند ابتلا به بیماریهای مزمن قلب، ریه و کلیه، ضعف سیستم ایمنی، دیابت و برخی از انواع سرطان، مذکر بودن یا چاقی به معنای داشتن شاخص توده بدنی بالاتر از ۳۰ نیز دو عامل ریسک دیگر برای این بیماری محسوب میشوند.شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاکتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست می آید. شاخص توده بدنی کمتر از ۱۸.۵، نشان دهنده کم وزنی غیرطبیعی است. اگر عدد به دست آمده بین ۱۸.۵ تا ۲۴.۹ باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است. عدد بزرگتر و مساوی ۲۵، نشان دهنده اضافه وزن است و عدد ۳۰ به بالا نشان دهنده چاقی است که به ترتیب به چاقی درجه یک (بین ۳۰ تا ۳۴.۹)، چاقی درجه دو (بین ۳۵ تا ۳۹.۹) و چاقی درجه سه (۴۰ به بالا) تقسیم بندی می شود.با وجود این که علت مرگ بیشتر و علایم شدیدتر افراد چاق در اثر بیماری کووید ۱۹ مشخص نیست، محققان معتقدند کاهش کارآیی ریه و وجود التهاب در بافت چربی افراد چاق می تواند یکی از دلایل این وضعیت باشد.به اعتقاد محققان این عوامل میتواند موجب تشدید طوفان سیتوکین و در نهایت بروز علایم شدید یا مرگ بیماران چاق شود.طوفان سیتوکین (cytokine storm) یک واکنش غیرطبیعی ایمنی است. این واکنش نوعی سندرم پاسخ التهابی سیستمیک است و میتواند با علائمی مانند تب، خستگی، بیاشتهایی، درد مفاصل، تهوع، استفراغ، اسهال، عوارض پوستی، تنفس سریع، تپش قلب، افت فشار خون، تشنج، سردرد، توهم و لرزش همراه باشد. در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ این عارضه میتواند منجر به تورم بافت ریه شود. این تحقیقات با همکاری ۲۵۰۰ پرستار و دانشجوی پزشکی در ۱۶۶ بیمارستان انگلیس انجام گرفته و بزرگترین تحقیقات انجام گرفته در رابطه با کووید ۱۹ در خارج چین محسوب می شود. نتایج این تحقیقات در اختیار دولت انگلیس و سازمان جهانی بهداشت قرار گرفته است تا با اطلاعات به دست آمده از سایر کشورهای جهان مطابقت داده شود. ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در دو ماه گذشته حدود ۲۰۰ کشور و منطقه را درگیر کرده است.

ادیب برومند نامی آشنا در ادبیات، فرهنگ، هنر و سیاست است. اشعارِ دلانگیز، قصاید ملّی و میهنی، مقالات و تحقیقات متعدد در زمینههای فرهنگ و هنر و تاریخ، عضویت در جبهۀ ملّی و حضور فعال و ممتد تا به امروز، ریاست هیأت رهبری و شورای مرکزی جبهۀ ملّی، متخصص در شناخت آثار هنری و کتب خطی و نقاشیهای تاریخی، همه و همه بخش کوتاهی از معرفی وی است. علاوه بر آن اخلاقی نیکو و گشادهدستی ادیب زبانزد خاص و عام است. مجموعه «گفتوگوهای ادیب برومند» شامل ۱۵ مصاحبه استاد عبدالعلی ادیب برومند با رسانهها و روزنامهها به مناسبتهای گوناگون است. مصاحبه با آخرین نسل از جبهۀ ملّی اول و شاید واپسین قصیدهسرا. او را میتوان تاریخ شفاهی معاصر ایران دانست، سینهای پر از حرف و خاطره.ترتیب مصاحبهها بر اساس تاریخ است و صحت و درستی آن نیز به تأیید ایشان رسیده است. گفتوگوهایی که هر کدام بخشی از تاریخ این مرز و بوم را ورق میزنند. فهرست مطالبپیشگفتارشاعر ملّیایرانیان باید اندیشههای اهریمنی را از خود دور کنند!کودتای 28 مردادحزب توده مروج شعر نو بود!ادیب برومند ادب پارسیمصدق، قوام را مسئول کشتار ۳۰ تیر نمیدانستلباس فاخر بر تن شعر بپوشانیماز کودکی میخواستم شاعری بزرگدر حد شاعران متقدم شومدرباره ملی گراییاز دیرباز آرزو داشتم شاعری بینظیر باشمادبیات مشروطهشاه علیه دولت دکتر مصدق کارشکنی میکرددریغم آمد میراث فرهنگی ایران به تاراج برودبیرون کردن انگلیسی ها از ایران کار بزرگی بودمصدقی هستیم، اما حق با صالح بود

کتاب فرهنگ جامع اصطلاحات موسیقی نوشتۀ فریدون ناصری، شامل هشت هزار لغت و اصطلاح و ترجمهی تأویلی و بیانی اصطلاحات رایج در موسیقی است. همچنین کتاب فرهنگ جامع اصطلاحات موسیقی شامل تلفظ مهمترین اصطلاحات ایتالیایی به همراه مجموعهای از اصطلاحات آلمانی و ایتالیایی آنگونه که در هنر موسیقی به کار میرود آمده است. فریدون ناصری در تألیف این فرهنگ از فرهنگهایی نظیر فرهنگ پل رونتون، دیکسیونر موسیقی لاروس، انسیکلوپدی فاسکل، دیکسیونر مارک هونگر، فرهنگ موسیقی رولاند دوکانده، انسیکلوپدی موسیقی مقدس استفاده کرده است. فریدون ناصری نوازنده ویلنسل، آهنگساز و رهبر ارکستر سمفونیک تهران و مولف و مترجم چند کتاب موسیقی بود. او را باید احیاء کننده ارکستر سمفونیک تهران در بعد از انقلاب نام نهاد. تلاشهای شبانهروزی او در بیش از یک و نیم دههای که رهبری این ارکستر را عهدهدار بود سبب شد تا این ارکستر دوران صباوت خود را به خوبی طی کند و پا سفت نماید.

کتاب فرهنگ جامع اصطلاحات موسیقی نوشتۀ فریدون ناصری، شامل هشت هزار لغت و اصطلاح و ترجمهی تأویلی و بیانی اصطلاحات رایج در موسیقی است. همچنین کتاب فرهنگ جامع اصطلاحات موسیقی شامل تلفظ مهمترین اصطلاحات ایتالیایی به همراه مجموعهای از اصطلاحات آلمانی و ایتالیایی آنگونه که در هنر موسیقی به کار میرود آمده است. فریدون ناصری در تألیف این فرهنگ از فرهنگهایی نظیر فرهنگ پل رونتون، دیکسیونر موسیقی لاروس، انسیکلوپدی فاسکل، دیکسیونر مارک هونگر، فرهنگ موسیقی رولاند دوکانده، انسیکلوپدی موسیقی مقدس استفاده کرده است. فریدون ناصری نوازنده ویلنسل، آهنگساز و رهبر ارکستر سمفونیک تهران و مولف و مترجم چند کتاب موسیقی بود. او را باید احیاء کننده ارکستر سمفونیک تهران در بعد از انقلاب نام نهاد. تلاشهای شبانهروزی او در بیش از یک و نیم دههای که رهبری این ارکستر را عهدهدار بود سبب شد تا این ارکستر دوران صباوت خود را به خوبی طی کند و پا سفت نماید.

مقاله علمی و پژوهشی" فرهنگ سازمانی و مدیریت رسانه " مقاله ای است در 36 صفحه با 72 منبع که در مجلات معتبر علمی با رویکرد مدیریت رسانه منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فرهنگ سازمانی،انواع فرهنگ سازمانی ، فرهنگ گروهی ، فرهنگ مکتبی ، رضایت شغلی ، الگوهای مدیریت رسانه، چالش های مدیریت رسانه و مدیریت رسانه اشاره شده است. محتوای این مقاله می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.

کتاب فرهنگ فلسفی و فلسفه سیاسی نوشتهی قیصر خسروان فرهنگ لغتی است از تمام کلمات اصطلاحات فلسفی و سیاسی. در ایران استقبال از موضوعات دانش محور تا این اواخر کم رنگ و کم فروغ بوده است و این کم فروغی در برخورد با فلسفه و فلسفه سیاسی بیشتر خود را مینمایاند. بسیاری از روانشناسان اجتماع و اهالی فلسفه نبود جایگاه مناسب برای فلسفه در شرق را یکی از عوامل اصلی عقب ماندگی میدانند. بر این اساس و به منظور برداشتن گامی در راه یاری رساندن به رشد اندیشه فلسفی نگارش این کتاب مورد توجه قرار گرفته است. سبک نگارش این فرهنگ با دیگر فرهنگنامهها و دانشنامههای موجود متفاوت است و نقد و تحلیل مکاتب و واژهها نیز در این فرهنگ لحاظ شده است. آنچه مسلم است سبک نگارش فرهنگ و دانشنامه فلسفی نباید خشک و محدود به توصیف عنوان و مکتب باشد. تحلیل و نقد عناوین و مکاتب باعث روشنی بیشتری برای مخاطب خواهد شد. نگارش فرهنگنامه فلسفی و فلسفه سیاسی به سبک معمول و سنتی بیشتر پاسخ گوی افراد آکادمیک است. اما اگر تحلیل و تشریح را هم برای برخی از عناوین و مکاتب لحاظ کنیم در آن صورت فرهنگنامه هم پاسخگوی افراد آکادمیک و هم پاسخ گوی افراد غیرآکادمیک خواهد بود. فرهنگ فلسفی و فلسفه سیاسی بر اساس حروف الفبا مرتب شده و کار را به غایت برای خواننده راحت کرده است.

کتاب «تاملات فرهنگی» نوشته احمدرضا بسیج در ۱۷۶ صفحه با موضوع یادداشتهایی درباره مفهوم فرهنگ، هویت و ملیت جامعه در سال ۱۳۹۰ از سوی انتشارات سدرهالمنتهی چهارمحال و بختیاری چاپ و روانه بازار شده است. به گزارش ایرنا، این اثر در ۸ فصل تنظیم شده است و نگارنده در بخش نخست ضمن بیان مفهوم و معانی لغوی واژه فرهنگ، خصوصیات فرهنگ و ارتباط آن را با دین ذکر کرده است. وی در فصل دوم انواع فرهنگ از جمله غربی و ایرانی را معرفی کرده و با ارائه نوعی تعریف جدید از نوع فرهنگ، تعاریف دانشمندان ایرانی درباره این واژه را ذکر میکند. بخش سوم کتاب به معرفی و ارائه تقسیمهای فرهنگی پرداخته و در فصل چهارم در تشریح واژه تمدن و تفاوت آن با فرهنگ توضیحاتی ارائه شده است. تشریح علل اربعه فرهنگ و مفهوم مهندسی فرهنگی، تهاجم فرهنگی و مقالهای با عنوان تهاجم نقابدار عنوان فصل پنجم تا هشتم این کتاب است. احمدرضا بسیج در بخشهایی از مقدمه این کتاب آورده است: ۳۰۰ تعریف از فرهنگ وجود دارد اما ایران اسلامی به سبب برخورداری از غنای فرهنگی متکی بر عقل، خرد، نقل و سنت دارای ظرفیتهای ارزشمندی در این حوزه است که تحسین و اقرار دیگران را برانگیخته است. برتر بودن فرهنگ غرب نسبت به فرهنگ شرق به ویژه ایران اسلامی به دلایل بسیار، اندیشهای غلط و نارواست اما این بینش ناصواب تبلیغ کسانی است که دوام و بقای خود را در تحریف واقعیت میبینند. از همین رو باید کوشید تا مایههای غنی فرهنگ ایرانی را معرفی کرد و معایب و زشتیهایی که بار آن شده را شناسایی و اصلاح کرد.

صبا گلی فرهود در کتاب نگاهی به ادبیات کودک، قصد دارد توضیح کوتاهی دربارهی فرهنگ عامه و فرهنگ مدرسی ایران و اهمیت و نقش ارزشهای فرهنگی این دو عرصه در ساخت بعد فرهنگی شخصیت کودکان بدهد. ماکسیم گورکی، نویسندهی بزرگ روس در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، میگوید: «تودهی مردم نه تنها نیروی پدیدآورندهی ارزشهای مادی جامعهاند، بلکه سرچشمهی زایندهی پایان ناپذیر ارزشهای معنوی آن نیز هستند.» در یک قرن گذشته بسیاری از ملتهای آسیایی و آفریقایی و آمریکای لاتین با کشف این نیروی عظیم مردمی و استفاده از فرهنگ و ارزشهای فرهنگی این گروه انسانی، توانستهاند به پیوندهای قومی خود انسجام بخشند و رشتههای یکپارچگی وحدت را میان خود استوار سازند. برخی از این ملتها حتی از مایههای ستیزنده و پیکارجوی فرهنگ ملی خود همچون سلاحی برنده در فروپاشی نظامهای خودکامهی سلطهگر بر جامعههای خود و گسستن روابط استثمارگرانهی اجتماعی و اقتصادی استفاده کرده و در مبارزه با فرهنگهای مهاجم بیگانه و بیاثر کردن ماهیت تخریبی آنها بهرهها گرفتهاند. در بخشی از کتاب نگاهی به ادبیات کودک میخوانیم: اگر بخواهیم تعریفی کمابیش جامع ولی فشرده و کوتاه از فرهنگ عامه به دست دهیم باید بگوییم که فرهنگ عامه، یا فولکلور، مجموعه معارف و رفتار عام و مشترک گروهی از مردم است که از راه تقلید و به شیوههای شفاهی انتقال مییابد؛ به عبارت دیگر، فرهنگ عامه آگاهیهایی است که از راه زبان و نشانه و ایما و حرکت و تصویر و نقاشی، از فردیه فرد و از نسل به نسل، آموخته و نقل میشود. اجزای ترکیبی هریک از موضوعهای فرهنگ عامه به اقتضای وضع و موقعیت دوره و نظامی که مردم در آن زندگی میکنند پدید میآید. از این رو، هر موضوعی از فرهنگ عامه، در مراحل آغازین پدیداری و کاربردی ویژگی و جلوهای نو کار - ویژهای سودمند دارد؛ لیکن پس از گذشت مدت زمانی از دوره حیات و پویایی اجتماعی اش، همراه با دگرگونیهای اجتماعی جامعهای که در آن پدید آمده با حفظ یا از دست دادن سودمندی خود رنگ کهنگی و قدمت و صبغه تاریخی و سنتی میگیرد و به گنجینه میراث فرهنگی یا اجتماعی مردم افزوده میگردد. فرهنگ عامه را میتوان به اعتبار عامل یا عاملهای مشترک و عامی که میان یک گروه بزرگ یا کوچک اجتماعی وجود دارد تقسیمبندی و نامگذاری کرد. از این رو، مثلاً میتوان فولکلور یا فرهنگ عامه ایران را به لحاظ مشابهت در شکل نظام اقتصادی و اجتماعی به فرهنگ بلوچی، ترکمنی، ترکی و گیلکی، از لحاظ حوزه مشترک جغرافیایی به فرهنگ عامه بندری، کویری و دشتی؛ از نظر وحدت دینی به فرهنگ عامه اسلامی، زرتشتی، یهودی و ارمنی تقسیم کرد.فهرست مطالب مقدمهعرصههای فرهنگیالف) فرهنگ عامهادبیات عامهب) فرهنگ مدرسی یا رسمیاجتماعی کردن کودکانالف) جامعه سنتیب) جامعه غیر سنتیمکتب نو ادبی در داستان نویسی و ترانه پردازیالف) ادبیات برای بزرگسالانب) ادبیات برای کودکانویژگیهای مهممهمترین اهداف ادبیات کودک و نوجوانمراحل تاریخ ادبیات کودک و نوجوانسرچشمه ادبیات کودکانمراد از ادبیات کودکان به معنی واقعی آنادبیات کودک و نوجوان در ایرانجمعآوری داستانهای عامیانه ایرانیادبیات مشروطهادبیات نوینادبیات کودک در سالهای پس از 1340ادبیات کودک در دهه 50 و 60ادبیات کودک در دهه 70تصویر سازی برای کتاب کودکتصویرگری کتاب کودک و نقش آن در گسترش ابعاد ذهنی و شخصیتی کودکانکتاب تصویری و جایگاه آناهداف تصویرگریسطح نداشتن تصویر و نداشتن بعد سومنقاط ضعف در تصویرگریخصوصیات تصویرنقش تخیل در کتابهای تصویریرابطه تصویر با متننقش قصهنقش قصه در تکوین شخصیت کودکشرایط گزینش قصه برای کودکانشخصیت در قصهواژگان قصهانواع قصهبیان قصه (قصه گویی)نکتههای قابل توجه در قصه گوییاجرا با نمایش قصهتشویق کودکان به بازگویی قصهبررسی شفافیت و تیرگی معنایی در شعر کودکنقش شعر و سرودنقش موسیقینقش نمایش عروسکیتخیل و باورپذیری کودک در نمایش عروسکینقش روانشناسی شخصیت در ادبیات کودک و نوجوانبررسی شخصیت پردازی سه گانه میآسترید لیندگرنشخصیتهانگاهی نوین به تقسیمبندی داستانهای واقعی در ادبیات کودکان و نوجوانانانواع داستانهای واقعیتقسیمبندی پیشنهادی برای داستانهای واقعیادبیات کودکان و نقش آن در تثبیت شخصیت آنانمنابع و مواخذ

سرطان کلیه یکی از ۱۰ سرطان شایع است و اغلب، مردان بالای ۵۰ سال را گرفتار خود می کند. تومور سرطانی کلیه یکی از موذی ترین تومورها هستند که در اغلب مواقع علیرغم انتشار به مناطق دیگر بدن، هیچ علامت و نشانه ای ندارند و در اغلب موارد به صورت اتفاقی و در بررسی ها و چکاب کلیه با سونوگرافی و یا سی تی اسکن تشخیص داده می شوند.از مشخصات بد این توموهای سرطانی، مقاوم بودن آنها به شیمی درمانی و رادیوتراپی است. در اینجا شایع ترین علائم این سرطان بیشتر معرفی شده است: وجود خون در ادرار: خون در ادرار که به نام هماچوری شناخته می شود، یکی از علائم بارز ابتلا به سرطان کلیه است. اغلب حتی مقدار بسیار کمی خون در ادرار، می تواند باعث تغییر رنگ آن شود. گاهی اوقات خون در ادرار آنقدر ناچیز است که تنها با آزمایش ادرار می توان آن را تشخیص داد. البته عواملی مانند عفونت مثانه، سنگ گلیه، کیست، یا التهاب نیز باعث وجود خون در ادرار می شود. به هر حال در صورت مشاهده این علامت باید سریعا به پزشک مراجعه کرد. درد پایین کمر: اکثر افراد این درد را تجربه نمی کنند تا زمانی که سرطان به مراحل پیشرفته خود رسیده باشد. درد ناشی از سرطان کلیه در یک طرف از پهلو و بالاتر از لگن احساس می شود. این درد می تواند یک درد مبهم و تیز باشد. اگر هر گونه درد ناگهانی را در پهلوی خود احساس کردید که برای چند روز ادامه داشت، حتما به پزشک مراجعه کنید. وجود توده در شکم: وجود توده در شکم می تواند علامت هشدار دهنده ابتلا به سرطان کلیه باشد. حس کردن توده کلیوی سخت است چون بیشتر در اعماق شکم وجود دارد. کشف این توده پزشک را وادار به سفارش آزمایش هایی مانند سونوگرافی و سی تی اسکن می کند. البته در نظر داشته باشید که اغلب این توده ها همیشه نشان دهنده ابتلا به سرطان نیستند. کم خونی و خستگی: خستگی یک علامت شناخته شده در مورد اغلب سرطان ها است. خستگی ناشی از سرطان با خستگی معمولی تفاوت دارد و با خواب و استراحت برطرف نمی شود. این خستگی با فعالیت های روزمره و طبیعی تداخل دارد و می تواند فرد را تحریک پذیر و ضعیف کند. هر گونه خستگی غیر معمول باید به اطلاع پزشک رسانده شود. از دست دادن اشتها، تب و از دست دادن وزن: یکی از نشانه های رایج سرطان، از دست دادن ناگهانی و غیر منتظره وزن است؛ بدون این که بیمار از رژیم غذایی خاصی تبعیت کرده باشد. تب با علت ناشناخته نیز ممکن است همراه با سایر علائم، نشانه ای از ابتلا به سرطان کلیه باشد. تشخیص اگر بیمار علایمی داشت که مشابه سرطان کلیه بود، پزشک یک یا بیشتر از این آزمایش ها را در مورد او انجام می دهد: تست بدنی: پزشک علایم حیاتی مثل تب و فشار خون بیمار را چک کرده و پهلوهای او را لمس می کند. تست ادرار: برای چک کردن خون در ادرار تست خون: برای اندازه گیری موادی مثل کراتینین (غلظت زیاد کراتینین به این معنی است که کلیه ها کار خود را درست انجام نمی دهند). تست آی وی پی: پزشک رنگ خاصی را به درون وریدی در بازو تزریق می کند. رنگ در بدن حرکت می کند و به وسیله کلیه ها دریافت می شود. رنگ باعث درخشش کلیه ها در زیر اشعه ایکس می گردد. مقداری از اشعه ایکس رنگ را هنگام عبور از مثانه و حالب ردیابی می کند. اشعه ایکس می تواند تومورهای کلیه و مشکلات دیگر را نشان دهد. سی تی اسکن: دستگاه تولید کننده اشعه ایکس به کامپیوتری متصل است و یک سری عکس از جزئیات کلیه می گیرد. تست ماورای صوت: از امواج فوق صوت که افراد آن را نمی شنوند استفاده می گردد. امواج از کلیه بازتاب می شوند و پژواک آنها توسط رایانه ای دریافت و تصاویری تحت عنوان سونوگرام ساخته می شود. بیوپسی (نمونه برداری): عبارتست از خارج کردن تکه ای از بافت کلیه برای بررسی سلول های سرطانی. تاخیر نکنید! متاسفانه اغلب علائم بالینی سرطان کلیه، تا رسیدن به مراحل پیشرفته خود را نشان نمی دهند. به همین دلیل مهم است که در صورت مشاهده هر کدام از علائم ذکر شده، به پزشک مراجعه کنید. اگر سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان را دارید، تسریع مراجعه به پزشک در شما اهمیت چندبرابر دارد. به یاد داشته باشید که بسیاری از علائم سرطان کلیه خوش خیم و قابل پیشگیری هستند. هرچه زودتر با این علائم به پزشک مراجعه کنید، گزینه های درمانی بیشتری نیز پیش روی شما قرار دارد.

مقاله علمی و پژوهشی" فرهنگ سازمانی و مشتری محوری " مقاله ای است که در18 صفحه و با 26 عنوان فهرست در مجلات معتبر علمی منتشر شده است . در این مقاله علمی و پژوهشی به فرهنگ سازمانی ، مشتری محوری ، اخلاق محوری ، عدالت محوری، دانش محوری و فرهنگ مشارکت اشاره شده است. محتوای این مقاله دانشگاهی می تواند مورد استفاده دانشجویان دوره دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد برای تهیه رساله دکترا و پایان نامه ارشد قرار گیرد.